Speltips: Alla boostade odds på Sverige vs Slovakien

Betway (Swe - Slo Euro)
Att Sverige vinner i eftermiddag är det inget tvivel om (peppar, peppar, ta i trä!) och det finns ett gäng förhöjda odds att ta del av för den som vill krydda den här måste-matchen med ett spel.
Sverige vinner (Spelstopp 2021-06-18 14:59) @ 3.25



Vi har gått igenom alla svenska bettingsidor och samlat deras erbjudanden på Sverigematchen idag klockan 15:00. Vår sida där du kan jämföra odds på Sverige – Slovakien täcker av tekniska skäl inte ”boostade” odds och erbjudanden, de ligger som unika specialspel på respektive sajt vilket gör att de inte är jämförbara på samma sätt. Men vi har gjort jobbet manuellt och så här ser det ut för den som vill ha bäst odds på Sverige som vinnare.

Oslagbart vinnarodds på Sverige

Först har vi Betway som än en gång kör en ”Superboost”. Det innebär det helt klart bästa oddset som går att hitta på Sverige som vinnare. Betway har höjt det från 1,85 till hela 3,25 gånger pengen! Du kommer inte hitta bättre odds än så på ett rakt vinnarspel.

Isak gör första och vi vinner

Det är inget spelbolag som kommer i närheten av Betways Superboost utan att lägga till ytterligare ett kriterium på kupongen. Det är lite mer riskfyllt såklart men betalar också bättre. NordicBet har ett boostat specialspel som är intressant:

Dagens Trippel här på 1x2 är idag snarlik spelet ovan men utan krav på att Isak gör just första målet, tillsammans med att Slovakien blir mållösa. Spana in det för lite mindre risk men utan att tumma alltför mycket på utdelningen:

Forsberg gör första

Att Emil Forsberg skulle göra första målet kan spelas till mellan 6-8 gånger pengen på de flesta bettingsidor, men hos 888 Sport har man tryckt upp det en aning och erbjuder 10,00. Inte omöjligt och kan vara ett spännande skrällspel , kanske tillsammans med spelet på Isak ovan...

Försäkrat spel

Ett annat intressant alternativ är att Unibet erbjuder ett riskfritt spel på Sverige värt 100 kronor. Inte riktigt lika spännande som alternativen vi nämnt men det kan fungera som ett komplement till ovan. Det försäkrade spelet gäller endast nya kunder som satsar minst 100 kronor på 1, X eller 2 i mötet. Går spelet förlorat återbetalas 100 kronor i omsättningsfria kontanter.

Fler spelidéer och tips

För en analys inför matchen och ytterligare speltips på Sverige vs Slovakien, spana in Davvecohens inlägg som länkades precis.

Vi håller fortsatt koll på spelbolagen och hoppas kunna komplettera med mer höjningar allt eftersom matchen kryper närmare… Glöm inte att ta ut din trupp på FSport, det är fortfarande gratis och det ligger 5000 kronor i potten!

Nu kör vi!!!






Sverige vinner (Spelstopp 2021-06-18 14:59) @ 3.25



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt