Spela tillsammans med andelsspel från Svenska Spel

1x2.se listar andelsspel från såväl medlemmar som 1x2’s egna experter. Letar du efter bra andelsspel för Svenska Spel? Eller vill du jaga in fler deltagare till ditt eget andelslag? Då har du kommit helt rätt! Här på 1x2.se’s andelssektion hittar du andelsspel och länkar till andra medlemmars andelslag, samt så kan du själv lägga upp andelsspel för Stryktipset, Europatipset, Powerplay, Topptipset och Bomben.
Andelsspel av Andreas Nord
 • 50
  andelar
 • 125 kr
  per andel
 • 18:59
  onsdag
Andreas Nord
Andreas Nord
Expert på 1x2.se
Byggs live på stream
SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.se

Våra experter

Systemförslag: Topptipset 17/5
Systemexperten
Systemexperten

Systemförslag: Topptipset 17/5

Tisdagstoppet kommer lastat med gott om spännande matcher såväl som rikligt spelvärde. Fle... Läs mer
Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 2000 kr
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
120 kr gratisspel
9.3
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
7.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Upp till 500 kr
9.4
18+ Regler och villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se

Andelsspel - stora system till rimliga priser

Andelar är som namnet antyder delar av ett spel, ofta stora system eller höga insatser. Det är ett sätt att spela tillsammans med dina vänner, kollegor, eller kompletta främlingar. I Sverige är det främst Svenska Spel som erbjuder en teknisk lösning för att skapa, köpa och sälja andelsspel. Anledningen att inga andra svenska bettingsajter erbjuder andelsspel är gissningsvis att man inte erbjuder tillräckligt stora poolspelspotter för att det ska vara värt att spela stora system, och därmed finns det ingen efterfrågan.

Syftet med andelsspel
 • Få råd med stora system
 • Automatisk rättning och vinstutdelning
 • Roligt att spela tillsammans

En trevlig aspekt med att på digital väg delta i andelsspel är att eventuella utbetalningar sker automatiskt. Det är inte ovanligt att arbetskamraten som skulle lämnat in veckans Stryktipssystem glömde bort detta och det är givetvis då man prickar in de beryktade 13. Något som hänt undertecknad redaktionsmedlem här på 1x2.se, vars kollega skamset förklarat en måndag morgon att: DET FINNS INGEN BONG! Den dåliga stämning som infann sig i fikarummet hade kunnat undvikas om man satt upp ett andelsspel på nätet i stället.

Hittar du inte ett andelsspel som passar? Skapa ditt eget och sälj andelarna här

Andelsspel handlar såklart inte bara om att misstro sina vänner, främst ger det möjligheten att spela system som man annars inte hade råd att spela. Baksidan är så klart då att vinsten också måste delas broderligt mellan andelsägarna. Att ett tillräckligt stort system ska vara befogat kräver givetvis att det finns bra potentiell utdelning.

Vanliga frågor om andelsspel

🔒 Är det säkert att köpa in sig i ett andelsspel?

💰 Vad kostar en andel i era andelsspel?

🤔 Kostar det något att sälja andelspel på 1x2.se?

💡 Hur säljer jag mitt andelsspel här på 1x2.se

🧐 Kan man spela hur stora system som helst?

🛠️ Hur många andelar kan man sälja per spel?

Andelsspel på Svenska Spel med 1x2.se

Det är bara kring Svenska Spels poolspelsvarianter det är möjligt att skapa andelar, men alla populära spelformer finns representerade.

Stryktipset andelar

Andelsspel på Stryktipset är gissningsvis det som Svenska Spel förmedlar mest av. Av sin natur – att det är hela 13 matcher – drar priserna för stora system lätt i väg och då är andelsspel en näst intill nödvändighet. Det är också det klart mest förekommande andelsspelet som våra experter och användare här på 1x2.se bjuder in till.

Du kan hitta allt från högrisksystem till större, men mindre riskbenägna konstruktioner. Det finns nästan alltid bredd att välja bland och förhoppningsvis hinner du hugga en andel innan de sålt slut. Det är först till kvarn som gäller för alla Stryktipset andelar. Missar du en andel, kanske kan det vara läge att sälja ett eget andelssystem baserat på våra experters Stryktipset systemförslag.

V75 andelar

Andelsspel är extremt populärt när det är kommer till trav, särskilt när det är stora jackpottar. Hos ATG återfinns en liknande marknadsplats som den Svenska Spel tillhandahåller. Här på 1x2.se har vi valt att inte skriva så mycket om trav. Det överlåter vi till vår syskonsajt, trav.se. De säljer sällan andelar men delar gärna med sig av systemtips och analyser. Gratis såklart.

Europatipset andelar

Inte lika populärt som Stryktipset men andelsspel på Europatipset är helt klart en grej. Då det även här handlar om att tippa 13 möten så blir stora system dyra, men med jackpott ett par gånger i månaden finns det extra anledning att strecka ett par alternativ extra. Vi har flera duktiga fotbollsexperter här på 1x2.se och vankas det jackpott på Europatipset säljer våra rekare gärna en andel för att finansiera sina system.

Bomben andelar

Bomben är trots sitt låga antal matcher relevant i spelandelssammanhang. Det beror givetvis på att vi för Bomben tippar resultat och inte 1-X-2 och då kan det krävas en del udda streckningar för att skilja sig från mängden och stå där ensam med alla rätt.

Räkna inte med att våra experter sätter ihop andelsspel för Bomben eller Bomben förslag på daglig basis, mycket hänger på rullpotten då det annars är svårt att motivera ett större system.

Powerplay andelar

Vi har gott om hockeyexperter här på 1x2.se och någon gång ibland kan de lägga upp ett andelsspel för Powerplay. Då spelformen har relativt låg omsättning och sällan någon rullpott att tala om är det inte värt att erbjuda Powerplay andelar för jämnan. Räkna dock med att när de väl dyker upp så kommer de vara väl värda att ta del av, likt våra Powerplay tips som är betydligt mer vanligt förekommande än andelsförsäljning.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

100% upp till 2000 kr

eller 800 kr tillbaka vid förlust

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
888 Sport

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr | Omsättning inom 60 dagar till ett ackumulerat odds på 1,8 eller högre | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt: spelpaus.se