Spela tillsammans med andelsspel från Svenska Spel

1x2.se listar andelsspel från såväl medlemmar som 1x2’s egna experter. Letar du efter bra andelsspel för Svenska Spel? Eller vill du jaga in fler deltagare till ditt eget andelslag? Då har du kommit helt rätt! Här på 1x2.se’s andelssektion hittar du andelsspel och länkar till andra medlemmars andelslag, samt så kan du själv lägga upp andelsspel för Stryktipset, Europatipset, Powerplay, Topptipset och Bomben.

Det finns för närvarande inga inlagda andelsspel.

SvenskaSpel disclaimer info

Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelpaus.se

Våra experter

 • Christoffer Segerhjelm
  Christoffer Segerhjelm

  Få personer knäpper Christoffer på fingrarna när det kommer till hans kunnande inom fotboll, speciellt om matcherna spelas på engelsk mark!

  stryktipset
 • Greek_In_Sweden
  Greek_In_Sweden

  Christos aka "Greek_In_Sweden" tillhör det äldre gardet som kan allt om spelbranschen och poolspel utan och innan!

  stryktipset
  europatipset
  topptipset
 • Gsonbetting
  Gsonbetting

  Legenden från Karlstad som inte räds att gå hårt på sina spelidéer. Kör nästan uteslutande reducerade system!

  stryktipset
  europatipset
 • Oskar Hansson
  Oskar Hansson

  En av Sveriges i särklass bästa SHL-experter med en lång historik av fina resultat!

  powerplay
 • Andreas Nord
  Andreas Nord

  En av Sveriges bästa hockeyrekare med lång erfarenhet av poolspel inom hockey och fotboll!

  stryktipset
  europatipset
  powerplay
 • Monopol
  Monopol

  Per Andersson även känd under nicknamet "Monopol" syns veckovis i 1X2:s livesändningar på Twitch där han bygger poolspels-kuponger!

  stryktipset
  powerplay
 • Pelle P
  Pelle P

  Pelle har hängt med länge i spelbranschen och har goda insikter i toppfotbollen runt om i Europa. Han är dessutom en rackare på att bygga slagkraftiga system!

  europatipset
 • Susarn
  Susarn

  Ni hittar få personer som besitter förmågan att kunna både fotboll och poolspel likt Chris!

  stryktipset
  europatipset
  topptipset
 • Syndikatet
  Syndikatet

  Vår egen expertgrupp av storspelare, gruppen startades under hösten 2021 och hittills är största vinsten 319 693 kr

  stryktipset
  europatipset
Systemförslag: Stryktipset & Topptipset vecka 20
Martin Berglund
Martin Berglund

Systemförslag: Stryktipset & Topptipset vecka 20

Stryktipsomgång vecka 20 2024 med söndagskupong i och med att Premier League avslutas då.... Läs mer
Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se

Andelsspel - stora system till rimliga priser

Andelar är som namnet antyder delar av ett spel, ofta stora system eller höga insatser. Det är ett sätt att spela tillsammans med dina vänner, kollegor, eller kompletta främlingar. I Sverige är det främst Svenska Spel som erbjuder en teknisk lösning för att skapa, köpa och sälja andelsspel. Anledningen att inga andra svenska bettingsajter erbjuder andelsspel är gissningsvis att man inte erbjuder tillräckligt stora poolspelspotter för att det ska vara värt att spela stora system, och därmed finns det ingen efterfrågan.

Syftet med andelsspel
 • Få råd med stora system
 • Automatisk rättning och vinstutdelning
 • Roligt att spela tillsammans

En trevlig aspekt med att på digital väg delta i andelsspel är att eventuella utbetalningar sker automatiskt. Det är inte ovanligt att arbetskamraten som skulle lämnat in veckans Stryktipssystem glömde bort detta och det är givetvis då man prickar in de beryktade 13. Något som hänt undertecknad redaktionsmedlem här på 1x2.se, vars kollega skamset förklarat en måndag morgon att: DET FINNS INGEN BONG! Den dåliga stämning som infann sig i fikarummet hade kunnat undvikas om man satt upp ett andelsspel på nätet i stället.

Hittar du inte ett andelsspel som passar? Skapa ditt eget och sälj andelarna här

Andelsspel handlar såklart inte bara om att misstro sina vänner, främst ger det möjligheten att spela system som man annars inte hade råd att spela. Baksidan är så klart då att vinsten också måste delas broderligt mellan andelsägarna. Att ett tillräckligt stort system ska vara befogat kräver givetvis att det finns bra potentiell utdelning.

Vanliga frågor om andelsspel

🔒 Är det säkert att köpa in sig i ett andelsspel?

Ja. Även om du inte personligen känner andelsägaren (eller lagkaptenen som det kallas) så tar tekniken (hos Svenska Spel) hand om utbetalning av vinster och annat. Det är alltså helt säkert.

💰 Vad kostar en andel i era andelsspel?

Det varierar. Andelspriset på de system våra experter publicerar brukar hållas kring en hundralapp. Då läsare här på 1x2.se kan förmedla sina egna system kan vi inte garantera någon prisnivå, en andel kan ibland gå lös på en tusenlapp. Ibland 50 kronor.

🤔 Kostar det något att sälja andelspel på 1x2.se?

Nej. 1x2.se tar inte ut någon avgift från spelare som lägger upp sina andelsspel. Våra experter tar heller inte ut någon kommission för sina andelar (som de nästan alltid bekostar själva). Vi är glada att kunna publicera bra innehåll för våra läsare och nöjda läsare betyder mer trafik för oss.

💡 Hur säljer jag mitt andelsspel här på 1x2.se

Du skapar ditt andelsspel/lag här (tar dig till Svenska Spel Tillsammans), där får du sedan en länk och den behöver du sedan ange när du är redo att lägga upp ditt spel. När du har länken, klicka på ”Skapa andelsspel” i toppen på den här sidan.

🧐 Kan man spela hur stora system som helst?

De respektive poolspelens regler gäller som vanligt vad gäller maximalt antal rader som tillåts, och maxinsats. Att skapa två eller flera andelslag för att kringgå detta (syndikatspel) är också förbjudet.

🛠️ Hur många andelar kan man sälja per spel?

Som mest kan ett andelslag innehålla 50 spelare och det är också det största antalet andelar man tillåts sälja per andelsspel. Det betyder inte att man måste hitta 50 unika spelare och det är oftast tillåtet att köpa flera andelar. Det är också möjligt att begränsa antalet tillgängliga andelar, ned till 2.

Andelsspel på Svenska Spel med 1x2.se

Det är bara kring Svenska Spels poolspelsvarianter det är möjligt att skapa andelar, men alla populära spelformer finns representerade.

Stryktipset andelar

Andelsspel på Stryktipset är gissningsvis det som Svenska Spel förmedlar mest av. Av sin natur – att det är hela 13 matcher – drar priserna för stora system lätt i väg och då är andelsspel en näst intill nödvändighet. Det är också det klart mest förekommande andelsspelet som våra experter och användare här på 1x2.se bjuder in till.

Du kan hitta allt från högrisksystem till större, men mindre riskbenägna konstruktioner. Det finns nästan alltid bredd att välja bland och förhoppningsvis hinner du hugga en andel innan de sålt slut. Det är först till kvarn som gäller för alla Stryktipset andelar. Missar du en andel, kanske kan det vara läge att sälja ett eget andelssystem baserat på våra experters Stryktipset systemförslag.

V75 andelar

Andelsspel är extremt populärt när det är kommer till trav, särskilt när det är stora jackpottar. Hos ATG återfinns en liknande marknadsplats som den Svenska Spel tillhandahåller. Här på 1x2.se har vi valt att inte skriva så mycket om trav. Det överlåter vi till vår syskonsajt, trav.se. De säljer sällan andelar men delar gärna med sig av systemtips och analyser. Gratis såklart.

Europatipset andelar

Inte lika populärt som Stryktipset men andelsspel på Europatipset är helt klart en grej. Då det även här handlar om att tippa 13 möten så blir stora system dyra, men med jackpott ett par gånger i månaden finns det extra anledning att strecka ett par alternativ extra. Vi har flera duktiga fotbollsexperter här på 1x2.se och vankas det jackpott på Europatipset säljer våra rekare gärna en andel för att finansiera sina system.

Bomben andelar

Bomben är trots sitt låga antal matcher relevant i spelandelssammanhang. Det beror givetvis på att vi för Bomben tippar resultat och inte 1-X-2 och då kan det krävas en del udda streckningar för att skilja sig från mängden och stå där ensam med alla rätt.

Räkna inte med att våra experter sätter ihop andelsspel för Bomben eller Bomben förslag på daglig basis, mycket hänger på rullpotten då det annars är svårt att motivera ett större system.

Powerplay andelar

Vi har gott om hockeyexperter här på 1x2.se och någon gång ibland kan de lägga upp ett andelsspel för Powerplay. Då spelformen har relativt låg omsättning och sällan någon rullpott att tala om är det inte värt att erbjuda Powerplay andelar för jämnan. Räkna dock med att när de väl dyker upp så kommer de vara väl värda att ta del av, likt våra Powerplay tips som är betydligt mer vanligt förekommande än andelsförsäljning.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.