Speltips Fotboll - Aktuella tips och rekar

Här samlar vi alla speltips för fotboll, oavsett liga. Använd filtret nedan om du är ute efter något mer specifikt. Klicka ”Följ” för att få våra fotbollstips direkt när de publiceras!

Speltips för fotboll - direkt i din inkorg!

Följ våra speltips för fotboll så får du de senaste och bästa speltipsen direkt i din inkorg


Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se

Betting tips fotboll

Fotboll är den absolut populäraste sporten att betta på och bettingtips för fotboll tar därför väldigt mycket plats här på 1x2.se. Flödet ovan innehåller konkreta spel och analyser och har man följt dessa ett tag så lär ett mönster snart träda fram kring hur man ska tänka kring sin fotbollsbetting för att hitta värde - se också alltid till att du jämför odds fotboll innan du lägger ett spel.

Gång på gång kommer du stöta på speltips som drar nytta av nedan och att ha det i bakhuvudet redan nu är bra för att få in rätt tänk när du själv ska betta på fotboll.

  • Spela målspel. Det finns stort utrymme att formulera målspel vilket innebär att det går att hitta bra odds; vilket av lagen gör fler eller färre mål, är måltotalen ö/u och så vidare. Med en tanke om hur matchbilden blir går det (nästan) alltid att hitta ett bra spel för din teori.
  • Kombinera 1-X-2-spel med annat. Att sätta en vinnare ger sällan särskilt bra utdelning men att kombinera det med att det blir åtminstone X antal mål kan ofta mångdubbla oddset.
  • Statistikdriven betting. Hörnspel, kort och mål är sådant som det statistiskt går att dra slutsatser kring. Sätt upp dina egna modeller baserat på hur laget levererat under liknande omständigheter och spela därefter. Tänk dock på att inte använda dig av statistik som är för gammal.

📅 Hur ofta postas speltips om fotboll?

Det är säsongsbetonat, men minst en gång om dagen. Vill du undvika att missa något, se till att prenumerera på fotbollstips genom att klicka på den gröna Följ-knappen i toppen på sidan.

⏱️ När postas dagens speltips för fotboll?

Det varierar. Ibland dyker spel upp med någon dags framförhållning, andra med några timmars. Bästa sättet att garantera att du tidigt ser dagens fotbollstips är att prenumerera på alla tips som rör fotboll. Är du bara intresserad av vissa ligor är det bättre att följa dem specifik.

💸 Kostar era fotbollsrekar och tips något?

Nej, alla speltips för fotboll är gratis. 1x2.se finansieras främst genom spelbolagsreklam, och speltips är ett sätt för oss att matcha bettingintresserade med svenska spelbolag och relevanta spelprodukter.

🎫 Säljer ni andelar kopplade till era fotbollsrekar?

Nja. De rekar som publiceras på avdelningen för speltips som rör fotboll innefattar sällan tillräckligt många val på kupongen för att det ska vara befogat att sälja andelar. Systemandelar för Stryktipset och andra poolspel erbjuder vi däremot ofta.

Dagens bästa fotbollstips

Världens största sport, är inte helt oväntat också det absolut mest populära att spela på, när det kommer till sportsbetting. På fotbollen kan du spela i princip dygnet runt och på alla världens olika ligor. Här finner du dagligen fotbollstips, med allt från speltips på toppligorna, ner till speltips på Asiatiska ligor, bonnfotbollsligor i Sverige och mycket mera. Vi jobbar dagligen med att plocka fram det absolut bästa i spelvärde som går att finna.

Våra fotbollsexperter är främst duktiga på att ta fram speltips för och plocka fram bäst odds på Premier League och Allsvenskan, men stora mästerskap är givetvis sådant som de också har koll på. Speltips på Fotbolls-VM, EM och givetvis Champions League och andra klubbturneringar kommer dyka upp i flödet ovan men använd filtreringsmöjligheterna i toppen av sidan för att hitta din favoritliga eller turnering.

Populära fotbolls-ligor bland våra experter

Rekar och speltips fotboll

Speltips och rekar i all ära men på sikt ska du försöka använda dessa för att bli bättre på att själv analysera matcher och hitta bra spel. Att blint rygga experter är givetvis lättvindigt men ta chansen att i alla fall skumma igenom analysen som våra experter levererar i sina fotbollstips. Det tar inte många minuter men på sikt så kommer små byggstenar staplas och bygga en stabil stomme.

Att veta när man inte ska spela är precis lika viktigt som att veta nära man ska göra det.

Vi kräver att våra fotbolls-rekar innehåller mycket mer än bara ett spel. Ofta handlar en rek (som är kort för rekommendation) om följande två steg:

  1. Läs på – hur har laget spelat i de senaste matcherna och senast de mötte motståndarlaget i fråga. Hur många mål blev det, hur många hörnor, hur många kort? Bland dessa datapunkter ska ett spel sedan kunna befogas. Helst ska du även ha sett matcherna i fråga (eller åtminstone läst om dem) så du vet att statistiken någorlunda återspeglar verkligheten.
  2. Jämför fotbollsodds – när du har hittat ett eller flera spel som matchar den bild du nu har av hur mötet kommer bli så gäller det att hitta ett spelbolag som kan erbjuda dig ett spelbart odds. Ser du det som 50/50 chans att det blir fler än 2,5 mål i matchen, ja då måste du hitta ett spelbolag som ger dig åtminstone 2,01 i odds.

Tänk på att det är extremt svårt att hålla koll på all fotboll i världen, så fokusera bets och research på ligor och lag du känner till. Läs på för att hitta ett spel, inte för att tvinga fram det. Många gånger kommer dina efterforskningar resultera i att du inte hittar något bra bet. Se inte det som en missad chans, det är en risk du lyckades undvika.

De efterforskningar du gjort inför en match som inte resulterade i ett bra spel kommer du ha nytta av i framtiden. Att du ser fram emot att Lag A möter Lag B betyder inte att du måste spela på just den matchen - även om dessa möten kommer vara där du har mest kunskap.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.