888 Sport

8.6

100% upp till 100 kr

18+ Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr | Omsättning inom 60 dagar till ett ackumulerat odds på 1,8 eller högre | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt: spelpaus.se

Hos 888 Sport möts man av en bettingsida som är väldigt överskådlig och snygg: Orange, svart och vitt mixas väl ihop till en iögonfallande site med mycket att erbjuda.

 • Förhöjda odds flera gånger i veckan.
 • Klient med känsla för det viktiga och fokus på rätt ställe.
 • Det absolut bästa spelbolaget om du även gillar poker på nätet!
888 Sport

Kambis konkurrenskraftiga odds och stora utbud i snygg kostym!

📝 Odds
⭐ Bolag
🔒 Licens
🎁 Bonus 100% upp till 100 kr
 • 1X2
 • Asian handicap
 • Draw no bet
 • Handikapp
 • Spread
 • Över / under
18+ Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr | Omsättning inom 60 dagar till ett ackumulerat odds på 1,8 eller högre | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt: spelpaus.se

888 Sport recension om spelutbud, odds och bonusar

Visst, vissa andra bettingsajter bjuder på en mer grafisk startsida men effektiviteten på 888sport är svår att slå. Sidan navigerar fort och via endast ett par knappklick når du exakt det du söker.

Hos 888 behöver du inte ägna onödig tid åt letande, utan kan fokusera på ditt spelande; sökfunktionen är rapp, det går enkelt att logiskt favoritmarkera sådant som man vill hålla ett extra öga på, och det finns nästan alltid ett par förhöjda odds eller försäkringsmöjligheter tillgängliga.

Tusentals odds och roliga specialspel fyller varje dag 888s avdelning för sport och odds.

Under början av 2019 - med de anpassningarna som gjorts för den svenska marknaden - har 888 tagit stora kliv framåt. Från att tidigare ibland känts luddiga i sin formulering av villkor har de städat upp rejält, och 888sport tillhör idag otvivelaktigt toppskiktet av svenska bettingsajter.

🔒 Är det säkert att spela på sport hos 888?

🎁 Har 888 sport någon bonus?

📝 Har 888 sport höga odds?

📱 Har 888 en app för sport?

🃏 Kan jag spela poker från mitt 888 sport-konto?

888 oddsbonus

888 bonus för sport är hur plättlätt som helst att förstå och omsätta: du får 100 kr när du sätter in minst 100 kr, och de behöver omsättas minst en gång till 1.80 i odds.

Du har 60 dagar på dig att omsätta bonusen på spel med minst 1.80 i odds, gott om tid med andra ord så stressa inte fram spelen.

Den bästa inställningen när du omsätter en bonus är att inte tänka på att du har en aktiv bonus, och istället fokusera på spel som uppfyller kravet för bonusens lägsta tillåtna odds. Bland dessa väljer du senare de spel du anser ha bäst värde.

Låt oss demonstrera hur bonusutbetalningen går till steg för steg:

 1. Skapa ett konto hos 888 Sport.
 2. Gör en insättning på minst 100 kronor (med valfri metod undantaget Neteller och Skrill).
 3. Få din oddsbonus.
 4. Omsätt bonusbeloppet inom en 60-dagarsperiod på spel till minst 1.80.
 5. Ta ut din bonus eller spela vidare med den!

888 odds - typer och nivåer

Utbudet är minst sagt massivt. I ena änden av breddskalan hittar man fotboll, tennis, hästkapplöpning och de stora amerikanska lagsporterna. Bettingfavoriter som dart och Greyhound finns också här. I den smalaste änden finns finska darlingen Pesäpallo, yachting och surfing. Man bjuder också på TV-specialer och politik för den som önskar det. Här finns något för alla. Oddsen är inte alltid de bästa, men snittmässigt står man sig riktigt bra och ibland hittar den enträgne riktigt spännande utstick på sin favoritmarknad.

I och med att 888sport använder sig av Kambi som oddsleverantör, så innebär det per automatik att utbudet som bolaget kan stoltsera med, är av absolut världsklass. Unibet är en annan site som använder sig av just nämnda Kambi, vilket vittnar om hur bra 888:as utbud faktiskt är. Strukturen och navigeringen på siten är precis som på Unibets, helt utmärkt och det är mycket enkelt att finna vad man söker. Lättast gör man det via menyvalen till vänster, eller via sökboxen som hela tiden finns centralt längst upp på skärmvyn.

I övrigt är det tydligt att 888 sport, likt de andra Kambi-bolagen, har ett ruskigt starkt utbud på framförallt fotboll. På 888 sport kan du dagligen finna marknader och ligor från världens alla hörn, med hundratals olika spelval och roliga alternativ. Med 888sport i din sportsbettingportfölj kommer du inte bli besviken!

Liveodds

888 Sport har lastat in fina marknader i sin livesektion, och här kan du med fin överblick spela på bland annat fotboll, hockey, basket och tennis. Sektionen erbjuder fina verktyg för H2H-statistik, och som sig bör är det så klart inte svårare att lägga ett livespel än ett vanligt bet. Vill man livespela på mindre marknader så som bordtennis, badminton eller snooker, så kan man göra även det på 888sport. Liveoddsfliken finner du både i vänsterspalten och via en stor knapp högst upp på siten.

888sports liveodds stod sig under våra tester mycket bra i jämförelse med resterande marknaden och i väldigt många fall högre än exempelvis världens största spelbolag, BET365. Utbudsmässigt låg man strax efter nyss nämnda spelbolag, på sporter som exempelvis tennis. 888 Sport har mängder med tennis, men det saknas någon turnering här och där. All-in-all så erbjuder 888sport en väldigt marknadskraftig oddsavdelning med något för precis varje individ.

Fotboll är största styrkan hos 888 Sport

Fotbollen är den röda linjen genom 888sport. Du kan spela på allt från Kenyanska andraligan, till det absoluta finrummets matcher i form av Champions League, Premier League och andra toppligor.

888sport visade sig synnerligen starka på just stora fotbollsligor, där man erbjöd fler marknader per match än den absoluta majoriteten av spelbolag som finns att tillgå. På vissa Champions League-matcher erbjöds nästan 500 olika marknader, vilket bland annat är fler än på bet365 som många har som huvudplattform när de spelar. Oddsen på dessa fotbollsevent stod sig oftast riktigt bra dessutom, och låg egentligen bara efter Pinnacle och andra "asiatiska" spelbolag, samt Coolbet.

Vi ger 888sports fotbolls-sektion snudd på högsta betyg! Dessutom lämpar sig just den sektionen extra bra om du dagligen hänger på 1x2.se, där många rekare berör just världens mest populära sport. Med marknader på hörnor, asiatiska handicap och målskyttespel, så finns det inget som 888sport INTE har kring fotbollen.

"My sport-erbjudanden"

My sport-erbjudanden är en flik på 888sport du garanterat vill hålla koll på om du hänger på 888sport framöver. Under den fliken finner du alla dina bonuserbjudanden och aktiva bonusar, samt tillgängliga freebets och aktiva freebets. Detta är en översikts-sida som många bolag saknar, och som av spelare är mycket uppskattat.

Dessutom är 888sport kanske den siten som är bäst på att dela ut just freebets och bonusar till lojala kunder. Det är inte ovanligt att erhålla 1 freebet per vecka, om man dagligen använder siten. För att göra en jämförelse, så är det på många siter ovanligt att ens få ett enda freebet utdelat efter att den första insättningsbonusen förbrukats. 888sport är föredömliga när det kommer till att ge sina kunder lite extra värde, och just därför låter man "My sport-erbjudanden" ligga med som näst överst i oddsmenyn.

Mobil sportsbetting med 888

Här finns stora delar av utbudet samlat för dig som vill kunna spela på handhållen enhet, oavsett om du kör med iOS i form av iPad eller eller iPhone, eller en Androidtelefon eller tablet. Detta görs direkt i din mobil eller surfplattas webbläsare då app för den svenska spelmarknaden ännu inte verkar ha portats mer än till iOS-enheter. Androidtelefoner verkar få vänta ytterligare. Vi håller utkik och uppdaterar med relevant information så fort vi hör något.

Bettingappen från 888 är en oddsapp i världsklass. Du kan till exempel logga in snabbt och enkelt med ditt fingeravtryck, en livebettingmiljö som få rår på och det är få moment som ligger mer än något knapptryck bort. I appen är det heller inte ovanligt att du stöter på kampanjer som inte hittas på den vanliga hemsidan och annat exklusivt innehåll.

Cashier med stöd för det mesta

888 Sport har sett till att man har ett rejält utbud av insättnings- och uttagsmetoder att välja på, så här finns verkligen något för alla. Även via mobil går det att sätta in pengar, vilket är ett rejält plus så att man slipper hålla på att palta med dator även om handhållet skulle råka vara ens förstahandsval. Visa/Mastercard, Skrill, PayPal, Trustly och Neteller är bara ett par få i mängden av betalningsmetoder som kunder kan använda för att sätta in och ta ut pengar från 888sport.

Mer ovanliga metoder likt Paysafecard, Entropay och wire transfer finns också att tillgå, om så önskas. Notera att likt de flesta andra bolag så är Neteller och Skrill inte bonusberättigande. I början av februari 2019 lades bank identifiering till, vilket som bekant idag är näst intill obligatoriskt på många svenska bettingsidor.

Oavsett vad vad du föredrar att använda för slags betal-/uttagsmetoder så kan du räkna med att 888 har stöd för det.

Support

Informationshanteringen hos 888 Sport är riktigt bra. för det första är sidan tydlig och lättnavigerad, och går dessutom att få på svenska för den som gärna undviker engelska. För den som spelar på riktigt seriös nivå finns också möjlighet till utökad support via sajtens VIP-tjänster, en service vi verkligen gillar. Det krävs dock inte på något sätt att du ska vara storspelare för att bli väl omhändertagen hos "åttorna".

Vidare finns det en riktigt fin FAQ att tillgå med svar på det mesta, och allt annat går att smidigt att få svar på via en kompetent mailsupport. Vi hade gärna sett livechat som alternativ, men nivån på kundtjänsten här håller fullt tillräckligt för att få mer än godkänt i betyg.

888 Poker

888poker har i flera år varit med och slagits om att vara världens näst största pokerrum, och har jobbat hårt för att etablera sig på den svenska marknaden. Man kör regelbundet dedikerade kampanjer för svenska och nordiska spelare och med blågula ambassadörer som Martin Jacobson och Sofia Lövgren sätter man också Sverige på den globala pokerkartan.

Klienten, som körs på eget nätverk, kan för vissa se lite daterad ut, men den gör sitt jobb och flyter enkelt och är lättnavigerad. Utöver vanliga turneringar och cashgames har man också snabbvarianter på både just cashgame och Sit & Gos, i form av Snap- och Blast poker. Turneringsschemat är ständigt fyllt av garantiturneringar och satelliter till deras egen tour 888 LIVE.

Som hos många andra operatörer som erbjuder nätpoker går det inte att spela med SEK och hos trippel-åtta är det USD som är standardvalutan. Ditt kontosaldo som du ju för övrigt även delar med sport- och casinoavdelingen anges dock såklart i kronor och ören och du växlar enkelt in dessa när du sätter dig vid ett bord eller en turnering.

Du hittar också en av nätets bästa strategiavdelningar för poker i alla dess former. Den innehåller både artiklar för dig som aldrig provat på nätpoker innan men också avancerad pokerstrategi för de mest inbitna korthajarna.

En mycket smidig mobilklient som innehåller de flesta funktionerna från desktopversionen finns för nedladdning, oavsett om du kör iOS eller Android.

Den som vill läsa mer, kan göra det hos vår systersida poker.se, där de recenserar och går igenom svenska 888 Poker i mer detalj.

888 Pokerbonus

Just nu erbjuds ett biljettpaket värt 100 kronor fördelat över lite olika inköpsnivåer. Värdet varierar mellan motsvarande $5 ner till $0,1, Besök sajten för mer specifik information. För att ta del krävs en insättning på minst 100 kronor och att du sedan aktivt hämtar ut biljetterna via klienten.

Besök våra vänner på poker.se via länken ovan för mer information om allt som rör 888 och poker.

888 Casino

888 kan casino och med samma konto som du får tillgång till sport och odds kommer du åt allt som rör den populära spelformen. På egen plattform har 888 casino byggt ut med mängder av funktioner och kampanjutbudet är smått fantastiskt.

Vi tar spelutbudet först. Det är kanske 888 casinos enda egentliga svaghet för det saknas en del premiumtitlar som till exempel NetEnts och Microgamings jackpottspel men å andra sidan erbjuder 888 en mängd helt för dem exklusiva titlar.

Bortsett från detta så hittar du det mesta du kan tänkas vara intresserade av och lite till. En fin funktion är också att 888 tagit sig tid att lista alla spels olika satsningsmöjligheter och det går att sortera spelutbudet efter bonusfunktioner. Det finns också någon slags algoritm som rekommenderar liknande spel som funkar bra och faktiskt är riktigt användbar.

888 Casinobonus

Tänk på att du inte kan ta del av casinobonusen om du tagit en bonus på någon av 888'as andra spelsajter. Har du inte det så finns det en kanonbonus att hämta.

När du känner dig sugen på att göra din första insättning så finns det en bonus på 100 kronor att hämta. Sätt in minst 100 kronor och du får en hundralapp extra att spela för. För att de ska föras över till ditt uttagbara saldo så ska de omsättas 20 gånger, något som är exremt frikostigt i casinosammanhang. Du har 90 dagar på dig, lycka till!

Många spelbolag har känt pressen från svenska myndigheter under relativt ny svensk spellag. 888 har tagit det säkra före det osäkra flera gånger modifierat sitt erbjudande. Det har nästan uteslutande rört sig om förenklingar av bonusregler något som är genomgående i det mesta som 888 casino gör, och även på 888 sport.

Slutsats

888sport har precis allting du som spelar kan önska, oavsett om du gillar sportsbetting, poker eller casino. Sportsbettingplattformen understöds av Kambi, vilket ger 888sport en mycket stabil grund att stå på, med tusentals matcher och marknader varje dag.

Pokerklienten håller även den absoluta världsklass och räknas som topp 3 i världen, tillsammans med PokerStars och PartyPoker. Flera av världens absoluta bästa pokerspelare håller till på 888poker och dagligen går det highroller-turneringar, såväl som turneringar för småspelare.

Även 888 casinodel är mycket välfylld, med mängder av spel från dussintals olika speltillverkare. Du finner alltså det bästa av tre världar, på samma site!

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord