888 Sport

8.9

100% upp till 500 kr

18+ Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr | Omsättning inom 60 dagar till ett ackumulerat odds på 1,8 eller högre | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: spelpaus.se

Hos 888 Sport möts man av en bettingsida som är väldigt överskådlig och snygg: Orange, svart och vitt mixas väl ihop till en iögonfallande site med mycket att erbjuda.

  • Förhöjda odds flera gånger i veckan.
  • Klient med känsla för det viktiga och fokus på rätt ställe.
  • Det absolut bästa spelbolaget om du även gillar poker på nätet!
888 Sport

Kambis konkurrenskraftiga odds och stora utbud i snygg kostym!

📝 Odds
⭐ Bolag
🔒 Licens
🎁 Bonus 100% upp till 500 kr
18+ Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr | Omsättning inom 60 dagar till ett ackumulerat odds på 1,8 eller högre | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: spelpaus.se

888 Sport recension om spelutbud, odds och bonusar

Visst, vissa andra bettingsajter bjuder på en mer grafisk startsida men effektiviteten på 888sport är svår att slå. Sidan navigerar fort och via endast ett par knappklick når du exakt det du söker.

Hos 888 behöver du inte ägna onödig tid åt letande, utan kan fokusera på ditt spelande; sökfunktionen är rapp, det går enkelt att logiskt favoritmarkera sådant som man vill hålla ett extra öga på, och det finns nästan alltid ett par förhöjda odds eller försäkringsmöjligheter tillgängliga.

Tusentals odds och roliga specialspel fyller varje dag 888s avdelning för sport och odds.

Under början av 2019 - med de anpassningarna som gjorts för den svenska marknaden - har 888 tagit stora kliv framåt. Från att tidigare ibland känts luddiga i sin formulering av villkor har de städat upp rejält, och 888sport tillhör idag otvivelaktigt toppskiktet av svenska bettingsajter.

🔒 Är det säkert att spela på sport hos 888?

888 är ett av de större spelbolagen i världen. Moderbolaget (888 Holdings) handlas på Londonbörsen. 888 har licens i de flesta reglerade marknader och har med sin långa erfarenhet satt höga standarder för att garantera spelares medel och erbjuda en trygg spelmiljö.

🎁 Har 888 sport någon bonus?

Ja. Det är ytterst sällan 888 inte erbjuder nya spelare en välkomstbonus för sport. Det är heller inte ovanligt att det finns alternativ att välja bland. Vad som gäller just nu hittas här på 1x2.se.

📝 Har 888 sport höga odds?

I jämförelse med andra Kambi-brands så ligger 888 i regel aningen lägre, det är inte många punkter men ändå så att det kan bli märkbart i längden. Ibland dyker det dock upp höjningar på större event och vi anar att de marginellt lägre nivåerna betalar för dessa OCH de kraftigt förhöjda odds som dagligen hittas under ”888 Specials”.

📱 Har 888 en app för sport?

Ja, men endast för iPhone (Apple). Den nås från startsidans sidfot, där du under ”MER” hittar en länk märkt ”Mobil”. Vi rekommendera att du skapar ett konto innan du laddar ner appen. Hemsidan är väl anpassad för mobiler så Android-användare kan såklart också betta hos 888 med sin mobil.

🃏 Kan jag spela poker från mitt 888 sport-konto?

Ja. Ett konto som skapats på 888sport kan användas på 888casino och 888poker , och vice versa. Användaruppgifter och spelsaldo är detsamma. Spelprodukterna ligger dock på olika webbsidor så det går inte att enkelt byta via en flik som hos många andra. De länkas däremot synligt från respektive sida.

888 oddsbonus

När bonusbegränsningar lyftes hösten 2021 gjorde 888 Sport comeback med en trevlig bonus. Den är lite omständig i sin utformning men ändå klart väl att ta del av.

Låt oss demonstrera hur bonusutbetalningen går till steg för steg:

  1. Skapa ett konto hos 888 Sport.
  2. Gör en insättning på mellan 100 och 500 kronor.
  3. Omsätt din insättning 2 gånger på spel med 1,80.
  4. När steg 3 fullföljts kommer din bonus bli tillgänglig.
  5. Omsätt nu bonusbeloppet 5 gånger på spel till minst 1,80.
  6. Ta ut din bonus eller spela vidare med den!

Den bästa inställningen när du omsätter en bonus är att inte tänka på att du har en aktiv bonus. Spela som du annars hade gjort och om det sammanfaller med att du får bonusen så kan du ta ställning till en strategi för att möta omsättningskravet.

888 odds - typer och nivåer

Utbudet är minst sagt massivt. I ena änden av breddskalan hittar man fotboll, tennis, hästkapplöpning och de stora amerikanska lagsporterna. Bettingfavoriter som dart och Greyhound finns också här. I den smalaste änden finns finska darlingen Pesäpallo, yachting och surfing. Man bjuder också på TV-specialer och politik för den som önskar det. Här finns något för alla. Oddsen är inte alltid de bästa, men snittmässigt står man sig riktigt bra och ibland hittar den enträgne riktigt spännande utstick på sin favoritmarknad.

I och med att 888sport använder sig av Kambi som oddsleverantör, så innebär det per automatik att utbudet som bolaget kan stoltsera med, är av absolut världsklass. Unibet är en annan site som använder sig av just nämnda Kambi, vilket vittnar om hur bra 888:as utbud faktiskt är. Strukturen och navigeringen på siten är precis som på Unibets, helt utmärkt och det är mycket enkelt att finna vad man söker. Lättast gör man det via menyvalen till vänster, eller via sökboxen som hela tiden finns centralt längst upp på skärmvyn.

I övrigt är det tydligt att 888 sport, likt de andra Kambi-bolagen, har ett ruskigt starkt utbud på framförallt fotboll. På 888 sport kan du dagligen finna marknader och ligor från världens alla hörn, med hundratals olika spelval och roliga alternativ. Med 888sport i din sportsbettingportfölj kommer du inte bli besviken!

Liveodds

888 Sport har lastat in fina marknader i sin livesektion, och här kan du med fin överblick spela på bland annat fotboll, hockey, basket och tennis. Sektionen erbjuder fina verktyg för H2H-statistik, och som sig bör är det så klart inte svårare att lägga ett livespel än ett vanligt bet. Vill man livespela på mindre marknader så som bordtennis, badminton eller snooker, så kan man göra även det på 888sport. Liveoddsfliken finner du både i vänsterspalten och via en stor knapp högst upp på siten.

888sports liveodds stod sig under våra tester mycket bra i jämförelse med resterande marknaden och i väldigt många fall högre än exempelvis världens största spelbolag, BET365. Utbudsmässigt låg man strax efter nyss nämnda spelbolag, på sporter som exempelvis tennis. 888 Sport har mängder med tennis, men det saknas någon turnering här och där. All-in-all så erbjuder 888sport en väldigt marknadskraftig oddsavdelning med något för precis varje individ.

Fotboll är största styrkan hos 888 Sport

Fotbollen är den röda linjen genom 888sport. Du kan spela på allt från Kenyanska andraligan, till det absoluta finrummets matcher i form av Champions League, Premier League och andra toppligor.

888sport visade sig synnerligen starka på just stora fotbollsligor, där man erbjöd fler marknader per match än den absoluta majoriteten av spelbolag som finns att tillgå. På vissa Champions League-matcher erbjöds nästan 500 olika marknader, vilket bland annat är fler än på bet365 som många har som huvudplattform när de spelar. Oddsen på dessa fotbollsevent stod sig oftast riktigt bra dessutom, och låg egentligen bara efter Pinnacle och andra "asiatiska" spelbolag, samt Coolbet.

Vi ger 888sports fotbolls-sektion snudd på högsta betyg! Dessutom lämpar sig just den sektionen extra bra om du dagligen hänger på 1x2.se, där många rekare berör just världens mest populära sport. Med marknader på hörnor, asiatiska handicap och målskyttespel, så finns det inget som 888sport INTE har kring fotbollen.

"My sport-erbjudanden"

My sport-erbjudanden är en flik på 888sport du garanterat vill hålla koll på om du hänger på 888sport framöver. Under den fliken finner du alla dina bonuserbjudanden och aktiva bonusar, samt tillgängliga freebets och aktiva freebets. Detta är en översikts-sida som många bolag saknar, och som av spelare är mycket uppskattat.

Dessutom är 888sport kanske den siten som är bäst på att dela ut just freebets och bonusar till lojala kunder. Det är inte ovanligt att erhålla 1 freebet per vecka, om man dagligen använder siten. För att göra en jämförelse, så är det på många siter ovanligt att ens få ett enda freebet utdelat efter att den första insättningsbonusen förbrukats. 888sport är föredömliga när det kommer till att ge sina kunder lite extra värde, och just därför låter man "My sport-erbjudanden" ligga med som näst överst i oddsmenyn.

Mobil sportsbetting med 888

Här finns stora delar av utbudet samlat för dig som vill kunna spela på handhållen enhet, oavsett om du kör med iOS i form av iPad eller eller iPhone, eller en Androidtelefon eller tablet. Detta görs direkt i din mobil eller surfplattas webbläsare då app för den svenska spelmarknaden ännu inte verkar ha portats mer än till iOS-enheter. Androidtelefoner verkar få vänta ytterligare. Vi håller utkik och uppdaterar med relevant information så fort vi hör något.

Bettingappen från 888 är en oddsapp i världsklass. Du kan till exempel logga in snabbt och enkelt med ditt fingeravtryck, en livebettingmiljö som få rår på och det är få moment som ligger mer än något knapptryck bort. I appen är det heller inte ovanligt att du stöter på kampanjer som inte hittas på den vanliga hemsidan och annat exklusivt innehåll.

Cashier med stöd för det mesta

888 Sport har sett till att man har ett rejält utbud av insättnings- och uttagsmetoder att välja på, så här finns verkligen något för alla. Även via mobil går det att sätta in pengar, vilket är ett rejält plus så att man slipper hålla på att palta med dator även om handhållet skulle råka vara ens förstahandsval. Visa/Mastercard, Skrill, PayPal, Trustly och Neteller är bara ett par få i mängden av betalningsmetoder som kunder kan använda för att sätta in och ta ut pengar från 888sport.

Mer ovanliga metoder likt Paysafecard, Entropay och wire transfer finns också att tillgå, om så önskas. Notera att likt de flesta andra bolag så är Neteller och Skrill inte bonusberättigande. I början av februari 2019 lades bank identifiering till, vilket som bekant idag är näst intill obligatoriskt på många svenska bettingsidor.

Oavsett vad vad du föredrar att använda för slags betal-/uttagsmetoder så kan du räkna med att 888 har stöd för det.

Support

Informationshanteringen hos 888 Sport är riktigt bra. för det första är sidan tydlig och lättnavigerad, och går dessutom att få på svenska för den som gärna undviker engelska. För den som spelar på riktigt seriös nivå finns också möjlighet till utökad support via sajtens VIP-tjänster, en service vi verkligen gillar. Det krävs dock inte på något sätt att du ska vara storspelare för att bli väl omhändertagen hos "åttorna".

Vidare finns det en riktigt fin FAQ att tillgå med svar på det mesta, och allt annat går att smidigt att få svar på via en kompetent mailsupport. Vi hade gärna sett livechat som alternativ, men nivån på kundtjänsten här håller fullt tillräckligt för att få mer än godkänt i betyg.

Nätpoker med 888

888poker har i flera år varit med och slagits om att vara världens näst största pokerrum, och har jobbat hårt för att etablera sig på den svenska marknaden. Man kör regelbundet dedikerade kampanjer för svenska och nordiska spelare och med blågula ambassadörer som Martin Jacobson och Sofia Lövgren sätter man också Sverige på den globala pokerkartan.

Du hittar också en av nätets bästa strategiavdelningar för poker i alla dess former. Den innehåller både artiklar för dig som aldrig provat på nätpoker innan men också avancerad pokerstrategi för de mest inbitna korthajarna.

En mycket smidig mobilklient som innehåller de flesta funktionerna från desktopversionen finns för nedladdning, oavsett om du kör iOS eller Android. Läs mer om pokerprodukten och 888 poker bonus i vår pokerrecension av bolaget.

Casinospel hos 888

888 kan nätcasino och med samma konto som du får tillgång till sport och odds kommer du åt allt som rör den populära spelformen. På egen plattform har 888 casino byggt ut med mängder av funktioner. Det är en klart godkänt produkt som sticker ut med sitt stora utbud av exklusiva speltitler.

Läst mer i vår recension av 888'as casinoprodukt där även en 888 casinobonus avhandlas.

Slutsats

888sport har precis allting du som spelar kan önska, oavsett om du gillar sportsbetting, poker eller casino. Sportsbettingplattformen understöds av Kambi, vilket ger 888sport en mycket stabil grund att stå på, med tusentals matcher och marknader varje dag.

Pokerklienten håller även den absoluta världsklass och räknas som topp 3 i världen, tillsammans med PokerStars och PartyPoker. Flera av världens absoluta bästa pokerspelare håller till på 888poker och dagligen går det highroller-turneringar, såväl som turneringar för småspelare.

Även 888 casinodel är mycket välfylld, med mängder av spel från dussintals olika speltillverkare. Du finner alltså det bästa av tre världar, på samma site!

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.