Sveriges bästa speltips och rekar

Letar du efter dagens bästa spel? Då har du kommit helt rätt! Här på vår sektion för speltips hittar du dagligen massvis av tips och rekar från över 20 vinnande experter på betting. Läs och prenumerera på tips från rekare inom såväl alla stora som mindre sporter.

Levande spel

tisdag 16:20
Tjeckien ML @ 2.69
Kanada
Tjeckien
Andreas Nord
tisdag 19:00
Över 2,25 mål @ 1.80
IFK Göteborg
Mjällby AIF
David "Davvecohen"

Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se

Spel och tips - Vinnande speltips och rekar från 1x2

1x2.se grundades 2016 med målet att leverera Sveriges bästa speltips för sport och spel online. Vi är stolta över att kunna säga att vi är på god väg att bli det största speltips communityt i Sverige med gratis speltips och bettingtips. Speltips på 1x2 levereras av en erfaren redaktion bestående av 20 speltips experter och rekar med över 10 års erfarenhet av sport, speltips, betting och odds. Vi lever för sport och spel, och att ge dig vinnande odds och bettingtips.

Vi uppdaterar dagligen speltips-sidan med speltips och rekar så att du kan hitta dagens bästa speltips. Våra speltips innehåller analyser av alla viktiga matcher, lagens formationer och status. Vi analyserar även spelarnas fysiska förutsättningar och vinnande taktiker för att ge dig dagens bästa speltips och förutsättningar för ett lyckat spel.

📅 Hur ofta postas nya speltips?

I regel postar våra experter speltips varje dag. Det beror så klart lite på säsong och sport, och vid stora evenemang blir det ofta betydligt fler tips.

💡 Vilka sporter rekar ni på 1x2.se?

Vi har alltid aktiva experter på fotboll och hockey, mellan varven har vi även experter på tennis och eSport. Har du kunskap inom en sport? Vi letar alltid efter duktiga rekare, maila oss på info@1x2.se om du vill nå en bredare publik och bli en del av 1x2.se.

💸 Är alla speltips gratis?

Ja. 1x2.se tar inte betalt för några speltips och det finns ingen betaltjänst för att få rekar innan de publiceras. Se dock till att prenumerera (klicka ”Följ”, högst upp på sidan) för att få dem samtidigt som alla andra!

Våra bästa speltips och rekar

Våra speltips-experter rekar spel och tipsar om matchernas bästa odds, speltips för vilka spelbolag som har dagens bästa spel och rekar dagens bästa spelbonusar. Vi älskar sport och spel av alla dess slag och rekar speltips för sporter som fotboll, ishockey, tennis, eSport, amerikansk fotboll, bandy, basket, bordtennis, dart, friidrott, handboll, MMA, trav, volleyboll och vintersport. Följ 1x2.se speltips för gratis speltips och rekar!

Få ut mer av dagens speltips
  1. Ta alltid del av analysen, ibland kan det finnas fler spelidér i texten men det lär dig också rätt tänk.
  2. Har du ett eget bra spel? Lägg till speltipsets spel på kupongen för en fin multiplikator.
  3. Se till att du har koll på vad Units inom betting är, det säger alltid mycket om risknivån på spelet.

Speltips och rekar för alla sporter

Fotboll

Hos oss på 1x2.se kan du ta del av speltips och rekar från experter för alla tänkbara sporter. Våra experter ger högaktuella speltips året om. Våra speltips för fotboll är säsongsbaserade, men minst en gång om dagen kan du ta del av våra speltips för fotboll. För att lägga de bästa spelen på fotboll är det en stor fördel om du är påläst, har koll på spelarnas prestationer, övergångar, matchresultat och analyser. Vi säkerställer att du får de medel du behöver för att få stenkoll på fotbollsvärlden!

Ishockey

Är du en hockeyfantast och gillar att spela på ishockey? Då har du kommit rätt! Vi erbjuder speltips från experter för betting på hockey, där du kan ta del av aktuella analyser från riktiga hockeykännare. Här kan du läsa våra speltips på hockey och välja att rygga våra experter när du spelar. Du kan också välja att följa våra speltips för ishockey för att säkerställa att du inte missar något! Du hittar även bäst odds för ishockey i vår oddsportal!

Tennis

Gillar du att spela på tennis har du verkligen kommit rätt - vi har speltips för alla typer av tourer inom tennis, från ITF-touren till ATP-touren. Vi listar högaktuella speltips för tennis för dig att följa så du håller dig uppdaterad om vad som händer i tennisvärlden, så du kan anpassa ditt spel därefter. Ryggar du någon av våra tennisrekare har du stor chans att få en fin avkastning på dina spel.

eSport

eSporten har tagit världen med storm och blivit en oerhört stor sport inom betting. Hos oss på 1x2.se hittar du våra bästa speltips för eSporter som CS:GO, Call of Duty, Fifa och många fler! För att lägga dina bästa spel är det bra att vara uppdaterad kring aktuella händelser inom eSport, för att ha bästa möjliga utgångspunkt för vinnande betting. Vi har ett stort utbud av bettingsidor för eSport!

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.