Sveriges största spelbolag är en kraft att räkna med även bland världsnamnen.
 • Rekordmånga riktigt bra odds och tungt fokus på Allsvenskan 2019!
 • Modern plattform med imponerande överskådlighet och funktionalitet.
 • Marknadens kanske konkurrenskraftigaste bonusvillkor.

100% upp till 2000 kr

eller 500% (500 kr)

Unibet recension om spelutbud, odds och bonusar

Unibet är Sveriges bästa spelbolag när det kommer till spel på sport och erbjuder konkurrenskraftiga odds på flera hundratusentals matcher och live-händelser per år. Spelsajten i sig är trots det enorma utbudet enkel att överblicka och extremt lättnavigerad.

Med en dedikerad mobilapp för både iOS och Android har du alltid de bästa oddsen tillgängliga direkt i din mobiltelefon eller surfplatta. Oddsbonusen på Unibet är klart godkänd men de riktiga musklerna på den fronten visar Unibet genom ett stadigt flöde av generösa oddskampanjer. Riskfria spel, försäkring på utvalda marknader och en uppsjö andra bonusvarianter är vardag hos Unibet, och kanske även för dig - om du bestämmer dig för att göra detta utmärkta spelbolag till ditt.

Vidare så har Unibet mot sena 2010-talet tagit enorma kliv i olika sociala medier, där bolaget i framförallt Sverige är mer än uppskattat av exempelvis 40 000 följare på twitter. Där håller Unibet dagligen gratistävlingar åt sina kunder, tillsammans med en mängd andra roligheter. Unibet har alltid varit stora, men tycks bli större för varje dag som passerar! Vill du spela på precis allt du kan föreställa dig, i en snygg layout och med riktigt bra odds, så är Unibet det logiska valet!

Unibet oddsbonus - Vilken väljer du?

Unibet arbetar med ett brett bonusutbud i olika innovativa former och det finns alltid något sätt att skapa mervärde på, det kan gälla allt från pristävlingar till förhöjda odds, men då dessa är av temporär karaktär är det inte rimligt att vi går igenom dem här. Men lita på att Unibet är bland de bästa i Sverige när det kommer till oddsbonusar!

Välkomstbonusen har vi dock, såklart, koll på och den ger dig två alternativ att dryga ut kassan på; 500% extra upp till 500, eller 100% upp till 1000 kronor. Du väljer bonus när du registrerar dig och all information finns även samlad där. Tyvärr har "100% upp till 5000 kronor" plockats bort sedan början av februari 2019, en kanonbonus som vi hoppas kommer tillbaka.

 • 100% upp till 2000 kronor (6x)
 • 500% upp till 500 kronor (6x)

Det förvalda (och enligt oss bästa) alternativet till nya spelare ger dubbla pengar upp till 2000 kronor. I sammanhanget uttrycks detta som en 100 % matchningsbonus vilket på ren svenska betyder att ditt insatta belopp matchas av Unibet till samma summa Sätter du in femhundra kronor skjuter alltså Unibet till en femhundring och du har tusen (1000) kronor att spela för. Sätt in 2000 och få 2000 extra.

Allt ovan till verkligt schyssta omsättningskravet: 6 gånger spel med ett odds på 1.40 eller mer, inom 60 dagar.

Du väljer din bonus när du registrerar dig och all information finns även samlad där.

Det finns även ett ytterligare bonusalternativ som ger dig 500% matchat upp till 500 kronor. Med en minsta insättnings på 100 kronor gör detta att man slår i taket direkt, men båda bonusalternativen ger dig möjlighet att sätta in mer än vad den ”optimala” summan (100 respektive 2000 kronor) hade varit som gör att du precis slår i bonusens övre gräns - en förklaring för hur bonusar hanteras hos Unibet är på sin plats.

Omsättningskrav – tre olika saldon gör det hela överskådligt

Oddsbonusar delas upp i tre olika saldon: Mina tillförda pengar, Unibet bonuspengar, och Mitt Unibet-saldo.

Låt oss säga att du sätter in 1000 kronor, då kommer ditt saldo att se ut på följande vis (500% bonusen inom parentes);

 • "Dina tillförda pengar": 1000 kr (1000 kr)
 • "Unibet bonuspengar": 2000 kr (500 kr)
 • "Mitt Unibet-saldo": 3000 kr (1500 kr)

När du sedan börjar spela så dras det först pengar från ”Dina tillförda pengar”, när de är slut så går du in på bonuspengarna, och när de tar slut så är du nere på Unibet-saldot.

Vinster som görs med bonussaldot kommer läggas just till det saldot, men de kommer inte vara föremål för något ytterligare omsättningskrav då det skulle innebära att spelare fastnar i en slags oändlig omsättningsloop.

Det är bara Unibet-saldot som du kan göra uttag från men om ett sådant begärs med ett aktivt bonussaldo kommer det förverkas. Det går såklart att förvandla de andra saldona till "riktiga" pengar med då behöver du först omsätta dem. Det gör du på valfria oddsspel med odds över 1.40. Det mesta utom deras stryktips-variant ”Supertoto” och ”Superscore” räknas mot omsättningskravet.

När du omsatt de sammanlagda beloppen från tillförda pengar och bonuspengar enligt bonusens angivna antal gånger (5x för 200%-aren och 8x för 500%-aren) förs allt över till ditt Unibet-saldo och är redo för uttag. Det kan låta krångligt i teorin men från din sida med aktiva bonusar är förloppet enkelt att följa.

"Tillförda pengar" används först, sedan bonuspengar, sist används det uttagbara Unibet-saldot

Utöver välkomstbonusen hittar du exempelvis riskfria spel på utvalda matcher och bonusar för att värva vänner. Det är en inte ovanligt att kampanjsidan, som du hittar under fliken "Erbjudanden" upp till höger på sajten, innehåller ett tiotal olika bonusvarianter med utförliga regler och villkor. Det är däremot alldeles för mycket för att vi ska kunna gå in mer på detalj i det i vår recension. Men en sak ska sägas, det är ett fantastiskt utbud av oddsbonusar.

Odds

Oddsen hos Unibet kommer från sportboksleverantören Kambi som ursprungligen var ett bolag inom Unibet men som 2014 separerades från koncernen. Unibet har sedan dess döpt om sitt moderbolag till Kindred med Unibet som flaggskeppsprodukt inom koncernen. Unibets speciella relation till Kambi gör att oddsutbudet utnyttjas till max, både vad som gäller erbjudna marknader men också i form av specialkampanjer som förhöjda odds och liknande.

Liveodds

Varje år finns det möjlighet att spela på mer än 65 000 olika händelser inuti olika sorters matcher. Även här är utbudet störst på fotboll men i princip alla slags större pågående sportevenemang finns representerade även under live-avdelningen. Det kan röra sig om allt från vem som får nästa hörna till målgörare eller rena resultatspel som läggs efter ordinarie odds spelstopp. Informationen om aktuella matcher kan följas i realtid från sajten och spelen läggas med ett enkelt klick. Live-odds föredrar däremot de flesta att spela från sin mobil eller surfplatta och det går givetvis via Unibets eminenta mobilapp.

Man ska dock inte tro att Unibet enbart riktar sig till spelare som gillar de storslagna matcherna, snarare tvärt om. LIVE kan du på Unibet finna precis allt mellan himmel och jord, från tennisens absoluta bakgård till El Clasico mellan Real Madrid och Barcelona. Unibet erbjuder precis allt, och lite till. Under matchernas gång har du ständig tillgång till statistik från de bägge lagen, både innan matchen och vad som sker under matchen. Unibet har ett komplett utbud, och en komplett liveklient som toppas av med en av branschens bästa cashout-funktioner.

Fotboll

Är du ett fotbollsfan, så har du hittat rätt. På Unibet erbjuds odds från hela världen, och alla dess möjliga ligor djupt ned i respektive ligasystem. Vad Unibet dock är extra bra på, är mängden marknader som erbjuds kring stormatcher, exempelvis likt de som spelas i Champions League.

När vi jämförde Unibets odds och marknadsutbud under pågående Champions League slog de konkurrenterna med hästlängder. Unibet erbjöd i snitt 300 marknader per match, att jämföra med exempelvis bet365 som i de flesta fall inte ens erbjöd 100 marknader. Unibet är således stället för dig som älskar fotboll på alla nivåer. Du finner de små matcherna ingen hört talas om, men också ett fullkomligt massivt utbud kring matcherna på den stora scenen. Unibet har helt enkelt lyckats bemästra bägge delar!

Unibet bröt ny mark återigen, när man under sommaren 2018 skrev avtal om att bli huvudsponsor för både Allsvenskan och Superettan! Sponsorskapet träder i kraft 2020 men räkna med att Unibet kommer erbjuda bäst odds på fotboll i de flesta sammanhang även fram tills dess.

Stryktips – eller ”Supertoto” som det heter hos Unibet

Supertoto är Unibets egna variant av det älskade "Stryktipset", som vi svenskar spelat i urminnes tider. Precis som med stryktipset, så ska spelaren tippa en rad matchers utfall i 1x2-format. Unibet väljer ut 8-14 matcher inför varje omgång och precis som på Stryktipset kan du halv- och helgardera, till samma kostnad som på Svenska Spel. Våra rekare ger varje vecka Stryktipsförslag och någon gång ibland kan det även dyka upp för Supertoto.

Supertoto delas upp i tre olika format:

 • Supertoto 14: Det här är Unibets mest spelade och populära spelform. Matcherna är ett urval från Europas toppligor och vinsterna är som störst i Supertoto 14, kontra de andra toto-spelen.

 • Supertoto Extra: Likt ovan tippar du även här 1, X eller 2 och utbudet består av 8-14 utvalda matcher från Unibet. Supertoto Extra dyker oftast upp på veckodagar där det inte vanligtvis finns ett lika stort utbud som kring helgerna.

 • Supertoto Tennis: Det här är ett unikt poolspel som ej finns över huvud taget hos andra bookies. Det är alltså ett stryktips, men med tennismatcher. Du tippar helt enkelt 1 eller 2 på tennismatcher utvalda av Unibet.

Unibets stryktips "Supertoto" garanterar pengar om du får minst 10 rätt!

Cashout

Unibets cashout är en av de bättre på marknaden. De flesta erbjuder idag cashout i någon form, men hos många är tjänsten bristande. På Unibet kan du dock nästan använda cashout på alla spel som läggs, och än mer även på kombinations-spel, vilket är sällsynt. Du kan casha ut pre-spel, såväl som livespel om inget annat är angivet!

Med Unibets cashout har du hela tiden ödet i dina egna händer och nära till hands om du vill avbryta ett spel och plocka ut dina pengar innan matchens slutsignal ljudit. Detta är extra behändigt i situationer där ditt lag, eller din spelare, börjat tappa kontroll av sin match och du vädrar ett mål i baken.

Helt enkelt, är du trött på att svettas ut matcher till sista sekund, så är Unibet ett utmärkt val!

Support

Med den kanske mest genomarbetade hjälpsektionen i branschen finner du utförliga instruktioner och råd angående det mest som rör ditt spelande.

Allt är snyggt strukturerat, väl beskrivet och pedagogiskt. Om du inte hittar vad du söker i hjälpcentret så finns det telefonnummer, e-postadresser och en live-chatt.

Måndag till söndag mellan klockan ett på förmiddagen svensk tid fram till nio på kvällen finns svenska operatörer tillgängliga att hjälpa dig med stort och smått. Live-chatt har utökade öppettider och finns till hands från klockan 8 på morgonen fram till midnatt. Telefonnumret är ett gratisnummer av 020-typ. När den svenskspråkiga personalen är ledig går det fortfarande bra att maila eller chatta men då på engelska.

Cashier

För att finansiera ditt nästa spel har du en uppsjö av alternativ att välja mellan, men några metoder är bättre än andra. Eller vi ska säga, att alla metoder är bra utom en och det är paysafecard där en avgift på 3 % dras för insättningar.

Alla andra metoder är avgiftsfria och garanterar dig pengarna inom tio minuter, med undantag för en fysisk banköverföring som kan ta allt mellan två till fem bankdagar. Men som alltid är det bäst att välja en metod som även stödjer uttag för att slippa extra pappersarbete.

Först och främst är alla uttagsmetoder avgiftsfria vilket är ett stort plus. Att betala ut pengar till ditt VISA-kort är kanske allra smidigast då det dels sker direkt efter att det blivit godkänt av Unibets betalteam, men också att taket ligger på hela 900 000 kronor. Även VISAs debitalternativ Electron stödjer uttag och de flesta av MasterCards kort. Notera dock att du bara kan göra uttag till ett kort du använt vid insättning.

Uttag till webbplånböckerna Skrill och Neteller sker inom 48 timmar men taket ligger på 15 000 kronor per uttag. För riktigt stora uttag (här finns inget tak) kan du begära att de sätter in pengar på ditt bankkonto men då tar det mellan en till tre dagar innan du har pengarna.

En snabbare banköverföring gör du med hjälp av Trustly som ger dig pengarna inom några minuter. Vår rekommendation är att du använder dig av antingen det sistnämnda alternativet eller något av de förstnämnda korten.

Unibet Poker - eget nätverk och unik approach

Unibet var tidigt med som ett av de framträdande bolagen när pokerboomen slog till. Under åren som gått sedan dess har deras pokererbjudande förändrats drastiskt, och idag tillhandahåller man en av branschens mest unika produkter i kategorin.

Unibets pokerplattform är unik i branschen, och fokuserar främst på nöjes- och hobbyspelare snarare än på proffs och volymanvändare.

Det märks i allt från erbjudande och utbud till själva layouten när man spelar att det här är en produkt som försöker skapa det där lilla extra kring pokern. Det finns en mängd unika fördelar med Unibets från branschen avvikande approach, men det ska också sägas att det extroverta tilltalet kanske inte passar de som letar efter något mer avskalat.

För de som ser poker som förströelse och en stunds underhållning, och gillar gamification bör dock detta sitta som hand i handske. Grafiken som har en touch av tecknad film bygger på avatarmodellen, där du också kan spela anonymt genom att byta alias regelbundet.

Dessutom finns en bra app för dig som vill spela Unibet Poker på en handhållen enhet, oavsett om du kör iOS eller Android.

Lojalitetsprogram för pokerspelare

Unibet erbjuder ett lojalitetsprogram via något de kallar utmaningspoäng. Dessa kan insamlas som klassiska lojalitetspoäng där du helt enkelt tjänar dem på raken du betalar för att spela. Vidare kan du också få dessa poäng genom olika typer av utmaningar i stil med att vinna en hand med en speciell kortkompbination, eller att spela en viss typ av spel ett specifikt antal gånger. Utmaningspoängen kan du sedan lösa in mot bonusar, nya avatarer och liknande.

Pokerbonus

Helt i linje med resten av Unibets approach till poker har man också skapat ett mycket intressant välkomsterbjudande för nya kunder, och detta erbjudande avviker rejält från vad som är branschstandard. Redan när du signar upp som ny kund för att spela poker på Unibet får du ett tredelat välkomstpaket innan du ens satt in några pengar. Ta en titt hos våra vänner på poker.se för det senaste om Unibet poker bonus, men senast vi tog en titt såg det ut som följer...

Först och främst får du en cashgamebiljett värd €10. Dessutom får du en kvalbiljett till deras satelliter till egna livetouren Unibet Open. Denna är värd €12. Sist men inte minst får du också plats i fyra stycken gratisturneringar, var och en med en prispott på motsvarande €500.

Sätter du in pengar på Unibet får du också tillgång till en fin bonus på upp till €600. Denna aktiveras om du sätter in minst 100 kronor, och krediteras stegvis (6 nivåer) till ditt konto. Både cashgame, Sit'N'Go och turneringar berättigar till bonusomsättning, och du har 7 dagar på dig för varje steg i bonusen. Det sista steget kräver att du lyckas rakea €1638 vilket låser upp den sjätte och sista nivån i bonusupplägget.

För att låsa upp hela bonusen krävs det att du spelar på rätt höga nivåer, och de flesta av oss dödliga kommer inte komma i närheten av det sista utbetalningssteget.

Unibet Casino

Unibet casino är som väntat precis lika bra som oddsavdelningen med uppemot tusen olika spelautomater, roulett- och blackjackvarianter, bordsspel, skraplotter, Keno, och såklart även ett livecasino med svensktalande personal. Med en dedikerad casinoapp för både Android och Apple-produkter kan du alltid komma åt det senaste i casinoväg men det går såklart även att spela direkt från din mobil eller surfplattas internetbrowser.

Spelautomaterna kommer från alla världsledande leverantörer och tillverkare vilket ger en enorm bredd och de har även ett flertal exklusiva titlar. Det hör heller inte till ovanligheten att framstående spelstudios ger Unibet exklusiv förhandstillgång till spel mellan varven.

Tidigare jobbade Unibet stenhårt med kampanjer inom alla segment, men sedan våren 2019 gapar det tomt, som hos de flesta andra aktörer som tar den svenska spellagen på allvar.

Livecasino

Unibets livecasino kommer från hela tre olika leverantörer och till skillnad mot många konkurrenter i segmentet framgår det klart och tydligt vilka insatser som gäller redan i lobbyn. Något som ska sägas visserligen blivit bättre även på andra håll sedan det nya licenssystemet i Sverige.

Det finns ett flertal svenskspråkiga bordsalternativ och storspelare kommer stortrivas med insatsnivåer ända upp till 2 000 000 (ja, två miljoner kronor!). Borden levereras i HD-upplösning av Authentic, Evolution och NetEnt, allt presenterat i en överskådlig lobby.

De var efter Mr Greens exklusiva prövotid på sex månader det bolag som stod näst i kö att integrera NetEnts "Virtual Studio"-miljö, ett uppslukande sätt att spela livecasino där du bland annat kan se vad som händer på andra bord. Ett måste om du gillar att spela casino live!

Casinobonus

Unibet gör inte skillnad på välkomstbonusen beroende på vilken spelform som föredras (odds, casino eller livecasino). Du erbjuds samma två bonusalternativ och sedan är det upp till dig hur du väljer att omsätta din bonus.

För spelautomater räknas 100% av dina insatser mot omsättningskravet men roulette och blackjack räknas bara till 10%, vilket innefattar livecasinots varianter av dessa spel. Det betyder att det omsättningskrav på 30 (100%-bonusen) och detsamma gäller för (500%-bonusen) - i praktiken innebär det att de som vill lira endast klassiska casinospel måste omsätta bonusen 300 gånger.

Vi rekommenderar den Unibet bonus som ger 100% matchat upp till 2000 kronor oavsett om du kommit till Unibet för att spela casino eller på sport.

Bingo

Bingon har precis som pokerklient tagits fram tillsammans med Relax Gaming som anses vara en av de allra bästa när det kommer till nätbingo. Du kan spela 75- och 90-bollarsbingo i olika varianter, delta i turneringar och jaga bingojackpottar.

Det pågår såklart även tävlingar i chatten och det finns möjlighet att spela mini-slots under tiden som du prickar för dina nummer. Allt finns även tillgängligt i handhållna enheter utan nedladdning.

Bonusen för bingo är den 200%-iga matchning som redan beskrivits i detalj både odds- och casinodelen av vår recension men för bingospel gäller ett omsättningskrav på 4 gånger.

Slutsats

Unibets moderbolag heter Kindred börsnoterat i Sverige. Koncernen har sedan 1997 serverat odds och andra sorters spel om pengar till mer än 20 miljoner spelfantaster under parollen ”Av spelare, för spelare”, och i dagsläget är det ett av världens mest ansedda spelbolag. Bolaget Kambi som förser oddsen var en gång en del av Unibet men står sedan ett par år tillbaka på egna ben, men de har bibehållit en fin relation och Unibet är förmodligen det bolag som gör det mesta och bästa med deras flöde av odds.

Trots sin storlek är Unibet alltid på tårna och ligger i branschens ständiga framkant, så oavsett om du gillar odds, casino, poker eller bingo kommer Unibet leverera det allra bästa i spelväg!

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Registrera dig
Jag har läst och accepterar vår
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Glömt lösenord