FSport

7.5

Sätt in 100: spela för 400 kr

100 kr + 4 biljetter (50 kr st.)

18+ Endast nya spelare. Omsätt mottagen kontantdel 10x inom 90 dagar. Regler och villkor gäller. Spela ansvarsfullt.

FSport är ett bettingkoncept där man i stället för att betta på ett lag tar ut sitt eget. På engelska kallas det Daily Fantasy Sports (DFS) men FSport har vidareutvecklat det och eliminerat svagheterna som plågat formatet. Hos FSport är det inte den med mest pengar eller ett sofistikerat kalkylark som vinner – det är den som har bäst koll på spelarna.

  • Tävla mot andra, inte mot en bookmaker
  • Elegant poängräkning som kan följas i realtid
  • Den enda svensklicensierade produkten inom nischen
FSport

Revolutionerande svenskt Daily Fantasy-koncept med jackpott

📝 Odds
🔒 Licens
🎁 Bonus Sätt in 100: spela för 400 kr
18+ Endast nya spelare. Omsätt mottagen kontantdel 10x inom 90 dagar. Regler och villkor gäller. Spela ansvarsfullt.

Recension av FSport

FSports spelform är betydligt roligare och mindre krävande än klassisk DFS. Det är ett slimmat format där man inte behöver scrolla igenom löpmeter av spelare eller på samma sätt ta hänsyn till en spelarbudget. Detta revolutionerar spelformen och gör att det inte går att matematiskt knäcka varje omgång, något som förstört DFS i dess ursprungsversion.

Avslappnad form av betting med enormt underhållningsvärde

FSport spelas i stället med begränsade spelpaket, en sofistikerad autofyll-funktion för den som snabbt vill komma igång, och jackpott för att krydda det ytterligare.

Produkten är framtagen med mobilen i åtanke och med en live-leaderboard kan man i realtid följa sitt spel, förslagsvis samtidigt som man tittar på någon av matcherna som ingår i omgångens spelpaket.

💰 Hur mycket kan man vinna på FSport?

FSport är ett poolspel där alla deltagares insats går till prispotten så det finns inget tak. Räkna med 5000-10 000 kronor i potten.

💸 Vad kostar det att spela FSport?

FSport fungerar likt vanlig betting på så sätt att man spelar rader. Ett lag är lika med en rad. 50 kronor per rad är det i regel som gäller, men det kan öka och minska vid speciella event. Man får givetvis spela mer än en rad per omgång och det finns även möjlighet att enkelt bygga system.

⚽ Vilka sporter kan jag spela på hos FSport?

FSport har utvecklat spelmodeller kring fotboll, trav och golf. Man har även en modell för aktiehandel men den är inte aktiverad för tillfället. Det lär läggas till flera sporter allt eftersom.

📝 Kan jag spela system hos FSport?

Ja. Det finns möjlighet att enkelt lägga systemspel. Välj det när du köper dit lag och följ instruktionerna på skärmen för att välja vilka gubbar du ”spikar”. Autofyllfunktionen kan komma väl till pass här för att få optimal variation.

👨‍✈️ Hur fungerar lagkaptenen?

Kaptenens poäng räknas dubbelt (100% extra) och vicekaptenen får ett tillskott på 50%. Välj dessa nyckelspelare genom att klicka på (C) för kaptenen och (V) för vicekapten.

Bonus på FSport

Välkomsterbjudandet hos FSport är värt hela 300 kronor och kräver endast en insättning på 100 kronor. Det består av 100 kronor och fyra matchbiljetter värda 50 kronor styck (200 kronor totalt). Det innebär en utväxling på hela 300% om man väljer att endast sätta in minimibeloppet.

Det fina med bonusen är också att det endast är den mottagna kontantdelen som måste omsättas. Det gör att den lite skrämmande siffran 10x inte är riktig så farlig som den ser ut. Visst krävs det ändå att man måste omsätta 1000 kronor men det är i sammanhanget klart genomförbart, och man har hela 90 dagar på sig.

Betta på fotboll med FSport

Fotboll är den populäraste spelformen och även där poängräkningen är mest sofistikerad. Men låt oss ta processen från början. Spelet går ut på att skapa ett sjumannalag med spelare ur det paket (utvalda matcher) som gäller för omgången.

Varje spelare har en kostnad men det finns ingen budget som i vanlig DFS, kostnaden kan mer ses som ett ”handikapp”. Om en bra spelare överträffar sig själv, definierat som att spelaren tjänar in mer poäng än vad han förväntas leverera (kostnaden), kan han vara ett minst lika bra köp som en billig spelare.

  • Inga budgetbegränsningar
  • Ta ut en delvis sjua och låt systemet plocka resten
  • Systemspel för att gardera sig
  • Jackpottchans varje omgång

Det sjumannalag man tar ut kan med FSports spelmodell alltså lika gärna bestå av sju superdyra spelare eller ett gäng väldigt billiga. Det är upp till dig att obehindrat välja din strategi. Inom vanlig DFS där man har en budget tenderar alla lag att se näst intill identiska ut vilket gör att det även finns ett matematisk korrekt lag att ta ut, vilket har förstört upplägget.

Hos FSport finns det inga begränsningar - mer än att man inte kan ta ut alla sina spelare från ett lag - vad gäller laguttagning vilket gör det betydligt enklare att komma igång, men också roligare att följa då man inte tvingas välja spelare som man egentligen inte tror på men måste välja på grund av budgetbegränsningar. Detta gör att spridningen på lagen blir större vilket ökar chanserna till att ensam stå som vinnare.

Stallkampen - Trav på FSport

Stallkampen är namnet på FSports travspel. Här handlar det som namnet antyder om att bygga ett stall med hästar. En häst per lopp (vanligtvis följer man de lopp som hör till V-8-loppen men det kan varierar).

Precis som i andra spelformer hos FSport är det fritt fram att välja bara favoriter men då måste de givetvis också leverera. Att sätta en skräll på plats är ofta en bättre strategi men det är såklart lättare sagt än gjort.

Poäng ges enligt följande prispall och likt andra spel hos FSport handlar det om att efter dagens alla lopp ha samlat in flest miljoner.

  1. 50 (M)
  2. 35 (M)
  3. 25 (M)

Om du exempelvis prickar in en häst som springer hem en tredjeplats så ska den helst inte ha kostat mer än 25 (M).

Golf på FSport

Golf är en annan populär sport på FSport som erbjuds vid större golftävlingar. Då golf ofta spelas över flera dagar brukar FSport se till att det är dagarna snarare än hela turneringen man spelar.

Här handlar det om att ta ut ett lag om fem personer. Hos FSport räknas golfpoäng helt enkelt utefter faktiska slag – det ges alltså inga extrapoäng för birdies eller att sätta ett bunkerslag. Nettoresultatet från fem spelare och arton hål, vilket resulterar i 90 poäng som ska räknas samman. Laget med minst antal slag vinner, precis som i vanlig golf.

Vad gäller budget finns det inga begränsningar, men en dyrare spelare kommer översättas till ett handikapp. Se infoboxen nedan.

FSport support och kontaktinformation

Den som har frågor om FSports produkt eller sitt konto kan enkelt komma i kontakt med svensk support via ”Hjälp” i huvudmenyn. Därifrån når du livechatt men det finns också flera bra hjälpavsnitt, inklusive en interaktiv genomgång av produkten och en instruktionsvideo (den har vi även infogat i början av vår recension.

FSport uttag och insättningar

Hos FSport har integrerat den svenska betaltjänsten Zimpler. Det är en lösning som är näst intill identisk med mer kända Trustly. Likt konkurrenten kräver den att du har ett svenskt bankkonto med internetlösning (vilket alla till vår kännedom har i dagsläget). Sedan verifierar man transaktioner med sin banks digitala ID-handling, vilken är smidigt att ha på telefonen.

Såväl insättningar som uttag sker näst intill omedelbart och utan kostnad.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.