Speltips: Speltips och odds inför Liverpool – PSG: Upp till bevis!

Liverpool 17/9

Det vankas supermöte i Champions League omgående, när de Franska giganterna PSG åker till England för att möta succélaget i Champions League från i fjol, Liverpool. Liverpools fina form och otroliga flow tycks hålla i sig, då man inlett Premier League-säsongen med 5 raka segrar och inte minst senast borta mot Tottenham. I ett lag fullt av utropstecken, får man nog snart säga att det enda frågetecknet är Salah. Salah var fullkomligen magisk under fjolåret, och även om han stundvis varit bra i år också, så saknas det ett hack upp till det vi såg för 6 månader sedan.

PSG å sin sida har också startat i rasande fart, i sin liga. Nu hävdar många förvisso att Ligue A är betydligt sämre än de andra stora ligorna i Europa, men PSG har inte gjort sina fans besvika. Man har fullkomligt spurtat in mål och har efter 5 matcher ett målsnitt på över 3 gjorde mål per match. För de som gillar att spela överspel, så tycks PSG vara en kassako år 2018. 5 av 5 matcher har gått över 2.5 mål, och 4 av 5 matcher över 3.5 mål!

Läget i Liverpool

Livet leker i arbetarstaden Liverpool, det kan man nog ändå förutsätta. Klopps mannar fortsätter att vinna matcher på löpande band och målades upp som den enda riktiga kandidaten att utmana Manchester City om ligaguldet. Såhär fem omgångar in i säsongen är det svårt att sia om utgången, men att Liverpool kommer vara där och hugga kan vi nog garanterat räkna med. I Champions League har Liverpool en finalplats att försvara, vilket laget tycks fast beslutna om att lyckas med. Gruppen man tilldelats är dock allt annat än rolig, och rentav kanske den tuffaste i hela turneringen. PSG, Napoli och Liverpool gör upp om två platser i en grupp där ingenting känns givet på förhand.

Spela Liverpool till 80 gånger pengarna

Även om Liverpool inte når upp i PSGs osannolika målsnitt under de inledande veckorna av säsongen, så har det ändock sett bra ut på Anfield och under bortamatcher. Liverpool har lyckats göra 2 eller fler mål i 4 av 5 matcher och vunnit alla matcher man deltagit i. Detta trots att Salah ej nått upp i sin fjolårsnivå, vilket vittnar om att Liverpool har ytterligare en eller två nivåer inom laget.

Form (Senaste 5)

  • Tottenham - Liverpool 1-2
  • Leicester - Liverpool 1-2
  • Liverpool - Brighton 1-0
  • C. Palace - Liverpool 0-2
  • Liverpool - West Ham 4-0

Skador och avstängningar

Borta: Oxlade-Chamberlain (knä) Osäkra: Firmino, Lallana, Lovren

Trolig startelva

Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Milner, Henderson, Keita; Salah, Firmino, Mane

Läget i PSG

Det är alltid svårt att avgöra hur bra PSG är, innana Champions League startar och laget tvingas matchas mot Europas topp-lag. Även om Franska ligan tagit kliv de senaste åren, så är motståndet generellt sämre i Frankrike, kontra de andra ligorna. Framförallt så saknas det en riktigt kandidat för att utmana PSG om förstaplatsen. Lag som Marseille, Monaco och Lyon exmpelvis, har genom åren försökt att utmana utan att komma riktigt nära i det långa loppet. Monaco vann försvisso ligan 16-17, men utöver det har PSG dominerat fullständigt de senaste 6 åren.

Spela PSG till 100 gånger pengarna

PSG är, som ovan nämnt, ett lag som i år tycks lägga precis varenda liten smula krut i det offensiva spelet. Med Neymar, Cavani, Draxler och Di Maria framåt, är det dock förståeligt. PSG går som ett ånglok i ligan, spelar riktigt bra fotboll och har ett ruskigt högt målsnitt, så vad talar för att det inte fortsätter även i Champions League? Den givna slutsatsen är självfallet att Liverpool är bättre än lagen PSG normalt tampas med, vilket såklart är sant. Men PSG har också haft det tufft i Europa tidigare, och i synnerhet mot Engelska lag. 4 vinster, 5 likaresultat och hela 9 förluster imponerar inte.

Frågan är dock om PSG någonsin sett lika bländande ut vid ett såhär tidigt skede av säsongen förrut? Det är verkligen upp till bevis nu. Ska PSG någonsin på allvar utmana om Champions League titeln, så är det dags i år. Liverpool är ett perfekt första test, för att bevisa sig värdiga som utmanare att lyfta CL-bucklan.

Form

  • PSG - Caen 3-0 (W)
  • Guigamp - PSG 1-3 (W)
  • PSG - Angers 3-1 (W)
  • Nimes - PSG 2-4 (W)
  • PSG - St. Etienne 4-0 (W)

Skador och avstängningar

Borta: D. Alves (knä), L. Kurzawa (rygg), Veratti (avstängd).

Trolig startelva

Areola; Meunier, Silva, Marquinhos, Bernat; Nkunku, Diarra, Rabiot; Mbappe, Cavani, Neymar

Spela på Liverpool – PSG (Statistikspelet)

Det självklara statistikspelet i den här matchen är överspelet. Bägge lagen är oerhört målglada, och ser man till historiken så talar allt för mål också. Under CL-säsongen 17-18 gjorde Liverpool och PSG kombinerat smått sanslösa 48 mål i gruppspelet, vilket var över alla andra kombinationer med hästlängder. Det, sammantaget med bägge lagens höga målsnitt under starten av säsongen, gör att allt pekar i samma riktning. Fart, fläkt och överspel!

Kika in all statistik inför Liverpool - PSG här!

Bästa oddsen just nu

Sugen på att spela på Liverpool - PSG? Då är det viktigt att du gör det till högsta möjliga odds!

Överspelet som vi diskuterade ovan, och som sett till statistiken ser mycket fint ut, spelas i nuläget bäst hos Pinnacle. Hos Pinnacle hittar du ö3.0 (void vid 3 mål exakt) till @ 1.74.

Föredrar du raka segern på Liverpool så hittar du den högst @ 2.30 (bet365 eller Coolbet). Krysset spelas högst hos Betfair @ 3.90 och raka segern för PSG står högst hos Unibet. De sistnämnda ger 3.10 för seger åt Fransmännen!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.