Coolbet

9.7

100% upp till 500 kr

18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.

Coolbet är en relativt ny aktör som på kort tid vunnit många spelare. Deras nytänkande fräscha design i kombination med att ofta ha utstickande höga odds tilltalar många. De flesta med inblick i branschen har spått en ljus framtid för Coolbet och 2021 köptes man av det amerikanska bolaget GAN vilket med stor sannolikhet innebär att Coolbet är ett världsnamn inom kort.

 • Nyskapande spelbolag som prisats för sin mobila sportprodukt.
 • Egen sportsbook som ofta erbjuder bäst odds på fotboll i de höga divisionerna.
 • Oöverträffad transparens (se t.ex. omsättning på varje spel).
Coolbet

En bettingsida som iskallt utmanar spelvärlden från andra sidan Östersjön.

📝 Odds
⭐ Bolag
🔒 Licens
🎁 Bonus 100% upp till 500 kr
 • 1X2
 • 1X2 i HT
 • Asian handicap
 • Båda lagen gör mål
 • Draw no bet
 • Draw no bet
 • Första lag att göra mål
 • HT/FT
 • Halvgardering
 • Handikapp
 • Resultat
 • Spread
 • Udda / jämnt
 • Över / under
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.

Coolbet recension och bonusar

Coolbet med högkvarter i Estland presenterar en stilren och lättnavigerad site som är välkomnande för alla typer av människor. Medan flera andra stora aktörer på marknaden fortfarande lider brist på exempelvis enkla sökfunktioner och tydliga riktlinjer för att hitta det man letar efter, så är Coolbet exemplariska i sin struktur och enkelhet för användaren.

Coolbet sätter dessutom sina egna odds på de stora ligorna! Något annat som verkligen får Coolbet att sticka ut rejält gent emot andra aktörer är hur transparent bolaget är. De visar upp omsättning och spelfördelning på de olika marknaderna!

Dessutom finns hela ledningen representerade på sajten och man ges till och med möjligheten att maila direkt till VD:n Jan Svendsen, om så önskas. Coolbet må vara en ny aktör men de är definitivt här för att stanna!

Coolbet oddsbonus 2024

Olika sorters sportsbettare gillar olika sorters bonusar, något som Coolbet förstått och erbjuder en klassisk matchningsbonus som kan ge dig upp till 500 kronor extra att spela för. Bonuspengarna kan sedan spenderas som du känner för på spel till minst 1,80 i odds, för att konverteras till "riktiga pengar."

Matchingsbonus till 100%!

Till nya kunder erbjuder Coolbet ett generöst startpaket som i praktiken innebär att man dubblar första insättningen, och kan med en insättning på 500 kronor få 1000 kr att spela med. Inga konstigheter.

Den minsta egna insättningen som krävs för att kunna ta del av erbjudandet är 100 kr och det finns såklart lite andra begränsningar, främst i formen omsättningskrav. För att kunna ta ut några pengar måste de förvandlas från bonuspengar till uttagbara kontanter och det blir de först efter de omsatts sex (6) gånger.

Se till att ange koden ODDS när du gör din första insättning för upp till 500 kr extra

Likt de flesta andra svenska oddsbonusar finns det också en punkt i bonusvillkoren som anger minsta odds som räknas mot nämnda omsättningskrav och det är satt till klart godkända om än i överkant: 1,80.

Annat som sticker ut som mycket bra med Coolbets oddsbonus är att insättningen i sig inte har något omsättningskrav!

Odds och marknader

Coolbets oddssektion har mottagit många glada tillrop sedan sidan lanserades. Utbudet vacklar mellan absolut världsklass på många sporter, till att det på andra sporter kan vara något mer undermåligt. På de stora sporterna har man dock i de flesta fall riktigt bra täckning, och dessutom i många fall väldigt höga odds.

Efter en genomgående koll, så toppar Coolbet ofta oddslistorna på flera matcher per dag i ligor som NHL, NBA & Premier League. Vidare så är Coolbet väldigt nytänkande och kreativa när det kommer till specialspel. Under de stora mästerskapen ligger Coolbet ofta i framkant med spelarspecialer och andra udda marknader som sticker ut ordentligt gent emot många konkurrenter.

Med tanke på hur nya Coolbet trots allt är i jämförelse med många andra bolag, så kan man inte göra annat än att ge deras odds, i allmänhet, ett stort plus! Man ligger som sagt ofta högst av alla aktörer.

Liveodds

På Coolbets liveodds-sida kan du hitta action dygnet runt. Det må förvisso vara här man har lite att jobba ikapp på vissa konkurrenter, då livesidan mer eller mindre aldrig har tennis, som annars är en väldigt populär livebettingmarknad. Bryr man sig inte om tennis, så kan man dock gladeligen dygnet runt hitta live-action från såväl ishockey, basket och fotboll med flera. Dessutom långt ned i de olika seriesystemen och från världens alla möjliga hörn, om man föredrar de mindre evenemangens charm!

Något annat som är väldigt förmånligt på Coolbets LIVE-sida är att man som spelare blir matad med mängder med livestatistik under matchernas gång, snyggt presenterade med en fräsch grafik ovanför de olika spelmarknaderna. Vilket lag har störst bollinnehav? Hur många skott har respektive lag haft och hur många av dessa skott har träffat mål? Det och mycket mer kan man ta del av mitt i stundens hetta, när man livebettar hos Coolbet.

"Våra bästa odds"

Längst upp i oddsmenyn på Coolbet finner du en flik som heter "våra bästa odds". Den här fliken rekommenderar vi starkt att man håller daglig koll på. Klickar du på "våra bästa odds" så kommer ett urval (10-100 matcher) upp med spelval som Coolbet boostat oddsen på, för att ligga högre än sina konkurrenter. Extra spännande är det att boosterna inte endast är på stora fotbollsmatcher, utan också på mindre namnkunniga sporter och ligor, likt Speedway, KHL eller varför inte ett långtidsspel på en ligavinnare till extra bra odds?

Fotboll – Coolbets största styrka

Coolbets fotbollsutbud är väldigt matigt, och bolaget är en av få som utmanar på riktigt låga serienivåer i Sverige. Många bolag ser lågdivisionsfotboll i Sverige som en stor risk, men Coolbet har gjort vad ytterst få andra gör, och börjat erbjuda fotboll hela vägen ned till svenska division 5. Utöver bredden på Svensk fotboll, så finner du allt mellan himmel och jord i menysystemet. Givetvis finns de stora europeiska ligorna, med hundratals marknader per match. Det finns dock också mer obskyra ligaval, som den Algeriska, Estländska eller varför inte den Peruanska, om du hellre föredrar det!

Tippa svensk fotboll och tävla om 3000 kronor varje vecka

Coolbet har gjort en grej av att försöka lägga sig riktigt högt när det kommer till de stora ligorna. Det är inte ovanligt att de helt avstår från den egna marginalen bara för att kunna erbjuda de bästa oddsen på fotboll i åtminstone någon av Premier League eller annan storligas toppmöte, varje omgång.

Cashout

Cashout-funktionen dyker upp på alltmer spelbolag nu för tiden, vilket också är uppskattat av de flesta sportsbettare! Med cashout-funktionen kan spelare innan matchen är slut casha ut en del av sin eventuella vinst för att slippa förlora på ett snöpligt baklängesmål 90+4´. Även Coolbet erbjuder cashout! Det ska dock läggas in en liten brasklapp för att det inte gäller på alla marknader. Coolbet har dock markerat de marknader där man erbjuder cashout klart och tydligt, före matcherna startar. Detsamma gäller även om du lägger spel LIVE! Coolbets cashout-funktion är bra, men ej perfekt.

Cashier med uteslutande avgiftsfria insättningar och uttag

Coolbet är helt avgiftsfria på både insättningar och uttag, till alla användbara metoder. Metoderna är dessutom många och du kommer snabbt hitta något som passar dig. VISA och Mastercard funkar utmärkt, och internetplånböcker likt Skrill & Neteller likaså. Vidare så stöds Coolbet också av Trustly.

Smaken är som baken, som man brukar säga. VISA/Mastercard är för många det smidigaste alternativet, men å andra sidan kan det ta upp till fem dagar för en utbetalning att nå kontot med den metoden, medan du med e-plånböcker som Skrill & Neteller får se pengarna landa på kontot redan inom ett dygn.

Support

Coolbet har olikt många andra spelbolag en unik support som är in-house, snarare att supporten är uppdelat mellan flera sidor inom samma nätverk. Detta gör att hjälpen Coolbet erbjuder ofta är mer personlig, snabbare och rentav bättre. En extra rolig tvist på Coolbets support är att de anställda skriver under fiction-namn. Således är det inte alls omöjligt att du får hjälp av "Gandalf the Great", "Lucky Luke" eller "Superman".

Coolbet erbjuder support varje dag under veckans alla 7 dagar, mellan 08:00 - 01:00. Detta via chat, email eller telefon. Genomsnittlig svarstid från det att du öppnar chatten är 15 sekunder. Skickar du mail är den genomsnittliga svarstiden 2 timmar.

Mobilanpassning och appar

Coolbets mobila hemsida svarar blixtsnabbt och att bläddra mellan sidorna går på nolltid. Den fungerar precis lika bra som den du kommer åt via en dator. För den som spelar mycket i mobilen finns det en app för nedladgning som stöds av både Android- och Apple-enheter.

Appen erbjuder framförallt en förbättrad upplevelse vad gäller livespel. Precis som på den "vanliga" hemsidan så kommer du i appen åt information om hur mycket som omsatts på varje match, cashout-funktionen och "Dagens match". En kanonapp!

Vid "International Gaming Awards" 2019 (IGA) - en av spelbranschens mest prestigefulla galor - vann Coolbet utmärkelsen "Mobile Sports Product of the Year" (Årets mobila sportprodukt). Det säger såklart en hel del om deras mobila erbjudande.

Poker hos Coolbet

Efter att Coolbet i mitten av 2018 slog upp portarna för sitt pokerrum, så kan spelare finna i princip allt (utom bingo) på en och samma hemsida, oavsett om du önskar att spela på sportspel, casino eller poker.

Coolbet poker har från start lyckats fint med att leverera ett bra erbjudande till kunderna, och tack vare egna liveturneringen Coolbet Open har man också hittat en bra merge mellan livespel och onlineverksamhet.

Det finns absolut saker som Coolbet fortfarande kan förbättra, men i helhet erbjuder siten en paketlösning som är bättre än flera konkurrenters. En sak som framförallt är mycket trevlig på Coolbet, är att du kan spela på allt ovan, med ett och samma konto. Det är annars vanligt att bolag erbjuder olika typer av spelrum, men att du hela tiden måste flytta pengar mellan konton för att kunna spela på de olika produkterna, det behöver du inte på Coolbet!

Pokerbonus hos Coolbet?

Sedan den nya spellagen 2019 trädde i kraft ser pokerprodukterna ut att vara de som drabbats hårdast - Coolbet var inte ensamma om att dra tillbaka sin pokerbonus för svenska spelare. Vi hoppas en ny pokerbonus tas fram inom kort och håller ögon och öron öppna, men då vi spenderar den mesta av vår vakna tid i sportens värld är det dock möjligt att vi inte är helt uppdaterade med pokerläget, och om en ny bonus kanske precis lagts till. Ni som är intresserade av Coolbet poker kan följa länken till vår systersajt poker.se som följer pokerutvecklingen närmare. Men det går såklart även bra att bara surfa vidare till Coolbet och ta en titt med egna ögon.

Spela nätcasino hos Coolbet

Coolbets nätcasino var vid lansering inte något att tala om men genom åren har det vuxit sig till ett av Sveriges bästa. Likt som man jobbar med en transparent bettingprodukt gäller detsamma i casinot.

Det tar sig uttryck främst i att man listar återbetalning (RTP) på alla spel redan i lobbyn. Det är det få operatörer som gör längre, ofta för att man använder en RTP-version av spelen som är lägre än högsta möjliga - 94% snarare än 96%. Coolbet har högsta möjliga inställning på allt.

Vidare har Coolbet också bemödat sig kategorisera och märka upp alla titlar väldigt väl. Den informationen görs sedan sök- och filtreringsbar.

Allt detta blir extra imponerande när man ser till det stora antalet spelleverantörer som integreras. Det finns vissa luckor, exempelvis NetEnts Mega-jackpottar men annars täcker Coolbet i princip allt som är värt att spela.

Läs allt om Coolbet casino i vår dedikerade recension av spelverktikalen.

Slutsats

Coolbet är en uppstickare som gör det mesta rätt. Schyssta odds, ett fint kampanjutbud och många exklusiva funktioner. De mobila apparna fungerar perfekt men är inget måste och gränssnittet både i mobil och på dator är snabbt och lättnavigerat. Det blir en stor tumme upp för Coolbet vad gäller odds och omsättningskrav för bonusar. Då det är ett så pass nytt spelbolag gör att det finns ett en vilja att göra allt snäppet bättre och det märks i det mesta de tar sig för. De har även tagit sig förbi den tuffaste perioden som är precis vid lansering och vi räknar skarpt med att Coolbet kommer inte bara kommer hänga med i utvecklingen av den svenska spelbranschen utan även vara en drivande kraft.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.