Speltips: Alla boostade odds på Italien vs Spanien

Immobile (Italien EM-2020)
Efter ett par dagars EM-abstinens är det äntligen dags för den första semin. Italien är favoriter men oddset 2,45ish på favoriten säger egentligen allt om den här matchen: allt kan hända! Osäkerheten innebär också att det finns fina oddshöjningar och de har vi samlat nedan.
Italien + Danmark vinner (Spelstopp 2021-07-06 20:59) @ 15.00



Många av oddshöjningarna inkluderar en italiensk vinst ikväll men det finns alternativ även för den som tror på Spanien. Det finns också ett par klart spelbara specialspel (skott på mål framför allt) för den som inte är helt säker på vem som kommer gå segrande ur kvällens möte mellan Italien och Spanien.

Missa heller inte Dagens Trippel som givetvis rör den första semifinalen! För den som inte är intresserad av någon djupare analys ser den ut som följer, hos LeoVegas:

Italien men målsnålt

Om du tror på Italien men att det blir få mål då är det Expekt som gäller. Det kräver dock i princip att Italien vinner med 1 – 0 eller 2 – 0, och frågan är om det inte är bättre att i så fall lägga två separata spel på just dessa resultat. Höjningen ser hur som helst ut som följer:

Italien men målrikt!

Den som i stället tror att det blir en betydligt mer festlig tillställning med många mål, då finns det två alternativ att välja bland hos Betway:

Relativt säkra spelarspecialer för den osäkre

Svenska Unibet har varit ganska sparsamma när det kommer till utvalda höjningar under detta mästerskap, de har dock erbjudit stabila odds rakt över. Inför kvällen har de dock två intressanta spel, även om det inte är någon jätteutdelning. De fungerar dock finfint som en så kallad TV-peng för att ha något att hålla ögonen på.

Ta ut ditt eget lag och vinn oavsett vem som går vidare

När vi nu är inne på spelarprestationer och TV-pengar. Då är FSport en oslagbar spelform, men som givetvis kan kombineras med ett riktigt bet hos en annan operatör för extra krydda.

Inkludera semifinal nummer två

Hos Betfair finns det otaliga höjningar under deras avdelning för ”Superodds”, alldeles för många för att inkludera här – många innehåller även möten utanför EM vilket vi också vill undvika. Vi har valt två kontrasterande höjningar där en underdog matchas med en favorit, och visst hejar man lite på Danmark ändå, i alla fall till dessa odds:

  • Spanien + England vinner = 5,50
  • Italien + Danmark vinner = 15,00

Spanien, inkludera sydamerikanska cupen

Spelbolaget bwin är i princip det enda som har en någorlunda säker höjning för den som bensäkert tror på spansk vinst. De inkluderar då nattens (04:00) möte mellan Argentina och Colombia (där Argentina är storfavorit). De erbjuder även en liknande höjning på italiensk vinst:

Det var allt vad svenska bettingsidor har att erbjuda i form av manuellt boostade odds. Man kan givetvis få ut mer av kvällen genom att ta del av en bra bettingbonus.






Italien + Danmark vinner (Spelstopp 2021-07-06 20:59) @ 15.00



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt