Speltips: Alla boostade odds på Sverige vs Ukraina

Forsberg och Claesson Euro
Dem som ryggade våra samlade oddshöjningar på förra Sverige-matchen hade goda chanser att dra in en liten slant, då hela fyra av sex höjningar gick in. Ikväll hoppas vi på lika god jaktlycka i matchen mot Ukraina.

Se till att spana in Davvecohens analys inför mötet för fler spelförslag än de vi går igenom nedan. Glöm heller inte att ta ut ett lag hos FSport för att höja matchupplevelsen ytterligare - givetvis är det garanterade prispengar och jackpott på spel. Med det avklarat, låt oss ta en titt på kvällens Sverige-relaterade oddshöjningar.

Blir det svensk målfest?

888 har hittat vinnande oddshöjningar på Sverige i de två senaste matcherna och att de lyckas även ikväll ser vi inte alls som omöjligt. Tyvärr får man inte kombinera dessa höjda odds, annars hade det varit ett spännande kombinationsspel - men de kan såklart läggas separat.

Kan Claesson kliva fram?

Betway har erbjudit höjningar på Sverigevinst för varje match och så även ikväll. Den här gången erbjuder man även en fin boost på Claesson som målgörare - en inte alls otrolig händelse då han varit inblandad i det mesta i svensk anfallsväg så här långt.

Historien upprepar sig?

William Hills EM-erbjudande till nya spelare ligger kvar, som ger ett freebet på 100 kronor till den som lägger ett EM-relaterad spel till minst 1,80 men ikväll har man även en fin specialare (som om de två tidigare matcherna är någon indikation på kvällens resultat är ett givet spel). Regler och villkor gäller för gratisspelet ovan och hittas hos WH.

Tror du även på Engelsk seger?

Betfair erbjöd inför förra matchen en relativt sparsam oddshöjning på att Sverige och Spanien vann sina matcher. Den gick som bekant in men kvällens höjda kombination känns inte riktigt lika självklar. Den betalar dock betydligt bättre än förra omgångens 3 gånger pengen.

Är du inte helt säker?

Den som inte är helt säker på Sveriges sak kan gardera upp sig med ett försäkrat vinnarspel. Detta finns hos LeoVegas och gäller endast kunder som inte spelat där tidigare. Upplägget ser ut som följer:

  1. Klicka här och skapa ett konto
  2. Lägg spelet Sverige vinner med insats exakt 100 kronor
  3. Om Sverige förlorar får du 100 kronor tillbaka i kontanter utan omsättningskrav

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Min. insättning 100 kr.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt