Föregående vecka bloggade jag om Tractorsazi och det förväntade enkla segern man skulle ta borta emot hopplösa Sepidrood. I samma inlägg skrev jag även om hur Sepidrood förväntades backa hem som bruklligt. Det gick sådär kan man säga…………

Redan i andra minuten av matchen bjöd Tractorsazis målvakt på ett mål och sen var cirkusen igång. TractorSazi hade ett gäng missar innan kvittering, hamnade åter i underläge innan spiken sattes i kistan till 3-1 vid en kontring. Intressanta hände dock efter matchen där Tractorsazis ägare direkt efter matchen sparkade/stängde av målvakten och menade på att han hade spelat på matchen och emot egna laget. En målvakt som hållit nollan fem föregående matcherna. Iran och iranska idrotten i nötskal där det alltid skylls på någon annan när det går emot.

Hittade ingen kortare klipp men redan efter 30 sekunder ser ni 0-1 målet och ca 6,50 kommer 1-3 målet. Ingripanden som fick ägaren att stänga av egna målvakten.

Under pågående omång har Perspolis tappat poäng, Esteghlal vunnit och Sepahan fått till ordentligt urladdning(precis som jag förutspådde i bloggen) och nu måste Tractorsazi göra sitt också för att vara fortsatt kvar i titelracet.

Tractorsazi – Paykan:

Tractorerna har fem så kallade finalmatcher kvar och jag vill påstå att det krävs fem segrar för att ha drömmen om titel kvar. Tar man inte hem titeln är det AFC-CL plats som är andra målsättningen och jag tror någonstans innerst inne att det är just spel ute i kontinenten som rör sig i tankarna på personerna kring klubben. Som ni förstått är man något skadeskjutna efter möte emot Sepidrood och revanschlustan som finns hos spelarna är inte av denna värld.

Paykan befinner sig i botten men ändå på ingenmansland med så få matcher kvar att spela. Lagen bakom är så mycket sämre att det vill till en jäkla massa resultat för att laget ska ramla ur. Säsongen är på sätt och vis redan slut för laget som vill lägga det bakom sig så fort som möjligt.

Formen:

Innan senaste matchen emot Sepidrood hade Tractorsazi strålande form med fem raka segrar och hållna nollor. Senast bjöd man på 0-1 tidigt och hade uppförsbacke resten av matchen. Lägen skapades och kvitteringen kom men från ingenstans släppte man in 1-2 och återigen uppförsbacke. Trots bra press under andra halvlek kom det inga fler mål.

Lagens form finner ni HÄR

Paykan har troligtvis ligans sämsta form(nu när tom Sepidrood vann) och senaste vinsten var 7/3. Endast två segrar under 2019 och tre raka förluster vittnar om lagets usla form och bekräftar även det jag skrev ovan: Säsongen är mer eller mindre avslutad för laget.

Tabelläget:

Nu har samtliga jagande lag vunnit sina senaste matcher samtdigt som Perspolis tappade poäng.

Tabellen finner ni HÄR

Detta innebär att Tractor MÅSTE vinna för att matchen emot Perspolis ska gälla något. Precis som inläggen från tidigare i veckan angående Esteghlal och Sepahan så måste även Tractorsazi vinna samtliga sina matcher för att ens ha kvar hoppet om titel och i andra hand för att ta AFC-CL plats till kommande säsong.

Paykan är klubben som tappat allt senaste månaderna och kommer från tre raka förluster. Laget har sjunkit i tabellen väldigt länge men nu är det nog stopp på det då lagen bakom är ännu sämre. Man har ingenting att spela för och vill bara ha semester nu.

Matchbilden:

Ja vad ska man säga, Tractorsazi på bortaplan är kanske det absolut svåraste matchen för samtliga lag normalt med entusiastisk publik. Krydda det med titeljakt och förlusten senast så förstår ni trycket som Paykan kommer att få på sig. Stjärnspelarna kommer att kliva fram på annat sätt och visa vägen. Det gäller för skyttekungen Stokes att börja sätta sina lägen också. Han är bra striker men har tendens att missa minst ett friläge per match och det måste bli ändring på om säsongsmålet ska uppnås.

Speltips

Fullsatt, titeljakt, revanschsuget hemmalag, formsvag bortalag. Vad mer behöver man för en storseger eller iaf vinst med minst två bollar? Tractorerna för hela slanten och ingenting kan stoppa laget imorgon. Det blir ett par spel från matchen varav ett MAXbet.

Spel i matchen: Tractorsazi -0,5 MAXbet @ 1,40 hos bet365 Tractorsazi HT/FT @ 2,20 hos Bet365 Tractorsazi -1,5 @ 2,45 hos Unibet

Alla rekar

Tractor Sazi Tabriz FC

Tractor Sazi Tabriz FC - Peykan

bet365 1.40
10.0 u
  • -10.0 u
    Resultat

Tractor Sazi Tabriz FC HT/FT

Tractor Sazi Tabriz FC - Peykan

bet365 2.20
5.00 u
  • -5.00 u
    Resultat

Tractor Sazi Tabriz FC -1,5

Tractor Sazi Tabriz FC - Peykan

Unibet 2.45
5.00 u
  • -5.00 u
    Resultat

Ett inlägg av