Under fredagen skrev jag ett inlägg med tillhörande speltips till Tractorsazis match. Idag blickar vi mot annan match i samma omgång och jag har förhoppningsvis hittat bra spelobjekt eller jag tror mig ha gjort det iaf.

Ifall ni missade föregående inlägg kan ni läsa den här:

https://1x2.se/speltips/2019-05-10-tractorsazi-pas-jonoobi-jam-tabriz-baku-ankara

Perspolis – Machinesazi:

Gårdagens blogginlägg hade fokus Tractorsazi och omständigheterna kring det mötet medan idag ska vi titta närmare på Tractors broderklubb Machine som åkt till Tehran för att försöka sätta käppar i hjulet för Perspolis och ett försök att skjuta upp lagets ligatitel och fansens firande till sista omgången.

Perspolis kommer till spel efter att misslyckats totalt i #AFCCL2019 och redan åkt ur trots att det är en omgång kvar av gruppspelet. Man har helt enkelt inte räckt till i årets turnering. Laget har däremot varit stabila i ligan, även om formen är mindre bra för tillfället(sett till resultaten). Man har stora problem att vinna sina matcher trots att dominansen är hög stundtals under matcherna. Det vi ska komma ihåg är att man haft extrem tuff schema och motståndare också. Eller vad sägs om hela fem matcher på tre veckor där motståndet i tur och ordning varit: Zobahan, Al Ahli, Sepahan, Tractorsazi och Pakhtakor. Fem extrem svåra matcher oavsett vilket lag som spelat dessa.

Machinesazi har inte haft något att spela för på flera veckor då kontraktet säkrades relativ tidigt. Man förfogar över tunn trupp och detta har märkts extra tydligt när man mött topplagen i serien. Senast man vann en match var mitten av mars och laget kommer från mötet emot Sepahan där man var fullständigt utseplade men siffrorna stannade vid 2-0, men borde varit större. Innan den matchen var man nästan lika utspelade emot Esteghlal men förlust med ”bara” 1-0. Mellan dessa matcher har man hunnit med att spela oavgjord hemma emot Saipa, något som visade sig bli Ali Daies sista match som tränare för Saipa.

Tabellen hittar ni HÄR

Perspolis och dess fans räknar med att ligatiteln ska säkras på hemmaplan. Detta är även något som lagets coach Branko Ivancovic poängterat flera gånger under veckan som gått. Truppen är nästintill ordinarie där endast iranske landslagsmålvakten saknas pga. avstängning. Han ersätts dock Budomir som är mycket stabil målvakt och gör alltid bra matcher när han väl får chansen att vakta stolparna.

Igår fredag fick truppen besök av inflytesrika personer som lovade truppen extra bonus vid en seger i matchen:

Machinesazi har som sagt inget att spela för mer än äran. Man kommer säkerligen att kämpa och kriga i början eller tills orken tryter. Något som varit genomgående tidigare. Emot Esteghlal höll man undan till slutet medan när man mötte Sepahan föll man ihop tidigt. Samtidigt kommer laget att sakna minst tre ordinarie spelare pga sena skador som uppkommit under senaste dagarna.

Speltips:

Att prespolis vinner matchen är det ingen tvekan om. Vi kommer se Perspolis med mycket bollinnehav och dominans under matchen. Perspolis kommer att gå ut hårt för att punktera matchen tidigt för att sedan kunna spela avslappnad och utan att behöva känna stressen. Med stora publiken bakom sig, stukade motståndare och taggade hemmaspelare är dagens spel av mycket bra karräkter enligt mig.

Spel i matchen: Perspolis HT @ 1,90 hos bet365

Odds för matchen hittar ni HÄR

Alla rekar

Perspolis HT

Persepolis FC - Machine Sazi Tabriz

bet365 1.90
5.00 u
  • -5.00 u
    Resultat

Ett inlägg av