Speltips: Arizona Coyotes-Toronto Maple Leafs

Leafs 2/16

...vilade lite på hanen igår, men Bruins gjorde processen kort med Ducks och 1,90 money line var hämtgurka.

I kvällens NHL har jag funnit ett bra odds och det är matchen mellan Arizona Coyotes vs Toronto Maple Leafs. Jag kommers spela Leafs money line till oddset 1,90 hos Unibet.se. Det är också 100-matchen mellan lagen och Coyotes har 52-37-8-2 till sin fördel.

Toronto Maple Leafs gästar Arizona i afton. Det är här som Leafs superstjärna Auston Matthews lade grunderna till sin "karriär" genom att följa dåvarande tränare Wayne Gretzky och samtidigt älska klassiska Coyotes-spelare som Shane Doan och Danny Briere. Leafs kommer till den här drabbningen med ett riktigt starkt självförtroende genom en relativt enkel seger mot Vegas Knights. Leafs kontrollerade pucken väl och var aktiva i Knights egna zon, vilket föranledde en hel del utvisningar. Leafs tappade "heta" Andreas Johnsson i matchen då, men surret efteråt berättar att det inte var så illa på Johnsson. Idag får även Leafs tillbaka Tyler Ennis efter skada och det är ett plus.

Arizona Coyotes då? Ja, laget har "svimmat" lite på slutet och krigar hårt för att ev. ta den där sista slutspelsplatsen, men laget är sämst i hela NHL på hemmaplan och är 2-6 i sina åtta senaste. Det räcker inte för att stå emot ett av NHLs absolut hetaste bortalag för tillfället; Leafs. Kanadensarna har vunnit sex av sina sju senaste matcher borta och har spelat riktigt bra med högt målfacit.

Värt att notera

  1. Leafs är 19-7-2 på bortaplan i år.
  2. Leafs är 4-0 i sin fyra senaste matcher med en dags vila mellan matcherna.
  3. Leafs är 21-8 när man spelat mot Western Conference.
  4. Auston Matthews har gjort sex poäng på de två senaste matcherna.
  5. Coyotes är dessvärre inte det lag i NHL som har mest publik på sina hemmamatcher. Topp 3 är Chicago (snittar 23 000 per match, Montreal (snittar 21 000 per match) och Toronto är trea med 19 000 människor per match hemma.
  6. Coyotes snittar 2,6 mål framåt per match. Leafs däremot snittar 4,3 mål framåt per match i de sju senaste.

Toronto har lite av en revansch senast lagen spelade mot varandra, då i Toronto. Ett blekt Leafs dök upp, men idag är truppen väldigt homogen och jag gillar också att vår William Nylander funnit sin form igen efter en blek inledning.

Jag spelar 6 units på Leafs money line till oddset 1,90 hos Unibet.se

Bästa odds på matchen: https://1x2.se/odds/Z0qDc9aOU0pF3/arizona-coyotes-toronto-maple-leafs






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt