NHL Betting Tips - Aktuella speltips och rekar

Vill du krydda dina nätter med extra action till NHL-vakan, så är detta sektionen för dig! Med våra populära rekare i spetsen tas flera hundra spel varje säsong på världens största ishockeyliga. Vi bjuder på enorm variation på våra speltips på NHL, med allt från vanliga ML och Ö/U-spel, till målskyttespel, skottspel och mycket annat.

På 1x2.se får du enorm volym kring speltips på NHL och i det långa loppet har vi slagit marknaden på en av de tuffaste ligorna i världen. Dessutom, precis som vanligt, är allt helt gratis för besökare på 1x2.se! Söker du själv efter bäst odds på NHL så finner du alla matcher på vår oddsportal.

Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se

NHL betting på 1x2

National Hockey League (NHL) är den högsta ligan inom nordamerikansk ishockey, och har en historia som sträcker sig tillbaka ända till 1917 då ligan grundades. NHL är en av de största ishockeyligorna i världen, och lockar till sig såväl hockeystjärnor som fans på läktaren. Under ligans tidiga år bestod den endast av 4 klubbar, medan den idag innefattar hela 32 stycken, varav 7 kommer från Kanada och resterande 25 klubbar kommer från USA.

Efter Kanada och USA är det Sverige som producerat flest spelare i ligan. Några av de största svenska stjärnskotten i NHL har varit Henrik Lundqvist, Henrik Zetterberg, Nicklas Bäckström och tvillingarna Daniel och Henrik Sedin.

Här på 1x2 kan du ta del av NHL rekar och betting tips från våra experter! Våra NHL tipsare har stenkoll på ligan och kommer med värdefulla tips inför och under säsongens gång. Ibland kan det vara svårt att själv hålla sig uppdaterad på NHLs alla matcher och händelser. Då finns vi på 1x2 här för dig, med våra bästa tips inför dina NHL bet!

Hur spelar man på NHL? - Våra bästa NHL betting tips

De mest populära marknaderna för NHL betting är:

  • 1X2
  • Draw no bet
  • Asian handicap
  • Handikapp
  • Över / under

Om en match slutar lika blir det vanligen förlängning, för att sedan avslutas med straffar om det fortfarande står lika. Därför är 1X2 något ovanligare att spela på jämfört med resterande speltyper. Asian handicap är en stor marknad när det kommer till NHL betting, där du kan spela på olika händelser i matchen. Asian handicap går att spela på exempelvis mål, kort, hörnor m.m. För Asian handicap spelar du i förhållande till en utsatt linje. Om du exempelvis lägger ditt NHL bet inom Asian handicap på -1 (som du lägger på lag A), måste lag A vinna matchen med fler än ett mål för att ditt spel ska sitta. Om lag A endast skulle göra ett mål får du din insats tillbaka, men om lag A skulle förlora förlorar du även hela din insats.

Ett speltips inför din NHL betting är att välja marknader som du har koll på och är insatt i. Det kan vara klokt att grotta ner dig i statistik för en viss marknad lite extra, så du specialiserar dig inom den grenen. Det finns otroligt många olika marknader för NHL betting, därför kommer du ha en fördel om du är lite extra insatt inom vissa marknader.

Hos oss på 1x2 hittar du många spelbolag med höga odds inom olika marknader för NHL betting, bland annat Svenska Spel, 10bet, Unibet och LeoVegas. Olika spelbolag sticker ut på olika sätt inom marknaden för NHL betting. Vissa erbjuder livebetting och betbuiliders såsom LeoVegas, medan andra har poolspel som Betsson, och vissa har stora välkomstbonusar. Ett NHL betting-tips är att jämföra olika spelbolag och deras odds inom den marknad du vill spela på. Här på 1x2 hjälper vi dig att jämföra odds så att du kan välja det som passar dig bäst för din NHL betting!

Experternas bästa NHL tips

Ett av våra bästa NHL tips för dig som vill spela på ligan är att hålla dig uppdaterad. Genom att hålla koll på resultat, lagens form, matchscheman och individuella spelarprestationer har du goda förutsättningar för din NHL betting. Varje lag i ligan spelar 82 matcher per säsong, det är därför väldigt otroligt att en klubb ska gå obesegrad under alla säsongens matcher. Ett annat NHL tips är att föra ett eget protokoll under NHL säsongen, både över spelet men även att analysera dina lagda spel. Vad har du vunnit på? När har det gått sämre? Yttre faktorer såsom mycket resande för spelarna kan också ha en påverkan på spelet. Att ha koll på hemma- och bortamatcher är också ett tips när det kommer till NHL betting.

Har du ett favoritlag du har stenkoll på? Bra, men det räcker inte riktigt för att att ha de bästa förutsättningarna för vinnande NHL betting. Att hålla koll på prestationer och spelstrategi för ett lag är bra, men för att kunna göra välgrundade analyser i din NHL betting behöver du även ha koll på de andra klubbarna. Hos oss på 1x2 kan du läsa våra samlade speltips för SHL, NHL och flera ligor inom hockey, så du har stenkoll på vad som gäller för din NHL betting!

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.