Speltips ishockey - Aktuella tips och rekar på hockey

Ishockey må vara en säsongssport, men när den väl är igång, så är vi på 1x2.se rejält på hugget. Vi bjuder våra besökare på speltips från världens alla hörn, med huvudsakligt fokus på den Svenska hockeyn samt på NHL.

--more-mobile

Det är dock inte alls omöjligt att hockeytips på olika Europeiska ligor dyker upp, samt KHL-tips. Dessutom, icke att förglömmas, har vi ett team redo att guida er besökare igenom alla stora evenemang, likt ishockey-vm, OS, och så vidare! Letar du själv efter bäst odds för ishockey så finner du det på vår oddsportal. Använd alltid 1x2.se när du bettar på hockeymatcher!

Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Insättning + bonus måste omsättas inom 60 dagar. Minst odds 1.80 på singelspel eller 1.40 på kombinationsspel. Regler & villkor gäller.

Våra bästa hockey tips

Ishockey är en fartfylld sport vars historia sträcker sig långt tillbaka. Det finns delade meningar kring sportens uppkomst, men den tros ha spelats redan under 1500-talet, och kom att bli den sport som vi känner den idag under 1800-talet. Ishockeyn kom till europa i början av 1900-talet, och ansågs då vara en variant av bandy på is. Kort därefter bildades ett ishockeyförbund 1908 och sporten fick olympisk status 1920. Hockeyn är en otroligt populär sport med många stora ligor såsom NHL, KHL och svenska SHL. Idag räknas ishockey som en av Sveriges nationalsporter, och det finns otaliga svenska stjärnor inom hockeyn såsom Nicklas Lidström, Börje Salming, Peter Forsberg och Kent Nilsson.

En hockeymatch spelas i tre perioder där vardera period varar 20 minuter. Mellan varje period är det en paus på 15 minuter där lagen byter planhalva. Om matchen är oavgjord efter fulltid blir det förlängning, så kallad sudden death. Beroende på turnering varierar tiden för sudden death, där första målet avgör matchen. Om det skulle bli oavgjort efter sudden death avslutas matchen med straffar.

På sekunder kan ställningen i en hockeymatch förändras totalt och matchen kan vända från att ett lag har legat i underläge till att plötsligt vara i överläge på nolltid. Det är en av sportens många charmer, vilket även gör hockey betting till en marknad med mycket spänning.

🤷 Hur går ishockey betting till?

De flesta som bettar på hockey gör det på tvåvägs-marknader, alltså utan likaresultatet. Det går att betta på 1-X-2 men de flesta föredrar så kallat Draw-No-Bet där man får pengarna tillbaka om det står lika efter ordinarie speltid - alltså utan förlängning där ofta allt kan hända.

💡 Vad är era allmänna tips till den som vill betta på hockey?

  1. Undvik att spela ditt favoritlags matcher om du är ny på hockey-betting, känslorna för hemmaklubben tar lätt över.
  2. Läs speltips här på 1x2.se ett tag och försök förstå tänket. Du kommer inse att målvakter och dagsform på kedjorna är väsentligt att ha koll på.
  3. För statistik på dina spel och lär av dina misstag – att förtränga förlusten och direkt gå vidare till nästa omgång blir ingen klokare av.

📅 Hur ofta postas speltips för hockey?

1x2.se har flera experter på ishockey vilket gör att vi postar hockeytips näst intill dagligen, såklart beror det på säsong. Se till att prenumererar på flödet (via Följ-knappen ovan högst upp på sidan) så du kan rygga innan oddsen förändras.

Hockey betting - så gör man

Den vanligaste marknaden inom hockey betting är matchvinnare. Då spelar du på vilket lag du tror kommer ta hem segern i matchen. Marknaden passar såväl nybörjare som mer erfarna spelare inom hockey betting.

Då hockey är en väldigt målrik sport är även över/under-marknaden populär. För över/under-spel lägger du ditt spel i förhållande till en utsatt gräns som är uppsatt av spelbolaget. Du kan exempelvis lägga ett spel på om du tror att det kommer göras fler eller färre mål en den utsatta gränsen. Det är en spännande marknad där mycket kan hända, och passar såväl nybörjare som erfarna spelare inom hockey betting.

Ett hockey tips för dig som ska betta på hockey är att inte enbart gå på din magkänsla. Ibland kan du ha tur och magen kan ha rätt, men för att förbättra dina chanser till att bli en vinnare på hockey betting är det bra om du är påläst. Ett steg i rätt riktning är att specialisera dig inom en viss liga och vissa spelmarknader. Det finns flera olika ligor du kan följa inom hockey betting här på 1x2.se, som speltips på SHL, NHL-tips eller KHL rekar.

Ett av de bästa hockey tipsen vi har inför din hockey betting är att jämföra odds från flera olika spelbolag innan du lägger ditt bett. Olika spelbolag erbjuder olika odds inom olika marknader, och det kan vara tidskrävande att själv kolla upp oddsen för olika spelbolag. Här på 1x2.se kan du jämföra ishockeyodds från över 30 olika spelbolag, så du kan fokusera på din hockey betting och välja de odds som passar dig bäst.

Speltips på hockey från experter

Under säsongerna kan du följa våra hockey tipsares senaste analyser och tips inför matcherna och inför din hockey betting. Våra hockey experter har stenkoll på hockeyvärlden och har år av erfarenhet av spelet. Under våra speltips kan du även välja att följa våra hockey tipsare och ta rygg på deras spel.

Hos oss på 1x2 hittar du flera spelbolag med höga odds på spel inom hockey. Generellt varierar oddsmarknaden beroende på hur populär sporten är i det land som bolagets huvudmarknad är. I exempelvis Storbritannien är ishockey inte särskilt populärt i jämförelse med fotboll, men om du tittar på den Nordiska marknaden har spelbolagen ett brett utbud med höga odds och liveodds för hockey. Beroende på vilken hockeyliga du ska spelar på finns det olika spelbolag som erbjuder bäst odds.

För SHL är Betsson och NordicBet huvudsponsorer och erbjuder höga odds och liveodds. Om du istället är intresserad av hockey betting på NHL är ett tips att vända dig till spelbolag som Betway och Bethard. Bolag som kör SBTech har det bredaste sortimentet när det kommer till nordamerikansk hockey betting.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

100% upp till 1000 kr

+10 spinn i casinot

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.