Trots övertag och ett gäng med hyfsade lägen lyckades inte Nassaji infria förväntningarna och MachineSazi kunde återigen grisa till sig en oavgjord match. Lite besviken är jag allt men inget att haka upp sig på och vi går på fredagens matcher direkt.

Tre kaptener, Två derbyn och En stormatch:

Tre kaptener:

Tractorsazi tar emot Sepidrood hemma på Yadegar-e-Emam stadium och är piskade att vinna. Man kommer från en något oturlig förlust emot Sanat Naft. Matchen ägdes mer eller mindre av Tractorerna men man kunde bara inte få in bollen i nätet. Tractor Sazi eller Real Tractor har storsatsat till den här säsongen och allt annat än ligaguld skulle troligtvis räknas som ett misslyckande. Laget värvade iranska landslagets samtliga tre lagkaptener, Djeagha, Shojai och nu senast HajSafi. Irländske Stokes en annan av nyförvärven som togs in för att göra mål och det har gjort med besked, åtta mål(varav fyra straffar) på nio spelade matcher.

Sepidrood står för motståndet i Tabriz och man är ett stukat lag. Ett struligt försäsong och lika struligt start på säsongen har gjort att man befinner på jumboplatsen med endast tre inspelade poäng. Laget kommer från 0-0 match på hemmaplan och konstgräset i Rasht. Tractor vet att tre poäng är det som gäller och att man troligtvis inte har råd med fler poängtapp mot sämre motstånd. Med Stokes i målform (fem mål på senaste två) och bra uppbackning från övriga laget bör det inte dröja länge för första målet att komma och får man in bollen relativ tidigt kan det rinna iväg siffermässigt.

Sepidrood kommer till Tabriz med endast ett mål: Parkera bussen och säkra en poäng. Laget lär inte göra något mål framåt och enda hoppet för poäng är just att hålla tät och det är väldigt få lag som lyckas med detta.

Två derbyn:

Vi börjar med Ahvaz-derbyt där två lag i kris möts. Två lag som ligger jämsides i botten av tabellen och två lag som är i stor behov av poäng. Foolad är laget med bättre potential och en spetsspelare i form av brassen Shimba kommer att få många lägen mot Esetghlals usla försvar.

Esteghlal Khuzestan däremot är i total kris och saknar egentligen allt som saknas kan. Laget kommer med största sannolikhet att åka ur den här säsongen och skulle man mot all förmodan klara sig kvar så lär laget sälja sina rättigheter till annat lag då pengar existerar inte i föreningen.

Andra derbyt för dagen är sydderbyt mellan ParsJoonobi och Sanat Naft. Här blir det dock inget spel i matchen och vi låter matchen vara.

En stormatch:

Dagens höjdpunkt är stormatchen som spelas i Tehran mellan Esteghlal och Sepahan. Ett hemmalag som är piskade att vinna för att haka på toppen och som lite smått på gång efter ett par bra matcher under senaste tiden.

Sepahan har spelat riktigt bra hittills under säsongen och till skillnad från förra säsongen så gör man även mål på sina lägen. Man är extrem farliga på fasta och har brassen Kiros som lyckas med att nicka rätt det mest som kommer mot honom i luften.

Vi kommer att få se en fartfylld match med minst ett par mål då inget av lagen vill förlora och båda måste egentligen vinna för att ha fortsatt hopp om ligaguldet.

Speltips:

Tracotr -1 @ 1.90 hos bet365 Foolad -0,5 @ 1.98 hos Unibet Esteghlal-Sepahan: Ö 2,25 @ 2.075 hos Bet365

Alla rekar
Tractor Sazi Tabriz FC -1.0
2018-10-26 14:30
Tractor Sazi Tabriz FC - Sepidrood Rasht SC
5.00 u
Push
Över 2.25 mål
2018-10-26 15:15
Esteghlal FC - Foolad Mobarakeh Sepahan SC
5.00 u
-5.00 u
Foolad Khuzestan FC
2018-10-26 15:30
Foolad Khuzestan FC - Esteghlal Khuzestan FC
5.00 u
-5.00 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Abay Abay