Speltips: Pittsburgh Penguins - Washington Capitals - Tre spelarspecialer

Pittsburgh - Washington 4/10

Eftersom jag tog ett inlägg igår med alla spelen så fanns det inget kvar att plocka men då bolagen slängt upp sina specialer redan så tänkte jag att jag kunde ta några av dessa då det fanns läge på några av dessa. Såklart är det inte alls lika hög limit på dessa så många som läser kanske inte får in många kronor alls och några får in mycket, men så är det.

EDIT: Kuznetsov Ö 2.5 skott @ 2.30 Betsson NordicBet Bethard kan tas tungt också.

Pittsburgh Penguins - Washington Capitals Capitals kommer B2B till matchen efter sin 7-0 seger mot Boston och kommer med riktigt bra självförtroende. Det som brukar bli ett riktigt målfarligt rallygame mellan dessa lag tonar nog dock av här och jag tror mer på U 5.75 här och att Capitals inte alls kommer kötta på som man brukar mot Penguins. Jag förstör faktiskt att inte reaktionen på Caps 7-0 seger fyttat oddsen och det visar ännu en gång att marknaden är rätt smart här ändå.

Spelarspecial 1

Men åter till vad som ska spelas, här hade jag först tänkt plocka lite ränta av Coolbet och spela Ovechkin U 1.5P och anledningen är att oddset helt enkelt står för högt och jag brukar ta alla U 1.5P spel jag kan på Coolbet när det gäller bortalagen. Här har Unibet satt oddsen 1.37 på Ovechkin U 1.5P så tycker den är mer rimlig och ett steg i den riktningen oddsen ska vara i.

Spelarspecial 2

Sen blir det en liten clash mellan Betsson och Unibet som tycker helt olika gällande Crosby Ö 2.5 skott där Kambi har 1.40 odds på övern och Betsson 1.85 och om man ska bryta ner allt i statistiken så har Betsson rätt här då Crosby gick över linan 46/82 gånger förra året medans Kambi sätter sina odds efter magkänsla och form här. Och här får man ju avgöra om man ska blint på statistiken eller på känslan. Jag brukar vara den som gillar statistiken mer och därför kollat på tidigare säsongen där Crosby haft ett högre snitt än vanligt och att förra säsongen inte ska tas på för stort allvar.

Jag skulle vilja säga att Kambi har mer rätt här men att rätt odds borde vara 1.50 snabbt räknat och att man egentligen får värde på båda sakerna här. Jag skulle spelat Crosby Ö 2.5 skott då man får inkl OT på den och då är såklart överspel mer gynnsamt i dessa scenarion. Samtidigt är Unibet har utan övertid så är underspel bättre där så tycker båda spelen egentligen är bra. Han spelar liksom med Hörnqvist som skottar mer än honom och någon balans finns det ju och då är det rimligt att han tar något skott mer än Crosby och Crosby får agera mer playmaker. Men som jag sa innan så håller jag inte med om att man ska sätta odds enbart efter förra säsongen som Betsson i detta fallet gjort helt klart. Med hemmaplan i ryggen mot ett B2B lag så kommer jag spela övern tungt.

Spelarspecial 3

Om vi går över till Capitals lag och närmare bestämt Kuznetsov så har han gjort en riktig förvandling där han gått från en smygande playmaker till en spelare som börjar skjuta rejält och det börjarde i slutspelet där hans skottlina höjdes för varje match och från att ha en Ö 2.5 skott på ca 2.40 har han nu tippat över som favorit. Kambi i detta fallet snappade givetvis upp detta och satte sina odds efter hur hans förvandling skett i slutspelet medans Betsson som vanligt gick enbart på grundserien där Kuznetsov inte alls var lika skjutglad som han är nu.

Jag är nog personen som hatar mest när någon säger "Han fixade 5 skott i sin förra match" och använder det som ett argument till varför spelet är bra, men nu gjorde han faktiskt det och här väljer jag att tro på att det är en ändring på gång när det gäller Kuznetsov och går emot statistiken 2017-2018. Här spelas alltså en Ö 2.5 till 2.30 där jag tycker värderingen är 50/50 och således spelar jag också denna rätt tungt då man får 2.30 på en coinflip liksom.

Men hallå vad menas med Sbtech?

Sbtech är en oddsprovider för ett stort antal bolag och det menas att om jag rekar ut Bethard eller sbtech så finns dessa odds på 20+ andra spelbolag. Får du då spela för 5kr på Bethard kan du ändå rygga mig om du använder en annan sbtech sida. Jag gjorde en bild på min twitter där jag visar alla sbtechbolag. och för ett förtydliga Bethard = Sbtech






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt