Speltips: Kan Jaro få igång målskyttet igen?

Senaste bloggspelet som spelades förra veckans fredag slutade i en förlust, när JJK inte lyckades vinna jumbofinalen hemma mot Klubi 04, trots att man hade en mängd med chanser i andra halvleken. Idag onsdag har vi en full omgång i Veikkausliiga och en match i Ykkönen samt en del matcher i Kolmonen som skall spelas här i Finland. Har valt att i dagens bloggspel stanna kvar i Jyväskylä och ta fokus på dagens enda match från Ykkönen

JJK Jyväskylä – Jaro spelstopp 04.07.2018 kl. 17:30

Dags för tredje hemmamatchen på raken för JJK när man fortsätter sin kamp för överlevnad i årets Ykkönen. För tillfället ligger JJK näst sist i tabellen, med 2 poäng upp till KTP som är på säker mark, när man från 11 spelade matcher har 2 vinster, 4 oavgjorda och 5 förluster med målskillnaden 15-18. Jakuobstads stolthet Jaro ligger för tillfället på en 4:e plats i tabellen, med 3 poäng upp till andra placerade KPV som för tillfället ligger på kvalplats. Jaro har från 11 spelade matcher 5 vinster, 2 oavgjorda och 4 förluster med målskillnaden 18-11.

JJK:s säsong i årets Ykkönen har varit mer eller mindre en uppförsbacke hela tiden, man åkte på ett stort bakslag precis innan inledningen av säsongen när huvudtränaren Juha Pasoja valde att säga upp sig och flytta till Gambien för att bli tränare där istället. Ser vi på resultaten i dom senaste matcherna har man gjort en liten uppryckning när från sina 5 senaste matcher har 2 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. Det att man inte lyckades med att vinna över Klubi 04 i förra hemmamatchen var en stor missberäkning av laget. Ser vi på laget som JJK har till sitt förfogande så är det till stora delar ett ungt och orutinerat lag, kombinerat med några rutinerade spelare. Ett plus för JJK är att man har valt att satsa på unga lovande förmågor från Jyväskylä med omnejd, istället för att plocka in spelare utifrån. Till dagens match kan man komma med en mer eller mindre ordinarie laguppställning.

Jaro har blandat och gett såhär långt in på säsongen. Man är förtillfället inne i en lite sämre svacka när man från sina 5 senaste matcher har 2 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster. Det som framförallt har varit oroväckande i dom senaste matcherna är att man har haft problem med att göra mål, då man har fått gå mållösa av planen i 3 av dom 5 senaste matcherna. Man har dock lyckats med att skapa en hel del chanser, men har inte för tillfället haft dom rätta marginalerna på sin sida. Ser vi på Jaros offensiva potential så finns det ett flertal spelare som bör kunna bidra med mål framåt. Man inleder idag med ett av seriens bästa anfallspar när Seth Paintsil & Sasa Jovovic startar och på mittfältet har man bl.a. offensiva Christopher Mandiangu som är en av seriens bästa offensiva mittfältare. Till dagens match kan Jaro ställa upp med en närapå ordinarie öppningselva när man saknar endast Jonas Emet som inleder på bänken. En spelare som får förtroend idag är Kim Böling, som såhär långt har underpresterat sett till det som förväntades av honom inför säsongen när han värvades från VPS.

Lagen har mötts en gång tidigare under säsongen när man i slutet av maj månad spelade också i Jyväskylä. Den matchen var minst sagt speciell när JJK kunder under matchens inledande 10 minuter gå upp i en 2-0 ledning som Jaro sedan lyckades vända till en 3-2 ledning i halvtid och 5-3 vinst. Tror kanske inte att vi får se en lika mål glad tillställning idag, men en del mål räknar jag helt klart med. För mig skall Jaro vara favoriter i matchen idag även om deras form har lämnat en del att önska den senaste tiden. Väljer dock idag att ta sikte på mållinan som jag tycker är intressant. Ser vi på dom offensiva spelarna som Jaro inleder med idag så bör man klara av att lösa mål, även om man haft problem med målskyttet i sina senaste matcher. Mitt spel i dagens match kommer att vara Jaro över 1.5 mål till oddset 2.04 hos Pinnacle med 3.5/5 u.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.