Speltips: AC Oulu för starka mot ett skadedrabbat KTP

Senaste bloggspelet som spelades i lördags slutade i en förlust när EsPa inte kunde stå upp emot VJS och skrälla till ett mycket fint odds. Aningen surt att man började spela först efter att VJS hade tagit en 3-0 ledning och lyckades på slutet av matchen göra ännu två mål för att få till ett slutresultat 3-2, hjälpte föga när ett av spelen av X2 till 8.50. I och för sig så var det inte någon större överraskning att VJS vann matchen, men vidhåller fortfarandet att oddsen på EsPa var alltför bra för att låta bli att spela på dem. Annars också en lite tyngre helg som slutade på ca -14 u. Förhoppningsvis kan man nu sakta men säkert vända på den negativa trenden när vi har en ny vecka framför oss. Inte många matcher idag i Finland, 7 stycken för att vara exakt när vi har full omgång i Ykkönen och 2 matcher i Kakkonen. Har valt att kolla närmare på en av matcherna från dagens omgång i Ykkönen.

AC Oulu – KTP spelstopp 21.05.2018 kl. 17:30

Dags för omgång 4 av årets upplaga av Ykkönen. Hemmalaget AC Oulu har verkligen blandat och gett i inledningen av årets säsong. Man inledde säsongen med att förlora med 2-1 borta mot serienykomlingen AC Kajaani, i matchen efter det så gjorde man en bra match hemma mot HIFK och vann med 3-1, detta följdes upp med att återigen göra en svag match i förra omgången när man förlorade med 2-0 borta mot FC HAKA.

KTP har dom senaste åren varit hisslag nummer 1 i Finland. I slutet av säsongen 2014 blev man uppflyttade till Veikkausliiga när bl.a. MyPa blev utan licens. Sejouren i Veikkausliiga blev ettårig och följande säsong i Ykkönen blev lika kortvarig den när man blev degraderade till Kakkonen. Förra säsongen vann man sin grupp i Kakkonen, men blev utslagna i kvalet till Ykkönen av AC Kajaani. Man blev dock återigen en gång uppflyttad en division via kabinetten när OLS inte fick någon licens till årets Ykkönen. KTP har inlett säsongen med 1 vinst (3-1 borta mot AC Kajaani), 1 oavgjord (0-0 hemma mot Klubi 04) och en förlust 1-0 borta mot EIF.

Till matchen idag har båda lagen en del skadeproblem. AC Oulu saknar skadade anfallaren Alberto Alvarado Morin och sjuke Markus Heikkinen, Juuso Kemppainen & Juuso Särkelä. På plussidan så får man tillbaka anfallarna Aleksi Gullsten & Driton Shala och mittfältaren Josue Soto, dom två sistnämnda inleder idag på bänken medan Gullsten finns i öppningselvan. KTP har ännu större skadeproblem inför dagens match än vad AC Oulu har när man saknar följande spelare: Manelia, Matias Lindfors, Ville Oksanen, Kwaeme Watson-Sirboe, Anton Eerola & Juuso Anttila. Sett till föregående match så får man tillbaka Chris James. Skadorna som KTP dras med har lett till att man nyligen skrev ett korttidskontrakt med mittfältaren Quincy Oseis som idag finns i öppningselvan för KTP.

Även om bägge lagen dras med en del skadeproblem så håller jag AC Oulu i grunden som ett klart starkare lag än vad KTP är, speciellt när man har hemmaplansfördel också. Tycker att AC Oulu i denna match skall vara rätt så klara favoriter och detta är en match som man helt enkelt måste vinna om man vill vara ett av topplagen i årets Ykkönen, vilket man själv i alla fall har sagt att man vill vara. Mitt spel kommer att vara AC Oulu -0.25 AH till oddset 1.70 med 3.5/5 u hos SBObet. Vill man ha högre odds funkar också AC Oulu rak 1.95 hos Pinnacle.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt