Speltips: Finaldags i Copinha

Fluminense visade igår vart skåpet skall stå när de besegrade Criciuma med 3-2. Man hade bud på fler mål, speciellt under andra halvlek då man verkligen höjde kvalitén, och det kändes lite snöpligt att det "bara" blev en 1/2 vinst på -0.75. Men man ska inte klaga, spelboken går ok och bloggen är uppe i 5 raka gröna blogginlägg. Snart är det finaldags i Copa SP de Juniores, förhoppningsvs kommer vi upp i 6 raka!

Batatais u20 - Corinthians u20 - Copa SP de Juniores Avspark: 25 Januari 19:00

Jaaa ni, vilken final det blev tills slut! Paulista, som tillsammans med Corinthians imponerat mest under slutspelet, har alltså blivit diskvalificerade efter att ha slagit just Batatais förkrossande 5-1! En 22-årig spelare vid namn Brendon hade smygit sig in Paulistas u20 trupp med falska dokument. Only in South-America!

Finalen har således gått till att vara en av dem på förhand ojämnaste finalerna på bra många år. Batatais har krigat sig igenom med nöd och näppe och har som ett av slutspelets svagaste lag blivit finalklart. Nivån på Batatais grupp var löjligt usel, kanske ett av dem sämsta grupperna i hela turneringen. I slutspelet har det fortsatt likadant och trots den enkla lottningen så har man behövt ta till straffsparkar i tre av fyra slutspelsmatcher för att knipa oförtjänta steg framåt i turneringen. Utöver Botafogo, som man försvarade sig mot från minut 0, inte har stött på ordentligt motstånd än så länge. Eller just ja, Paulista är ju ordentligt motstånd och vi såg precis hur det gick där så fort Paulista lyckades få hål på köttmuren.

Corinthians å andra sidan är laget som har imponerat allra mest i turneringen. Man har en stark trupp där offensiven är den som utmärker sig mest. Rent taktiskt är de laget med mest idéer och verktyg i sin offensiva verktygslåda då man har väldigt kvicka och löpstarka spelare som ständigt drar isär motståndarnas försvar. Skyttekungen Carlinhos, som känns lite som en Alexander Isak light när det kommer till stykor och egenskaper, är grädden på moset inne i straffområdet och han flankeras ypperligt av Pedrinho och Marquinhos. 28 mål framåt har det blivit för Corinthians, överlägset flest i hela turneringen.

Jag håller reken lite kortare än vanligt då jag vill få iväg den innan avspark. Batatais som har haft stora problem mot mycket svagare motståndare än Corinthians bör inte ha en suck här. Jag räknar kallt med att Corinthians vinner med minst 2 mål, utan att behöva förta sig allt för mycket. Corinthians -2 spelas stenhårt (4.5U) @ 1.925 hos bet365.

Lycka till vid rygg, vamos Corinthians!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt