Speltips: NHL: Har Bet365 skrivit fel odds på Devilsseger?

I natt ska vi spela underdogs; vi har nämligen hittat två matcher med riktigt intressanta odds hos ett par av bolagen.

PITTSBURGH PENGUINS - NEW JERSEY DEVILS

Ett Metropolitanderby där Devils har 11 poäng upp till hemmalaget, och dessutom relativt små chanser att nå slutspel även på wildcardplats. Devils har pendlat resultatmässigt hela säsongen, och har hunnit med att beta av inte mindre än fyra målvakter. Senast fick Scott Wedgewood göra ligapremiär då man slog Columbus med 2-1, och rookien är bekräftad även att starta i nattens match. Dagens New Jersey är ett lag som kan bli helt pulvriserade av nästan vilket lag som helst ena kvällen för att sedan slå såväl Rangers som Los Angeles.

På andra sidan står nu ligans i särklass formstarkaste lag, Penguins, som med sex raka segrar nu tagit sig upp på slutspelsplats. Det är dock långt ifrån över; Islanders ligger bara en poäng efter i tabellen. Men laget har 8 vunna och 3 förluster i mars, och +17 i målskillnad. Det är extremt bra. Mycket på grund av superstjärnan Sidney Crosby som gjort 9 poäng på de fem senaste.

Att säga att Pittsburgh är favoriter i den här matchen vore en underdrift, men vi ska spela Devils trots att vi helt instämmer i hemmalagets favoritskap. De flesta bolag ger Devils odds kring 4.5 vilket jag redan där tycker känns aningen i överkant. Men när jag går in och ser att bet365 ger 5.0 på Devils-seger i ordinarie med en hungrig rookie i mål, då är det bara att spela utan att tänka mer. Det är way over något annat bolag jag sett, och så högt att man nästan kan börja misstänka att nån halkat på tangenterna. Jag kan även ge ett bonustips för den försiktige; William Hill som vanligen inte gödslar med bra NHL-odds ger 3.40 på moneyline på Devils, vilket är kanonbra.

TORONTO MAPLE LEAFS - ANAHEIM DUCKS

Ett Toronto som redan är avräknat från slutspel mot ett Ducks som jag divisionsseger i Pacific? Jodå. fina 3.7 på hemmaseger hos Betway är absolut spelbart på ett Toronto som alldeles för sent har hittat gaspedalen. Man har vunnit fyra av de fem senaste. Även om ett par av segrarna kommit mot kanonmatslag slogs Tampa övertygande förra veckan med 4-1 hemma. Det ska också sägas att Leafs och ducks mötts en gång tidigare, i början av januari. Då krossade Toronto motståndet med 4-0 på bortaplan. Med allt detta i bakhuvudet spelar jag gärna Toronto till 3.7.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt