Speltips: Middle East is calling!

Kan man få bättre start på veckan än att följa några matcher från AFC-CL?

Nej, tror inte det och hoppas folket därute håller med:=)

Söndagens bloggspel gick bra och vi var ytterst nära en jackpot men blev bestulna på sista sekunden mål av Malavan, samt att Naft lyckades med bedriften att släppa in mål i slutet och tappa 2-0 ledning. Khooneh Be Khooneg gjorde dock jobbet och vann sin match planenligt.

Dagens bästa:

Eller iaf måndagskvällens bästa spel är matchen som spelas i saudiska Jeddah där hemmalaget Al Ahli tar emot sina arabiska bröder Al Jazira från UAE. Gruppen man spelar i är kanske en av svagaste grupperna och här bör Ahli kunna ta hem gruppsegern utan större problem när det hela väl summeras. Man mötte iranska Tractor på neutral mark i föregående omgång och lyckades något turligt vinna den med 1-0. Även om 0-0 kanske hade varit mest rättvisa resultatet så skapade Ahli ändå tillräckligt många lägen för att till slut få in en boll bakom Tractors nät. Lagets form är god och man har inte förlorat på ett bra tag och ligger på andra plats bakom suveräna Hilal i inhemska ligan med liten chans på att vinna hela liga med fem matcher kvar att spela. Man är svåra att möta på hemmaplan både i inhemska ligan men även i CL.

Al Jazira kommer till match med en 3-2 vinst mot Gharaffa i bagaget. Jaziras form är för övrigt ganska svag efter tuff matchande under första månaderna av 2018. Detta har lett till slitna och halvskadade spelare som inte kunnat prestera på topp. En femte plats i ligan och hela 16p upp till ligaledarna efter 16 spelade matcher vittnar om att laget inte kunnat presterat som det kanske förväntades av dem. Visserligen vann man matchen mot Gharaffa men det betyder inte allt för mycket då Gharaffa är Jaziras motsvarighet i Qatar, dvs. dålig form, svaga resultat och trupp utan självförtroende.

Ahli på hemmaplan, klart bättre laget i grunden och med en trupp som presterar bra tar alltså emot ett Jazira med dålig form, svag bortaspel och utan självförtroende.

Det finns bara en utgång i den här matchen:

Spel i matchen: Al Ahli -0,5 @ 1.80 hos bet365

Vi håller oss kvar på arabiska halvön och ytterligare ett sk arab-derby. Den här gången är det Al Wahda från UAE som tar emot Al Duhail från Qatar. Två anfallsglada lag som gillar att gå framåt och på sätt och vis ser anfall som sitt bästa försvar. Wahda som skickade ett B-betonat gäng till Uzbekistan i förra omgången och förlorade stort måste nu ta alla tre poängen hemma för att inte bli avsågade redan efter två omgångar. Däremot visade Duhail kvalitéer när man vände underläge 0-1 till seger med 3-1 under tiominuters period i slutet av matchen. Man var inte på något sätt bättre laget och kanske inte ens förtjänta av några poäng men visade att det offensiva spel man besitter håller hög klass i dessa sammanhang. Att båda lagen gör mål i matchen är det ingen tvekan om, jag tror även att vi kommer få en segrare i matchen och därför blir det följande:

Spel i matchen: BTTS @ 1.53 hos Bet365

Ö 3 @ 2,06 hos SBO

Dagen övriga två matcher är matcherna med iranska lagen inblandad. ZobAhan tar emot Lokomotiv Tashkent och måste ha vinst. Formen är helt ok trots att försvaret läckt ordentligt i lagets två senaste matcher. Hemma i AFC-CL brukar man dock vara starka och kunna presterar på bra sätt. Uzbekiska lag är som bäst på hemmaplan och brukar vara mindre bra i sina bortamatcher oavsett motstånd. Här kommer ZobAhan att gå för tre poäng och inte ge sig förrän man räknat in poängen.

**Spel i matchen: ZobAhan -0,25 @ 1.95 hos Bet365**

Tractor åker till Qatar för att möta Gharaffa med Snejder och iranske skyttekungen Taremi i laget. Två lag som började CL-kampanjen med förlust och som nu är i stort behov av vinst. Gharaffa har helt ok offensiv men mindre bra när det gäller försvaret. Tractor brukar skapa sina lägen men har svårt att förvalta dessa till mål. Den här matchen avstår jag spel så länge och ev. blir det live-spel.

Spelen twittrades ut redan på söndagen för att alla skulle få bästa möjliga odds. Texten är motivering till spelen. Därför kan det förekomma vissa oddsändringar såhär dygnet efter.

Eventuella frågor kring matcherna får ni gärna ställa på twitter






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.