Speltips: Al Wahda - Al Rayyan: Målrikt värre och lite till.....

AFC 4/22

Äntligen är #AFCCL2019 tillbaka och såsom vi längtat efter det. Medan lagen från Qatar har spelat färdigt ligan så är UAE, Saudiarabien och Iran inne på sluttampen av sina ligor med en del avgörande matcher kvar samt att Uzbeikstan är precis i början av sin liga. Många viktiga matcher som ska spelas kommande veckorna och det gäller för tränarna att visa fingertoppkänsla i sina uttagningar.

Jag kommer att försöka ge en översikt från respektive grupp(väst-halvan) och matcherna som spelas under omgången.

AFCCL2019:

Grupp B:

Först ut är det grupp B och dess två matcher. Målglada gruppen där alla verkar kunna slå alla och hemmaplan har hittills varit avgörande faktor i matcherna med undantaget av en match men gemensamt att samtliga matcher varit mer eller mindre målrika.

Tabellen för grupp B finner ni HÄR

Al Wahda från UAE har ett par matcher kvar i ligan men inget att spela för då man befinner sig i ingenmansland. Under måndagen tar man emot qatariska Al Rayyan som redan spelat klart ligan och AFC-CL är säsongens sista matcher för laget. För två veckor sedan möttes lagen och drog Al Wahda längsta strået genom att avgöra med en straff på tilläggstid och tog med sig tre mycket viktiga poäng hem. Båda lagen innehåller en hel del offensiva pjäser och mål lär det bli ett par av. Al Wahda är ett bra hemmalag som tar de flesta av sina poäng hemma anförda av lagkaptenen Tagliabue som är lagets absolut viktigaste spelare. Även Al Rayyans offensiv är bra med flera spelare som kan göra jobbet framåt men laget är klart sämre bakåt och släpper allt för ofta många mål varav en del ”billiga”..

Gruppens andra match spelas i uzbekiska Tashkent och det Lokomotiv som tar emot storlaget Al Ittihad från Saudiarabien. Lokomotiv är ett utpräglat hemmalag som egentligen tar sina poäng på hemmaplan. Ittihad är storlaget som för tillfället befinner sig i botten av inhemska ligan och prioterar ligan långt före AFCCL2019. Man har spelat sina matcher med mer eller mindre reservbetonat lag och sparat flera ordinarien i mästerskapet. Lagen möttes för två veckor sedan och Lokomotiv spelade mycket bra och borde haft med sig minst en poäng hem till Tashkent.

Grupp D:

Ännu en jämn grupp där det endast skiljer två poäng mellan ettan Pakhtakor och fyran Al Ahli. Saudierna har underpresterat samtidigt som Pakhtakors skrällpoäng i premiären emot Perspolis har spetsat till ställningen.

Uzbekiska Pakhtakor åker till Qatar för att ställas emot landets nyblivna mästare. Al Sadd har uppnått första delmålet för säsongen och är nu på jakt efter nästa som är ute i kontinenten. Al Sadd kommer helt uvilad till matchen med bra självförtroende men ett stort avbräck i form av Akram Afif. För övrigt helt ordinarie med massviss av kavlite i truppen. Har skrivit det innan om uzbekiska lagens total brist på bortaspel och den här matchen är ingen undantag.

Tabellen för grupp D finner ni HÄR

Gruppens andra match spelas i UAE och på neutral plan eftersom iranska och saudiska lag inte åker till respektives land. För två veckor sedan när lagen möttes vann Perspolis med 2-0 och hade mer eller mindre full koll på händelserna. Al Ahlis inhemska säsong är mer eller mindre över men man har liten chans på tredjeplatsen och nästa års AFC-CL. Perspolis däremot slåss om ligatiteln och ett par viktiga matcher kvar i ligan som avgör lagets öde. Spelarna och ledningen är dock vana vid att spelas täta matcher och coach Branko ändrar sällan i startelvan och kör alltid med sina 11 bästa spelare oavsett hur tät schemat är.

Speltips:

Al Wahda – Al Rayyan: Al Wahda -0,5 @ 1,80 hos bet365 Al Whada+Ö3,5 @ 3,40 hos Bet365

Räkna med målrik match där lagen byter chanser med varandra under 90 minuter men att Al Wahda till slut står som segrare.

Lokomotiv Tashkent – Al Ittiha: Lokomtoiv Tashkent -1 @ 1,825 hos Bet365

Lokomotivs hemmastyrka i kombination med reservbetonat Al Ittihad med tankarna på annat håll och viktigare matcher än detta.

Odds för måndagens samtliga matcher hittar ni HÄR

Al Sadd – Pakhtakor: Al Sadd -0,75 @ 2,10 hos Bet365

Vi kommer att få se spel emot ett mål och Al Sadd med alla sina offensiva pjäser gör processen kort med sina uzbekiska gäster.

Al Ahli – Perspolis: Perspolis 0 @ 1,80 hos Bet365

Tät och jämn match där något tyngre Perspolis drar längsta strået och kontr






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.