Speltips: Matchserien Vegas - Sharks

Sharks - Ducks (Recap)

Såg fåtalet matcher från denna matchserie och den bilden jag fick av eget tittande och statistik var att Ducks var ett väldigt rörigt lag som hade problem med anfallet främst och visst föll man ihop fullkomligt i slutet av matchserien när allt redan var över men överlag så gör laget en bra defensiv insats och att släppa in 3 mål är väldigt vanligt i en match mot ett Sharks som är jämnbra. Det som var Ducks problem den här matchserien var att anfallet inte fungerade alls. Deras shutdownkedja med Silfverberg Kesler Cogliano ska egentligen inte behöva göra jobbet framåt men blev plötsligt en offensiv kraft framåt den här serien medans Getzlaf/Rakell hade stora problem.

Sharks stängde absolut inte ner Getzlaf/Rakell rätt utan Ducks hade väldigt väldigt många chanser och ingen studs alls med sig likt Leafs mot Boston. Så poängen är att jag tycker att Ducks gjorde bort sig snarare än att Sharks gjorde en enorm insats. Ingen i Ducks kunde höja sig och då kan man räkna med att inte vinna någon match heller. Sharks spelade dåligt flera gånger under matcherna kan klarade sig undan för Ducks saknade spetsen helt i sina anfall och Corey perry ska vi inte ens börja prata om. Målvakten Gibson fick förstås allt hat medans det egentliga hatet borde riktats mot Getzlaf som borde ta hem matchtröjan och sprätta bort kaptensmärket från tröjan för den mannen är totalt slut. Att Sharks kunde kliva över att lag som inte ens va med i matchen? grattis till er men tror knappast att det blir samma visa igen mott ett Vegas där alla presterade riktigt bra. Jag hade spelat Sharks till 2.26 här och trodde på 50/50 och Sharks presterade väl aldrig över sin förmåga eller sämre utan kunde glida förbi matchserien och spela på misstag och Ducks omförmågor.

Vegas - Kings (Recap)

Jag själv hade Kings som favoriter här och trodde att att lag som Kings skulle kunna stänga ner matchserien och hålla i pucken mesta dels för att stoppa Vegas kontringar. Men det blev lite tvärtom och Vegas höll i taktpinnen hela matchserien och hade bättre målvakt och öste på mycket mer skott än vad Kings kunde klara av. Kings började ändra i sina kedjor och när man inte fick någon produktion alls av Carter-Pearson-Toffoli vem ska då göra jobbet?

Kopitar var lysnade tycker jag och Vegas hade många problem att stänga ner just honom men överlag så hade Vegas andra spelare som istället kunde kliva fram match efter match. Om inte lagen haft ligans bästa målvaktsduell här på väldigt länge så hade nog siffrorna varit lite vildare och vi hade nog sett en Game 6-7 i den här serien. Vegas hade lite tur att man lyckades sweepa Kings helt men överlag så var man bättre i stort sett varje match och att hålla taktpinnen mot Kings skulle inte många klara av alls tror jag. Kings gjorde ett bra jobb att hålla bort förstakedjan men problemet för Kings var att Vegas andrakedja gjorde ett riktigt bra jobb vad jag såg att man kunde inte direkt matcha bort den alls. Man hade problem att stoppa Vegas backar som ofta kunde skotta ganska fritt hela tiden.

Vegas - Sharks

Varför ska man spela på Vegas då? först och främst så har Vegas en hemmafördel i en eventuell Game7 och att börja på hemmaplan med två raka matcher och med tanke på Vegas hemmastatistik den här säsongen så ser jag det son en väldigt stor fördel. Sharks är lite splittrade fortfarande hur man ska göra med deras stjärncenter Joe Thornton som är tillbaka från skada. Problemet är att Sharks har lyckades anpassa sin speltil till det Snabbare tempot och nu när man går upp mot NHLs snabbaste lag så har frågorna varit uppe länge om Thornton kommer petas i första matchen till och med för att det skulle vara sämre för Sharks.

Jag tycker att Vegas har en betydigt bättre målvakt än Sharks och försvaret tycker jag är jämnbra även om Vlasic är kanske Sharks bästa spelare. När det gäller anfallen på båda lagen så tycker jag båda lagen har varit smarta och Sharks har försökt bygga upp tre riktigt bra lines som ska kunna matcha Vegas ganska bra så där tycker jag inte Vegas har någon fördel utan kanske liten nackdel. Pavelski ser riktigt bra ut just nu till exempel. Lägger man ihop alla dessa fördelar och nackdelar så måste jag nog sätta ner Vegas till ett 1.72 ca odds och jag tror att det blir en väldigt tight matchserie igen där snittlinan för Ö/U kommer ligga på 4.5 mitt in i serien. Vegas bevisade att man kunde plocka ner Kings som gjorde en bra insats. Sharks bevisade att man kunde slå ett Ducks där ingen presterade i hela laget.

Vegas Series Winner @ 1.92 Coolbet

Rätt odds 1.72






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.