Speltips: Oilers borde fixa enkel vinst mot B2B Kings

Tjena! det blev inget inlägg igår i brist på tid. Men spelen kom och levererade ändå. Det såg dock mörkt ut när Wild gjorde årets förlust mot Jets där Jets också vann säsongens mest oförtjänta match. Men det löste sig då alla tre poängspel satt och jag kunde plussa på den natten också. Idag är det ett fåtal matcher på schemat och jag plockade Bruins till 2.70 tidigt så den kan jag inte skriva om direkt. Men det finns ett spel till som jag tycker ligger helt fel.

Edmonton Oilers - Los Angeles Kings

En duell i Western Conference där Kings verkligen har snaran runt sin hals nu efter sin pinsamma förlust igår. Kings har verkligen inte imponerat den här säsongen och står för ett ganska trött hockey och det blir aldrig många mål när Kings kör heller. Många i Kings underpresterar och trots att Kings spelar sin tråkiga possession-hockey så gör man inte speciellt mycket mål. Igår möttes Flames-Kings i en match där Flames körde över Kings fullständigt. Och jag kan faktiskt inte förstå hur Kings kunde göra en sån dålig insats när man gjorde kanske säsongens viktigaste match.

Nu är man dessutom B2B och Oilers har redan här ett stort övertag. Kings har haft stora problem på bortaplan och inget verkar klaffa för det trötta Kings när det gäller deras målproduktion. Kopitar har varit ett stort frågetecken hela säsongen och jag kan verkligen inte uppskatta att man dragit upp Iginla i förstakedjan.

Oilers har en riktigt fin form och har tre raka vinster på hemmaplan och har kanske säsongens bästa form just nu. Visserligen är det inga topplag man mött men på deras tre senaste matcher så har man vunnit 2-0 mot Canucks, 7-4 mot Boston och 7-1 mot Dallas. Att vinna med 7-4 mot Boston är verkligen ingen lätt match och den visten värderar jag bra högt.

Dessutom visar man att man är svårslagna i sen hemmaborg hemma i Edmonton och det är alltid jobbigt för defensiva lag som Kings att komma dit. Oilers är helt utvilade och kan trumma på som vanligt och försöka jaga toppen i din Divsion. Man är nästan helt klara för slutspel och behöver någon vinst till för att säkra slutspel helt. 

Jag gillar verkligen inte det jag ser av Kings och när man dessutom är B2B har jag väldigt svårt att se hur inte Oilers ska vara större favoriter då Kings varit så usla på senaste tiden och Oilers visar en bra hemmaform. Om inte jag har fått fel info så är det Talbot som kommer stå för Oilers så för mig är det ett riktigt bra spel att lira Oilers i natt vilket jag också gör och går in med 2.5U Sen att spela B2B på bortamatcher är bra mycket jobbigare.

Oilers ML @ 1.81 2.5/5U Pinnacle

 

@PlusNHL

IcePlus blogg

IcePlus

Finns på Twitter som PlusNHL

Ludwig, som går under namnet NHLPlus på twitter, är en passionerad Ishockey-fanatiker som följer sportens alla hörn med förstoringsglas. Hans huvudfokus är NHL, men spel på annat dyker upp dagligen, om än så bara på just ishockey. Följ @NHLplus på twitter och lär dig slå marknaden!

Sveriges bästa

Kända profiler