Sportmarket - Det proffsigare alternativet!

Sportmarket.com – Det proffsigare alternativet!

Har du länge funderat på att ta ditt spelande till nästa nivå? Har du funderat på att ta dig förbi stadiet där de onödiga live-spelen duggar tätt och med tiden faktiskt bli en vinnande och stabil sportsbettare? Om så är fallet, så finns det några grundstenar som måste läggas, för att ens ha en chans att i det långa loppet slå din bookmaker.

Vad väntar du på? Bli ett med proffsen och nyttja Sportmarkets tjänst redan ikväll!

Att spela till marknadens högsta odds, och ha koll på sina egentliga och exakt resultat är AO. Hos Sportmarket.com, det proffsigare sportsbook-alternativet, så får du allt packeterat i en och samma produkt. Detta ger dig som kund och spelare bästa möjliga förutsättningar för att nå drömmen, och slå spelbolagen i det långa loppet.

Odds

Sportmarket fungerar inte som en vanlig bookie, likt bet365 eller Unibet, som ni läsare troligen använder dagligen. Sportmarket samlar istället upp odds från flera olika bolag, från framförallt asien (där oddsen är högst, och limitsen bäst), för att kunna presentera det absolut bästa priserna till sina kunder. Nedan följer spelbolagen, som Sportmarket samlar in odds från:

- Betfair
- Betdaq
- Ga288 (GalaxyBet)
- IBC
- ISN
- Matchbook
- Pinnacle
- SBO
- Singbet

Som synes, innefattar Sportmarket en mängd stora aktörer, som alla har bra limits. Frukta dock inte! Ni behöver inte skapa ett konto på respektive site ovan, för att kunna nyttja Sportmarket. Sportmarket löser det här åt er, med hjälp av deras Sportmarket Pro-konto, som automatiskt skapas i samband med er första insättning!

Ett konto, nio spelbolag, bäst odds och bäst limits, helt enkelt!

 

Utbud

Sportmarkets utbud speglas, logiskt nog, väldigt mycket av vad spelbolagen ovan erbjuder. Även om man inte har full täckning på tennis ned till lägsta nivå, eller pingis från en bakgårdsturnering i Kina, så är utbudet mer än godkänt och dessutom ständigt växande! Raka spel, halvtidsspel, hörnspel, asian HCPs i alla dess former och mycket mer, är ständigt tillängliga att spela på, till högre limits än vad som normalt erbjud på vanliga EU-bolag.

Vad väntar du på? Bli ett med proffsen och nyttja Sportmarkets tjänst redan ikväll!

Layout och Features

Sportmarket är ingen lekplats för vuxna, likt många andra bettingsiter ibland kan upplevas som, där du ges dagens ”boostade dubbel” och liknande. Istället läggs fokus på det viktiga. En clean, enkel och användbar layout där du dagligen presenteras de bästa oddsen för singelspel. Vidare så ser du hela tiden det mest väsentliga på din startsida. Ditt saldo, hur mycket du har i spel, och din totala bankrulle. 

Vill du förkovra dig i djupare statistik, så erbjuds detta på undersidorna, där mycket nyttig information kring ditt spelande presenteras. Du kan, baserat på dina bets på sportmarkets, få se din ROI (return of investment), din totala loss/profit i rena kronor under din tid på Sportmarket, alternativt under filtrerade tidsspann och mycket mer. Helt enkelt sådan information som andra spelbolag gärna gömmer. 

Sportmarket är det utmärkta alternativet för dig som inte räds att verkligen testa dina sportsbettingkunskaper, och svart på vitt få dina resultat presenterade för dig i spalter och grafer.

På Sportmarket kan du inte lura någon, och i synnerhet inte dig själv!

 

Insättningar och uttag

Den här punkten skiljer sig ganska ordentligt från vad vanliga spelbolag erbjuder. På Sportmarket har man limits på insättningar och lagda spel. Tidigare var limitsen så höga som 1000 EURO minimum i minsta insättningsbelopp, och minimum 100 euro per spel. Nyligen ändrades dock dessa limits markant, då insättningslimiten numera är 250 euro, och minsta bet 25 euro. Nu är alltså ett perfekt tillfälle för dig som vill testa dina vingar!

Ingen sticker dock under stolen med det faktum, att om du är en småspelare, så är Sportmarket inget för dig. Är du dock en spelare som normalt sätt omsätter ett par tusen euro på ett par dagar, eller veckor, så är Sportmarket det ultimata alternativet för den som önskar att ta sitt spelande till en betydligt proffsigare nivå, och göra större avkastning på sina vinster.

Sportmarket erbjuder tre olika typer av metoder för insättningar och uttag. Skrill, Neteller och banköverföring. Banköverföring är helt gratis, medan det via internetplånböckerna tas en avgift på upp till 10 euro. Uttagen behandlas snabbt, och när vår testpatrull gjorde sitt första uttag, var pengarna på skrill-kontot redan 15 minuter efter att det begärts från Sportmarket.

 

Vad kan förbättras?

I och med Sportmarkets felixibilitet, där man plockar odds ifrån flertalet bookies, så ligger man automatiskt i framkant på det mesta. Det går inte att få en bättre produkt, som en sportsbettare, om man önskar att maximera sina vinstchanser i det långa loppet. Som med allt annat, så finns det dock saker som kan förbättras. I Sportmarkets fall, så är det framförallt utbetalningstiden på vunna bets som ibland kan dröja lite längre än en sportsbettare hos ett traditionellt bolag normalt är van vid. Detta främst eftersom att Sportmarket fungerar som en aggregator och inte en sportsbook.


Sportmarket måste fastställa resultaten allteftersom matcherna slutförs, ta emot pengar från spelbolagen och sedan betala ut till sina respektive kunder. Normalt sett går pengarna ut till vinnare inom 1-10 minuter. I fall där marknaden är riktigt liten kan det dock ta lite extra tid.

Kan man dock stå ut med marginelt längre utbetalningstider, så är Sportmarket överlägset i alla andra anseenden!

Support

Under testerna vi gjorde av Sportmarkets support, finns det inte mycket att klaga på. Ingenting faktiskt. Under arbetstimmar kommer man enklast åt Sportmarkets kundtjänst via deras live-chat, på hemsidan.

På obekväma timmar kan man maila dem, och dessutom få svar mer eller mindre omgående. Vi testade mail-supporten 23:00 en vardag, och skickade in KYC-dokument för att verifiera kontot, samt begärde ett uttag på samma gång. Trots att det nästan var midnatt, så var både kontot verifierat och uttaget godkänt inom en halvtimme. Det får sägas vara något form av rekord, då verifiering av konton normalt sett kan ta upp till flera dagar hos ett traditionellt spelbolag.


Gå till Sportmarket och ta ditt spelande till nästa nivå!

-

 

"Redaktionen på 1x2.se har gjort ett genomgående test av Sportmarket, som skiljer sig mycket från den traditionella bookien. Känner du att något är oklart, eller har du ytterligare frågor på det som står ovan, så tveka inte på att höra av dig till oss via twitter, eller per mail, så hjälper vi gärna till!"

/Redaktionen, 1x2.se

Redaktionens blogg

Redaktionen

Under kontot "Redaktionen" lägger vi på 1x2.se upp aktuell info om sidan och bloggar om erbjudanden. I vårt blogarkiv finns även våra äldre rekar inlagda.

Sveriges bästa

Kända profiler