Speltips: Augsburg - VfB Stuttgart: Bortalaget bryter sig loss från botten

Stuttgart jublar
Detta speltips gäller fredagsmatchen i tyska Bundesiga där Augsburg tar emot VfB Stuttgart på WWK Arena i Augsburg.

Levande spel

2023-04-21 20:30
VfB Stuttgart @ 2.23
FC Augsburg
VfB Stuttgart


Detta speltips gäller fredagsmatchen i tyska Bundesiga. Augsburg tar emot VfB Stuttgart på WWK Arena i Augsburg.

Augsburg - VfB Stuttgart

VfB Stuttgart - FC Augsburg

Onsdag 20:30, Bundesliga

Augsburg

Bara tabelljumbon Hertha BSC har marginellt sämre form än Augsburg just nu. Fredagens hemmalag har kanske andats ut lite för tidigt? För en vecka sedan hade man åtta poängs marginal ned till nedflyttningsstrecket. Nu har marginalen krympt till fem poäng och med 6 matcher kvar att spela kan mycket fortfarande hända.

De tre senaste hemmamatcherna har Augsburg skapat i genomsnitt 3,0 avslut på mål per match vilket är en av de allra sämsta offensiva siffrorna i ligan just nu. Samtidigt har man släppt till 6,0 avslut på mål per match vilket är en av de allra sämsta defensiva siffrorna i ligan de senaste omgångarna. Totalt sett har Augsburg en av de allra sämsta avslut-på-mål-differenserna i Bundesliga just nu.

VfB Stuttgart

Jag läste en sammanställning någonstans som visade att ett tränarbyte allt som oftast inte räddar kvar lag indragna i en nedflyttningsstrid. Frågan är om inte Stuttgart kommer visa sig vara ett undantag till den regeln denna säsong. För två veckor sedan låg Stuttgart allra sist i ligatabellen efter 26 spelade omgångar. Men så anställde man Sebastian Hoeneß som ny tränare. Och efter två spelade matcher har man tagit fyra nya friska poäng och klättrat förbi både Hertha BSC och Schalke 04 upp på kvalplats. Först tre blytunga poäng mot VfL Bochum följt av en helt rättvis poäng mot ligatvåan Borussia Dortmund där man vände matchen och gjorde tre mål i andra halvlek trots en man mindre på plan.

De tre senaste bortamatcherna har Stuttgart faktiskt skapat i genomsnitt hela 6,7 avslut på mål per match vilket är i nivå med Bayern München och RB Leipzig och den bästa siffran i ligan just nu. Samtidigt har man släppt till 3,7 avslut på mål per match vilket är en av de bättre defensiva siffrorna i ligan de senaste veckorna. Totalt sett har Stuttgart en av de allra bästa avslut-på-mål-differensen på bortaplan i Bundesliga just nu.

Matcher och odds från Bundesliga hittar du här!

Slutsats & Speltips

Augsburg verkar ha räknat hem säkrat kontrakt, slagit av på takten och har en av de allra sämsta avslut-på-mål-differenserna i Bundesliga de senaste veckorna. Stuttgart å andra sidan har plötsligt fått nytt hopp om överlevnad, ny frisk fläkt i form av ny tränare och har en av de allra bästa avslut-på-mål-differensen på bortaplan i Bundesliga just nu.
Speltips: VfB Stuttgart.
Bäst odds finns just nu hos bl a Expekt: 2,23.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Augsburg och VfB Stuttgart här!

Det är 11 miljoner i jackpott på Stryktipset nu till helgen! Analys och systemförslag till Stryktipset hittar du som vanligt på vår avdelning dedikerad till Stryktipset och du kan hålla utkik efter andelsspel från såväl medlemmar och experter på vår sida för andelsspel.






Levande spel

2023-04-21 20:30
VfB Stuttgart @ 2.23
FC Augsburg
VfB Stuttgart


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt