Speltips: Union Berlin - Eintracht Frankfurt: Få mål för Frankfurt?

Mario Götze och Rani Khedira
Union Berlin tar emot Eintracht Frankfurt i sydöstra Berlin och jag tror på få mål i matchen, i synnerhet för bortalaget.

Levande spel

2023-03-19 15:30
Totalt antal mål av Eintracht Frankfurt: Under 0,5 @ 2.76
Union Berlin
Eintracht Frankfurt


Vi skall förvisso till den minsta arenan i Bundesliga men där hittas helgens kanske största spelvärde. Matchen är den mellan Union Berlin och Eintracht Frankfurt och den spelas på Stadion An der Alten Försterei i stadsdelen Köpenick i sydöstra Berlin.

Union Berlin - Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt - Union Berlin

Lördag 15:30, Bundesliga

Union Berlin

Hemmalaget ligger just nu på fjärde plats i Bundesliga och vill nog försvara den positionen med alla tillgängliga näbbar och klor. Skulle man hålla den placeringen säsongen ut så skulle det vara lagets bästa säsong någonsin och första gången i klubbens historia som man kvalificerar sig för spel i Champions League.

Union Berlin är det lag som släppt in minst antal mål på hemmaplan i Bundesliga denna säsong: totalt sett 8 mål på 11 matcher eller 0,7 mål per match.

De tre senaste hemmamatcherna har Union Berlin skapat i genomsnitt 3,7 avslut på mål per match vilket är en av de sämre offensiva siffrorna i ligan just nu. Samtidigt har man släppt till 2,7 avslut på mål per match vilket är den bästa defensiva siffran i ligan de senaste omgångarna.

Eintracht Frankfurt

Bortalaget har också chans att knipa en plats i det europeiska cupspelet och ligger i skrivande stund på sjätte plats i ligan.

Eintracht Frankfurt är visserligen ett av lagen som gjort flest mål i årets upplaga av Bundesliga men jag tycker att trenden pekar åt ett väldigt tydligt och intressant håll. Sett till säsongen totalt så har Eintracht Frankfurt gjort 1,9 mål per match. På bortaplan har snittet varit något lägre: 1,5 mål per match. De fem senaste ligamatcherna har man gjort 1,2 mål per match och de fem senaste bortamatcherna i ligan har man petat in 1,0 mål per match.

De tre senaste bortamatcherna har Eintracht Frankfurt skapat i genomsnitt 2,3 avslut på mål per match vilket är den näst sämsta offensiva siffran i ligan de senaste veckorna. Samtidigt har man släppt till 5,7 avslut på mål per match vilket är en bit över genomsnittet i ligan just nu.

Matcher och odds från Bundesliga hittar du här!

Slutsats & Speltips

Union Berlin är det lag som släppt in minst antal mål på hemmaplan i Bundesliga denna säsong (0,7 mål per match) och är det lag i ligan som släppt till minst antal avslut på mål på hemmaplan de senaste omgångarna.
Eintracht Frankfurt är ett av de lag som minst antal mål de fem senaste bortamatcherna (1,0 mål per match) och är det lag i ligan som skapat näst minst antal avslut på mål på bortaplan de senaste veckorna.
Speltips: Totalt antal mål av Eintracht Frankfurt: Under 0,5.
Bäst odds just nu finns hos Svenska Spel: 2,76.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Union Berlin och Eintracht Frankfurt här!

Det är 4,5 miljoner i jackpott på Europatipset idag söndag. Analys och systemförslag till Europatipset hittar du som vanligt på vår avdelning dedikerad till Europatipset och du kan hålla utkik efter andelsspel från såväl medlemmar och experter på vår sida för andelsspel.






Levande spel

2023-03-19 15:30
Totalt antal mål av Eintracht Frankfurt: Under 0,5 @ 2.76
Union Berlin
Eintracht Frankfurt


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt