Speltips: Liverpool - Leicester City: Målrikt möte i Merseyside

Liverpool firar
På fredag kväll möts Liverpool och Leicester City på Anfield och jag tror vi kommer få se en hel del mål, i synnerhet från hemmalaget.

Levande spel

2022-12-30 21:00
Totalt antal mål: Över 3,5 @ 2.09
Liverpool FC
Leicester City FC
2022-12-30 21:00
Totalt antal mål av Liverpool: Över 2,5 @ 1.95
Liverpool FC
Leicester City FC


På fredag kväll möts Liverpool och Leicester City på Anfield i Liverpool och jag tror vi kommer få se en hel del mål, i synnerhet från hemmalaget.

Liverpool - Leicester City

Leicester City FC - Liverpool FC

Måndag 21:00, Premier League

Liverpool

Liverpool har gjort tre mål i de två senaste ligamatcherna. Då ha man mött Southampton och Aston Villa som båda har släppt till klart färre avslut på mål än Leicester på hemma respektive bortaplan. Liverpool har även släppt in mål i dessa två matcher, mot Southampton och Aston Villa som båda har skapat klart färre avslut på mål än Leicester på hemma respektive bortaplan.

Liverpool har skapat i genomsnitt 6,9 avslut på mål per hemmamatch denna säsong, vilket är en av de allra bästa offensiva siffrorna i ligan. Man har samtidigt släppt till i snitt 4,1 avslut på mål per match på hemmaplan denna säsong vilket är ungefär som genomsnittet i serien.

Leicester

Tittar man på de fyra senaste bortamatcherna i ligan så ser det onekligen ut som att Leicester har ett försvar av högsta klass: tre hållna nollor och endast två insläppta mål. Men då ska man ha med sig att Leicester har mött Bournemouth, Wolverhampton, Everton och West Ham - fyra av de lagen som skapat allra minst avslut på mål på hemmaplan denna säsong. Backar vi bandet lite så har Leicester tidigare under säsongen mött Arsenal, Brighton och Tottenham på bortaplan. Dessa tre lag är bland de lag som skapat allra flest avslut på mål på hemmaplan och då har målskörden blivit därefter: 4-2, 5-2 och 6-2. Jag tror definitivt att resultatet mot Liverpool kommer likna de mot Arsenal, Brighton och Tottenham.

Leicester har skapat i genomsnitt 5,1 avslut på mål per bortamatch denna säsong, vilket är en av de allra bästa offensiva siffrorna i ligan. Man har samtidigt släppt till i snitt 6,1 avslut på mål per match på bortaplan denna säsong vilket den sämsta defensiva siffran i serien efter Nottingham Forest.

Fler odds till Premier League hittar du här!

Slutsats & Speltips

Liverpool är ett av de lag som skapar allra flest avslut på mål på hemmaplan denna säsong samtidigt som man släpper till ungefär lika mycket avslut på mål som genomsnittet i ligan. Leicester är ett av de lag som släpper till allra flest avslut på mål på bortaplan denna säsong samtidigt som man äen är bland de lag som skapat flest avslut på mål.
Jag tror att vi kommer få se en hel del mål, i synnerhet från hemmalaget.
Speltips: Totalt antal mål: Över 3,5.
Bäst odds finns just nu hos Coolbet: 2,09.
Speltips: Totalt antal mål av Liverpool: Över 2,5.
Bäst odds finns just nu hos Betfair: 1,95.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Liverpool och Leicester City här!

Det är 3 miljoner i jackpott på Europatipset i helgen. Analys och systemförslag till Europatipset hittar du som vanligt på vår avdelning dedikerad till Europatipset och du kan hålla utkik efter andelsspel från såväl medlemmar och experter på vår sida för andelsspel.






Levande spel

2022-12-30 21:00
Totalt antal mål: Över 3,5 @ 2.09
Liverpool FC
Leicester City FC
2022-12-30 21:00
Totalt antal mål av Liverpool: Över 2,5 @ 1.95
Liverpool FC
Leicester City FC


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt