Speltips: FSV Mainz - FC Köln: Tidigt speltips i Tyskland

Opel Arena
Detta är ett tidigt speltips till fredagens kvällsmatch i Bundesliga där jag tror på relativt få mål i matchen.

Levande spel

2022-10-21 20:30
Totalt antal mål: Under 2,5 @ 2.00
FSV Mainz
1. FC Köln


Detta är ett tidigt speltips till fredagens kvällsmatch i tyska högstaligan Bundesliga. Scenen för skådespelat är Mewa Arena i Mainz och kombattanterna som gör upp om tre poäng är FSV Mainz och FC Köln.

FSV Mainz - FC Köln

1. FC Köln - FSV Mainz

Söndag 17:30, Bundesliga

Båda lagen har häng på en europeisk cupplats och i jakten på en plats på övre tredjedelen av tabellen är detta en riktigt 6-poängsmatch. Dessutom har fyra av de fem senaste matcherna lagen emellan i Mainz slutat med färre än 2,5 mål, inklusive de två senaste matcherna (i genomsnitt 1,6 mål per match).

FSV Mainz

Mainz har skapat i genomsnitt 3,3 avslut på mål per match hemma på Mewa Arena denna säsong, vilket är den sämsta offensiva siffran i ligan efter Augsburg och Stuttgart. Mainz har släppt till i genomsnitt 3,0 avslut på mål per match på hemmaplan denna säsong, vilket är den bästa defensiva siffran i ligan efter RB Leipzig och Union Berlin.

FC Köln

Köln har skapat i genomsnitt 3,2 avslut på mål per bortamatch hittills denna säsong, vilket är den sämsta offensiva siffran i ligan efter Schalke 04, Hoffenheim och Wolfsburg. Köln har släppt till i genomsnitt 3,4 avslut på mål per match på bortaplan denna säsong, vilket är den allra bästa defensiva siffran i ligan.

Matcher och odds från Bundesliga hittar du här!

Slutsats & Speltips

Mainz är ett av lagen som både skapar och släpper till minst antal avslut på mål på hemmaplan denna säsong. Köln är ett av lagen som både skapar och släpper till minst antal avslut på mål på bortaplan denna säsong. Jag misstänker dessutom att båda lagen hellre säkrar en poäng än riskerar alltför mycket för att vinna tre poäng för att inte tappa poäng i jakten på en europeisk cupplats.
Jag tycker att det mest troliga scenariot är att det blir relativt få mål i matchen. När oddsen på marknaden indikerar det omvända så lägger jag gärna ett tidigt spel.
Speltips: Totalt antal mål: Under 2,5.
Bäst odds finns just nu hos bl a Expekt: 2,00.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för FSV Mainz och FC Köln här!






Levande spel

2022-10-21 20:30
Totalt antal mål: Under 2,5 @ 2.00
FSV Mainz
1. FC Köln


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt