Speltips: Cardiff kammar noll i Tyskland

Cardiffspelare
De inledande två omgångarna av Champions Hockey League är färdigspelade och vi går under torsdagen in på omgång tre. Jag tar här sikte på matchen i Grupp C mellan Adler Mannheim och Cardiff Devils.
Cardiff Devils Under 1.5 Lagmål (Spelstopp 2021-09-02 19:00) @ 2.10



Ställningen i grupp C

Efter två omgångar hittas Adler Mannheim på en andraplats i gruppen med tre inspelade poäng och på samma poäng, men med sämre inbördes möten, hittas Cardiff på en tredjeplats. Gruppen toppas av Lukko på fyra poäng och på jumbopositionen hittas Lausanne som på två matcher spelat in två poäng.

Adler Mannheim - Cardiff Devils

Jag tar här sikte på matchen mellan Adler Mannheim från Tyskland som hemma i SAP Arena tar emot Cardiff Devils från Wales. Lagen möttes för en vecka sedan och där gick Adler Mannheim segrandes ur premiärmatchen mot Cardiff med siffrorna 5-0 på bortaplan.

Tyskarna var det klart bättre laget och siffrorna 5-0 är möjligtvis i underkant jämfört med hur mycket som de tyska jättarna skapade under matchen och där skottstatistiken skrevs till 47-9 i tyskarnas favör. Jag skrev inför säsongen ett längre inlägg om Adler Mannheims satsning som jag tror kan leda till ett CHL-guld framme i vår

I Mannheims andra match under premiärhelgen, mot Lukko på bortaplan, drog tyskarna på sig alldeles för många utvisningar för att kunna hävda sig mot de finska mästarna. Fyra av finnarnas fem mål gjordes i powerplay, vilket stjälpte tyskarnas chanser till några poäng i toppstriden av gruppen. I spel fem mot fem var det jämnare och hade man hållit sig från utvisningsbåset i större grad, då hade man möjligtvis haft chans att kriga om poängen.

Cardiff stod för en fin skalp Lausanne under lördagskvällen där schweizarna besegrades med siffrorna 4-1 trots att man var relativt stora underdogs. Lausanne var det lag som skapade klart flest målchanser men firma Sanford/Reid låg bakom en fin walesisk skalp hemma i Ice Arena Wales. Mot Mannheim ska walesarna väga lätt och skapar man så mycket färre målchanser mot sina motståndare som man gjort i de första två inledande matcherna, då ska man inte ha chans att hävda sig eller kunna ta sig till slutspel. Segern mot Lausanne var med stor sannolikhet en engångsföreteelse och att det blir förlust i Tyskland är troligt vilket även oddsen indikerar.

Slutsats och speltips

Mot Cardiff komma Adler Mannheim med all säkerhet ha ett större puckinnehav och vara det spelförande laget, likt man var uppe i Cardiff under förra veckan. Ett stort puckinnehav och en förhoppningvis större disciplin från Tyskarna, jämfört med besöket hos de finska mästarna, bör hålla Cardiff borta från målet. Tycker det är troligt att Cardiff inte når upp till två mål här, utan tycker det finns finns goda skäl till att tro att det stannar på ett eller noll mål framåt för Devils. Tycker de 2.10 vi får på under 1.5 Cardiff-mål är trevligt.

Cardiff Devils Under 1.5 Lagmål till oddset 2.10 hos Betsson

Spelet inkluderar övertid och straffar






Cardiff Devils Under 1.5 Lagmål (Spelstopp 2021-09-02 19:00) @ 2.10



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt