Speltips: Djurgårdens IF-Linköpings HC - LHC chanslösa på ett fullsatt Hovet?

Djurgården ishockey 24/10

Hovet bjuder in till kvällshockey mellan hemmalaget Djurgården som tar emot Linköping.

Här hittar du alla odds för SHL!

Djurgårdens IF-Linköpings HC, 14/9, 18:00.

Djurgården förväntas vara i toppen av SHL denna säsong samtidigt som Linköping anses vara ett lag för botten. Jag är dock inte lika säker som stora delar av Sverige är på att Djurgården kommer att vara ett givet topplag. Båda lagen skrev jag om förra veckan i inlägget om lagen i öst

Trycket på Hovet

Det förväntas bli uppemot fullsatt på samtliga SHL-arenor under premiärlördagen och Hovet i Stockholm är inget undantag. Det kommer bli en mäktig ljudkuliss i den anrika hallen och när det är tryck på läktarna brukar Djurgården vara svåra att möta. Jag tror det inte kommer vara någon skillnad för Linköping.

Matchbild - anstormning i första perioden från DIF?

Fullsatt Hovet och premiär, det är en kombo som passar Djurgården hockey ypperligt. I sådana här matcher, när man har energi och säsongen inte är uppe mitt i en serielunk - ja då brukar det vara full fart från start hos Djurgården. Nu ska man även vara ett bättre lag, både på pappret och på isen, gentemot ett relativt svagt Linköping som varken gjort någon bra silly season eller försäsong. Med tanke på hur Djurgården brukar gå ut i matcherna med fullsatta läktare, det vill säga hög press, energi och stort spelövertag - så tror jag Linköping kommer få en tuff inledning på matchen Jag skrev om ett liknande scenario i fjol, men då var det just Djurgården som skulle bli drabbade av Frölundas spel i den första perioden i finalspelet, det inlägget finns att läsa här. Precis som för Djurgården då, gäller det för Linköping nu, att vara vakna i den första perioden. Det kommer med stor sannolikhet att bli full anstormning från start från Djurgården håll och där och då gäller det för LHC att fokusera på defensiven.

Här hittar du de bästa bonusarna innan du spelar!

Slutsats och speltips

En anstormning förväntas som vanligt komma från Djurgården när de spelar inför fullsatta läktare på Hovet. Med tanke på hur det brukar se ut och hur motståndarna brukar få slå ifrån sig - tror jag att Linköping inte är något undantag i den här matchen. Linköping som dessutom bör vara ett sämre lag spelmässigt och haft problem med målproduktionen ett tag, kommer få det svårt med sitt offensiva spel här, i synnerhet i första perioden.

Linköpings HC under 0.5 mål period 1 hos Unibet till oddset 1.81

Insats: 4/10 Units






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt