SHL Betting Tips - Aktuella speltips och rekar

Med våra hockeyexperter hittar du alltid de bästa speltipsen för SHL. Vi sätter tempen på alla lag inför säsong. Och under brinnande säsong levererar vi speltips inför varje omgång. Hör våra experter analysera läget i lagen och med hjälp av vår oddsportal guidar de dig även fram till de bästa oddsen på SHL. Glöm inte att du även kan prenumerera och få samtliga speltips direkt i din inkorg.

Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se

SHL - Svenska Hockeyligan

Svenska Hockeyligan (SHL), även kallad Swedish Hockey League internationellt, är den högsta divisionen i svensk ishockey. Ligan gick tidigare under namnet Elitserien, som grundades 1975. I SHL spelar 14 lag i 52 omgångar, där de 10 bästa lagen i ligan avslutar säsongen i ett slutspel.

Slutspelet är uppdelat i en åttondelsfinal, kvartsfinal, semifinal och slutligen final. Varannan match spelar lagen på hemmais, och varannan på bortaplan. Vinnaren i SHL får slutligen ta emot Le Mat-pokalen, och utses då till svenska mästare i ishockey. Säsongen sätter vanligtvis igång i september och pågår till maj nästa år, mycket kan hända till dess!

💸 Är alla SHL tips gratis?

Ja! Speltips för SHL är alltid gratis här på 1x2.se. Den som vill se till att få dem först – eller i alla fall samtidigt som alla andra – gör bäst i att prenumerera på flödet ovan. Det gör du enkelt genom Följ-knappen i toppen på sidan.

⏱️ Hur ofta postas speltips för SHL?

Under säsong postar vi minst ett tips i veckan. Men se också till att spana in vår videosatsning Hockeyfeber där fler tips kan dyka upp. Länk till den nås från infoboxen nedan.

🎫 Kan jag köpa andelar kopplade till era SHL-tips?

Det händer, i alla fall indirekt, som när det är stora potter på Powerplay eller Bomben. Spana in vår avdelning för andelsspel på nätet och se om något ligger ute för försäljning just nu.

SHL betting tips - tänk på detta!

Det finns många olika marknader för att spela på SHL, bland de vanligare hittar du 1X2, antal mål, handikapp och moneyline. Oddsen tenderar att vara något lägre när du spelar på moneyline, men du har samtidigt möjligheten att få in ditt spel om matchen slutar oavgjort, då det innebär att förlängning och straffar ingår i spelet. Även över/under är en ruskigt populär spelmarknad, där du lägger ditt spel i förhållande till en gräns spelbolaget satt upp. Det kan till exempel vara antal mål, där spelbolaget sätter 3,5 mål som gräns. Då kan du antingen spela på att det kommer göras 4 mål eller fler (över), eller tre mål eller färre (under).

Det SHL tips du kommer ha störst nytta av är att göra din egen research. Kolla lagens spelhistorik, prestationer, form för säsongen och spelstrategi. Har du en favoritklubb kommer det kanske naturligt, men det är också bra att ha koll på resterande klubbar i ligan, så du vet förutsättningarna inför matcherna, och kan göra egna välgrundade analyser. Med mer kunskap öppnas fler möjligheter för att lägga vinnande spel på SHL, och andra ligor och sporter också för den delen.

Ett till SHL betting tips är att föra ett eget protokoll för matcherna du spelar på. Vilka av dina spel har har du vunnit på? Vilka har det gått mindre bra för och varför? Det är bra att både analysera spelet i matchen och ditt eget spel på matcherna för att bli en vinnare när det kommer till SHL betting.

SHL tips från experter & rekare

Det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad på allt som händer under säsongen - och det är inte heller ett måste, men för att öka dina chanser att lägga vinnande bett på SHL är det bra att vara så uppdaterad som möjligt. Ett av våra bästa SHL tips är därför att följa vår avdelning här där experter och SHL tipsare skriver deras insikter inför och under säsongen, så du har en stadig grund att stå på inför varje match.

För ytterligare inspiration till dina spel kan du följa våra SHL tipsare, och ta rygg på deras bett. Hos oss på 1x2 hittar du många spelbolag med höga odds när det kommer till SHL betting, däribland Betsafe, William Hill och NordicBet för att bara nämna några få!

Svenska Spel är som SHLs huvudsponsor också ett givet val med många bra odds på matcher i SHL.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.