Då så. Game 7 i Boston. Det är 17 gången i Stanley Cup-historien som det avgörs i just match nr 7. Noterbart är att 12 av de 16 senaste matcherna som avgjorts i game 7 har vunnits av hemmalaget. Notera det.

Jag har sedan länge haft Bruins som vinnande lag och ämnar inte ändra mig i afton. Jag spelar hela 10 units på Bruins till oddset 2,03 hos Unibet,se. Det är mitt maxspel.

Boston Bruins

Bruins gjorde det som i alla fall jag förväntade mig senast, samtidigt som jag också förstod att det skulle bli tufft för Blues rent emotionellt att vinna. Det är ett ungt lag och mycket press på dem i game 6 på hemmais. Blues spelar jämnt mot Bruins i 5 mot 5, men i power play är Bruins fenomenalt starka. Det vet Blues, men nerverna var inte med dem senast. I mina ögon var detta Blues chans att vinna, men laget tog den inte. Nu är det Bruins som gäller. Laget har varit stekheta i period nr 3 över hela serien och gjort 33 mål på i just denna period. Bruins goalie Rask har varit fenomenal emedan Binnington har varit helt OK. Binnington har dock släppt in 17 baljor över sex matcher mot Bruins, vilket ger honom en ganska medioker save percentage om .901. Jag är inne på att det blir jämnt i afton, men att Bruins med sin dynamik i defense med Rask i målet och sin optimala offensiv med Marchand, Bergeron och Pastrnak blir tungan på vågen.

St Louis Blues

Blues hade sin chans. De hade den i sina egna händer på hemmais, men kunde inte konvertera på det. Istället tog nerverna över och laget levererade en halvdan outing och det räcker inte mot Bruins. Nu har laget spelat riktigt bra på bortais, men i en "win or bust-situation" känns det ganska avlägset att laget orkar resa sig igen. Blues har vunnit 11 av 16 matcher i TD Garden och det är starkt. Mycket starkt. Dessvärre är jag övertygad om att i en game 7 kommer Bruins tack vare hemmaplan avpollettera Blues.

Värt att notera

  1. 12 av de 16 senaste game 7 har gått till laget som spelat på hemmais. Fördel Boston Bruins.
  2. Målvaktsduellen har funnits där, men i skarpt läge har Tuukka Rask i Bruins varit en nivå bättre än Binnington. Rakt över.
  3. Rask har spelat tre elimination games under årets slutspelt och han har varit fenomenal; 3-0, 1,34 GAA och .953 i saving percentage. Boom!

Jag spelar 10 units på Boston Bruins till oddset 2,03 hos Unibet.se.

Bästa oddsjämförelser på matchen Bruins-Blues finner du här: https://1x2.se/odds/N75nIaEGC9KH1/boston-bruins-st-louis-blues

Alla rekar
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Don Kiwi Don Kiwi