Jag satt och skruvade på mig under match 2 och tänkte; vad händer? Tampa Bay Lightning sämst när det gäller som mest. 62 segrar under NHL-säsongen är något man förtjänar och grindar till sig. Nu möter man ett Columbus Blue Jackets som mot alla odds har 2-0 i matcher och nästa två matcher på hemmais. Jag fattar nada, förutom att inställning och aggressivitet är A och O. Blue Jackets har spelat formidabelt efter sina resurser, samtidigt som Tampa ställt ut skridskorna och trott att allt är klart. Det är sorgligt att se, MEN jag kan inte ens i min vildaste fantasi tro att Tampa förlorar tre raka matcher mot Blue Jackets. Det finns inte på kartan. Det kan vara nyttigt för Tampa att få lämna Amelie Arena och få känna på Blue Jackets fans och annat för att komma loss. Till den här matchen är Kucherov borta och av de rapporter jag läst nu under kvällskvisten kommer Hedman att spela, trots en del bekymmer.

Jag spelar Tampa Bay Lightning -1 till oddset 2,60 hos Unibet.se. Jag kan inte se ett sådant starkt hockeylag devalveras till ett lag i hockey-ettan. Tre förluster i rad finns inte att läsa in i någon statistik. Jag tror på Tampa i afton.

Columbus Blue Jackets

Blue Jackets har chockat hela NHL i och med 2-0 i matcher mot Tampa. Många mål har kommit via power play (kanske läge för Tampa att spela mer vårdat) och effektiviteten har varit enorm. I afton ligger lite av pressen på Blue Jackets, eftersom de i fjol hade 2-0 på Caps och sedan tappade fyra raka segrar. Det är jag övertygad om ligger och skvalpar fortfarande någonstans i deras bakhuvud. Det är viktigt att Blue Jackets David Savard fortsätter irritera Tampa-spelare med sin grit och tuffa spelstil. Seth Jones försvarsspel har varit immaculate och som sagt; håll huvudet kallt.

Tampa Bay Lightning

30 poäng mer gjorda framåt än Blue Jackets under NHL's grundspel. Inget av det har någon som helst betydelse idag. Laget måste bara vinna. Det finns inget annat som gäller. Tampa-hjälten Stamkos har själv sagt det bäst; vi behöver vinsten och det är inte att diskutera vidare om. I grund och botten är Tampas linjer bättre än Blue Jackets. Det krävs bara en större ödmjukhet inför fajten. Det krävs också en säkrare puckhantering. Det krävs också en större kyla. Man kan inte låta Blue Jackets göra en hoper mål i power play. Det är för dåligt.

Jag är övertygad om att Tampa kommer spela en "ordning och reda-hockey" bakåt i afton och en mer aggressiv hockey framåt. Det går inte att göra allt på en gång - samtidigt. Nej; slutspel är slutspel. Kylan måste fram och målen kommer trilla in.

Jag håller Tampa som favorit att vinna Stanley Cup. Då måste man vinna match 3. Jag spelar hela 6 units på Tampa -1 till oddset 2,60 hos Unibet.

Bästa oddsen på matchen Blue Jackets och Lightning finner du här: https://1x2.se/odds/gJzyH56VTo0T6/columbus-blue-jackets-tampa-bay-lightning

Alla rekar
Tampa Bay -1
2019-04-15 01:00
Columbus Blue Jackets-Tampa Bay Lightning
6.00 u
-6.00 u
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00
Ett inlägg av
Don Kiwi Don Kiwi