Gårdagens bloggspel med Foolad satt precis så enkelt som jag misstänkte. Man hade full kontroll över situationerna och stängde butiken relativ tidigt med sitt 2-0 mål även om det blev lite nerver i slutet när man bjöd på straff och reducering.

Vi håller oss kvar i Persian Gulf League där det spelas fyra matcher idag med tre av fyra guldkandidater i farten. Omgångens hetaste match spelas i Estefehan och är mötet Sepahan-Esteghlal, där blir det dock inget spel pre utan vi tar sikte på mötet som äger rum i norra delen av landet och som är ett möte mellan guldkandidaten Tractorsazi och nedflyttningshotade Sepidrood.

Sepidrood – Tractorsazi:

Tractorerna åker till Rasht med förhopnning om vinst och ytterligare tre poäng i kampen om sitt historiska ligatitel. Klubben har på alla sätt och vis rustat för titeln och kommer till Rasht med mer eller mindre ordinarie trupp. Japanen Suguita är enda som saknas pga fotskada. Hemmalaget Sepidrood befinner sig i botten av tabellen och det är en väntad placering då laget haft stora bekymmer under hela säsongen både med spelet men även med allt annat runt om i klubben. De enda som hållit bra klass är fansen som passionerat följt laget i vått och torrt. Mestadels vått då Rasht kallas för ”regnets stad” i folkmun med tanke på stora mängd med nederbörd som är i staden.

Formen:

Tractorsazi kommer till match med kanonform och fem raka vinster utan att släppt in något mål. Laget är väldigt tunga att möta och nöter ner motstånd och förr eller senare sätter man även sina chanser. Största nyckeln till lagets framgång har varit att landslagsspelaren Dejagha har lyckats hålla sig skadefri(kan det vara första gången i karriären?) nästan hela säsongen. Han var småskadad i början men efter det har han växt mer och mer. Ligans bästa och formstarkaste spelare för tillfället om man frågar mig.

Sepidrood har egentligen ingen trupp för högsta ligan men man grisar till sig lite poäng här och var och därför kunnat hålla hoppet om nytt kontrakt vid liv så länge. Precis som övriga bottenlag i ligan backar man hem bussen och parkerar den för att få med sig en poäng hem. Senast emot Zobahan var man helt utspelade med lyckades på något sätt få med sig en poäng ändå.

Tabellen finner ni HÄR

Speltips:

En match där båda lagen måste gå för tre poäng. För Tractorsazis del i kampen om titeln och Sepidroods överlevnad. Bussen lär vara parkerad hos hemmalaget men där lär den inte kunna stå i 90 minuter som den brukar, utan laget lär göra några försök till att gå framåt. Med tanke på hur svaga man är centralt så är jag övertygad om att Tractorsazi straffar hemmalaget varje gång de försöker sig på någon form av anfallsspel.

Tractorerna kommer att ta en komfortabel vinst med ett par mål bara man förvaltar sina lägen och skyttekungen Stokes sätter sina lägen. Han har nämligen en förmåga att missa en hel del bra lägen men det får bli ändring på detta nu :=)

**Spel i matchen: Tractorsazi -1 @ 1,875 hos bet365

Odds för matchen hittar ni HÄR

Alla rekar

Tractor Sazi Tabriz FC -1.0

Sepidrood Rasht SC - Tractor Sazi Tabriz FC

bet365 1.88
5.00 u
  • -5.00 u
    Resultat

Ett inlägg av