Speltips: San Jose Sharks-Chicago Blackhawks

San Jose Sharks är ett enigma för tillfället med så många förluster i följd. Självfallet beror merparten av detta på tunga skador som Karlsson och Pavelski för att nämna några. Sex raka förluster är inte OK. Min feeling är att i afton möter man ett lag som själva är ute på tunn is dvs Blackhawks. Sharks har mött Blackhawks två gånger i år och vunnit bägge. Något säger mig att ikväll bryts trenden. Sharks kommer vinna i afton och det med proppen ur!

Jag kommer spela 4 units på Sharks -1,5 mål till oddset 2.16 hos Unibet.se. Ta rygg!

San Jose Sharks

Som sagt ovan; sex raka förluster, men trots detta ligger Sharks tvåa i Pacific-division (fem poäng före Vegas). Det är och har varit mycket skador på nyckelspelare, men trots detta har Sharks ett sådan djup i sin trupp att de måste kunna hantera detta. Brent Burns har flest poäng för Sharks (90) och har också haft det lätt för Chicago. Fyra poäng på två matcher. Det som talar för Sharks i afton är att Blackhawks själva strulat till det för att nå slutspel och förlorar för mycket jämna matcher. Sharks är dock grymt starka hemma och i mitt tycke måste vändningen komma här. Laget är 23-9-2-2 på hemmaplan. Goalie i afton blir Martin Jones (34-17-5).

Chicago Blackhawks

Blackhawks är fem poäng från slutspelet och förlusten mot Coyotes var ödesdiger. Jag har svårt att se Blackhawks nå slutspelet, eftersom de själva möter desperata lag - se Sharks ikväll - som själva måste vinna. Visst; Sharks har sex raka förluster, men i grund och botten pratar vi om ett topplag. Patrick Kane har lämnat isen två matcher i rad nu, utan att ha gjort en enda poäng = det håller inte. En världsklasspelare när han är som bäst. DeBrincat likaså. Återigen; även här en världsklasspelare när allt fungerar. Blackhawks har också haft svårt att imponera på bortaplan i år oxå. Nej; jag är helt inne på Sharks i afton.

Värt att notera

  1. Blackhawks tillåter i snitt 3,6 mål per match.
  2. Sharks snittar 3,5 mål framåt per match.
  3. Sharks har edge på Blackhawks i år med 2-0 i matcher.
  4. Blackhawks har förlorat de fyra senaste matcherna i San Jose.
  5. Sharks är 7-1 i sina åtta senaste matcherna mot lag från Central-division.

Jag spelar 4 units på Sharks -1,5 mål till oddset 2,16 hos Unibet.se. I afton bryts trenden!

Bäst odds på matchen Sharks vs Blackhawks finner du här: https://1x2.se/odds/gJaNf56Oto0T6/san-jose-sharks-chicago-blackhawks






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt