Speltips: Levante-Barcelona: Bäddat för blåröd målfest

Ett lag har gjort 41 mål och toppar serien. Ett annat har gjort 27 och ligger sexa. Målgladast i ligan – det är Barcelona och Levante. I en liga där en 4-3-seger värderas högre än en 1-0 kan vi se fram emot en målrik tillställning på Estadio Cuidad.

Håll koll på Sveriges bästa bettingsidor här

Läget i Levante

September var en mardröm för Levante, bland annat med 2-6-förlusten hemma mot Sevilla, men i dess sista dag slog man Alaves och sedan har man gått så starkt att man har häng på topplagen. De blåröda har bara förlorat en av sina elva senaste matcher och senast låg man under med 2-4 borta mot Eibar, men mål i minut 75 och 91 innebar en vunnen poäng för ett mentalt starkt Levante.

Ska en spelare lyftas fram är det svårt att inte välja Roger Marti, som prickat in åtta mål på 13 ligamatcher så här långt. Med i truppen finns också Borja Mayoral, som prickade in kvitteringen mot Eibar. Även yttern José Luis Morales har levererat, med fem mål i ligaspelet, och i bakhuvudet finns naturligtvis 5-4-segern mot Barcelona i maj – den som innebar att mästarnas förlustfria svit bröts i näst sista omgången.

Form: O-V-V-O-F

Skador och avstängningar: Pedro Lopez, Sergio Postigo, Samu, Armando Sadiku, Cheick Doukoure

Läget i Barcelona

Det var plågsamt med en fotbollsperiod utan Lionel Messi – tänk då när han lägger av – men väl tillbaka har världens tydligen femte bästa fotbollsspelare visat varför han är överjordisk. Två glimrande derbyfrisparkar här, ett trollerinummer i Champions League där. En återtagen ledning i den spanska skytteligan, och en handfull prestationer som visar att allt är som vanligt.

Mot Espanyol skrev även Luis Suarez och Ousmane Dembele in sig i målprotokollet, och deras bidrag till offensinven blir naturligtvis viktig nu när säsongen glider över från höst till vår. Trots att Barcelona redan trampat på två minor i ligaspelet är man planenligt framme i Champions League-åttondel och toppar serien. I denna match har man revansch att utkräva från i våras och det med en ganska utvilad elva efter att ha luftat laget mot Tottenham i tisdags.

Form: O-V-V-V-V

Skador och avstängningar: Samuel Umtiti, Arthur, Rafinha, Malcom, Sergi Roberto, Sergi Samper

Slutsats & speltips

Låt oss alltså utgå från vad lagens målproduktion säger än så länge. Att båda lag gör mål i första halvlek spelas till 3,5 gånger pengarna på bet365, och att Lionel Messi gör minst två mål testas till 3,40 på Unibet.

Var det inga märkvärdiga spel? Då höjer vi ribban när vi tippar slutresultat. 3-2 till Barcelona ger 15 gånger pengarna på båda sajter. Naturligtvis är det ett långskott, men offensivlustan lär vara på topp och jag tror inte på någon utklassning från gästernas sida.

Innan du spelar – ta en titt på vår oddsjämförelse här

…och håll ögonen på: Roger Marti. Målgladast i ett målglatt Levante.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt