Speltips: Real Madrid-Alaves: Passande uppgift för formstarkt hemmalag

Real Madrid firar
Real Madrid har siktet inställt på femte raka segern när Alaves kommer på besök under tisdagskvällen. En passande uppgift för Mbappé och company, som går upp i tillfällig serieledning vid seger här.

Levande spel

2024-09-24 21:00
Real Madrid -1,5 @ 1.60
Real Madrid
Deportivo Alaves


Real Madrid har fått upp ångan och tågar vidare mot femte raka segern. När Alaves kommer på besök under tisdagskvällen är klasskillnaden påtaglig. Givet förutsättningarna så bör hemmalaget inte ha några problem med att damma av gästerna, som inte kommer orka stå emot här.

Klasskillnaden är påtaglig

Real Madrid kommer från en stark 3-1-seger mot Espanyol senast, i en match där det mesta hände i den andra halvleken. Där visade Ancelottis mannar prov på förmågan att kunna sätta i ytterligare en växel när det väl gäller. Dessförinnan inkasserades en 3-1-seger mot Stuttgart i Champions League, och även där var det under den andra halvleken som man växlade upp och visade vart skåpet ska stå. Just detta har varit lite av lagets signum under säsongsinledningen. I ligaspelet har det blivit 13 mål framåt, men faktum är att 12 av dessa mål kommit i andra halvlek. Vittnar som sagt om en rejäl förmåga att växla upp i andra när det inte riktigt vill sig i första.

Efter en knackic säsongsinledning så har Real Madrid verkligen fått fart på spelet. Kylian Mbappé, den stora stjärnvärvningen inför säsongen, har nätat i sina fyra senaste matcher i den vita tröjan. Fransmannen har oneligen blivit varm i skorna och med den här formen har jag svårt att se gästerna orka stå emot. Det offensiva samarbetet går från klarhet till klarhet och känslan är ändå att mister Ancelotti sakta men säkert börjat hitta den offensiva balansen.

I ligaspelet är Ancelottis mannar obesegrade i de 38 (!) senaste matcherna. Att det ska mycket till för att få marängerna på rygg är det givetvis inget tvivel om. Det här blir lagets tredje raka hemmamatch och hemma på Bernabeu är man urstarka. Vad gäller gästande Alaves så är det ett lag som plockar merparten av sina poäng på hemmaplan, hitills har man släppt in sju mål den här säsongen och det är ingen slump att man släppt in sex av dessa mål på resande fot. I min bok är Alaves ett stabilt mittenlag som absolut inte kommer att kämpa för sin överlevnad, poängen kommer givetvis att plockas under säsongens gång, men att man ska resa hem från Bernabeu med poäng i bagaget ser jag som föga troligt.

Marängerna får offensiv utdelning och vinner komfortabelt

Real Madrid kommer till den här matchen som gigantiska favoriter på förhand, och det är egentligen inte så konstigt. Den enorma klasskillnaden lagen emellan är direkt påtaglig och här blir det för gästerna att försöka hålla nere siffrorna så gott det går. Lättare sagt än gjort när man ställs mot spelare som Mbappé, Vinicius och Rodrygo, spelare som direkt utnyttjar minsta lilla yta på offensiv tredjedel. Rapporter gör gällande att Ancelotti väntas snurra på ett par spelare i startelvan med tanke på det tighta spelschemat, men i ärlighetens namn så går det ingen nöd på marängernas offensiv. Spelare som Arda Güler och Endrick kommer säkerligen att få sina minuter och det är ändå spelare som visat framfötterna under säsongsinledningen.

Här kommer Alaves inte ha mycket att säga till om, varken spelmässigt eller resultatmässigt. Hemma på Bernabeu kommer Real madrid att styra och ställa från första minuten, och med tanke på hur det sett ut under säsongsinledning så förväntar jag mig att hemmalaget skruvar upp tempot ju längre matchen lider. Gästerna lär försöka hålla tätt och spela kompakt och disciplinerat, men skulle hemmalaget få hål på gästerna så är risken stor att det rinner iväg målmässigt.

Real Madrid -1,5 till 1,60 gånger pengarna anser jag är det finaste draget i matchen. Tar hemmalaget ledningen i matchen, vilket givetvis inte är ett otänkbart scenario, så kommer Mbappé och company att få massvis med ytor att ställa om på. Fem av de sex senaste matcherna har resulterat i vinst med minst två bollars marginal - det är ingen slump.






Levande spel

2024-09-24 21:00
Real Madrid -1,5 @ 1.60
Real Madrid
Deportivo Alaves


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.