Speltips: Celta Vigo-Atletico Madrid: Det mesta talar för en underhållande tillställning

Conor Gallagher och Alexander Sørloth
Det är upplagt för en fartfylld och underhållande tillställning när Celta Vigo tar emot Atletico Madrid under torsdagskvällen.

Levande spel

2024-09-26 21:00
Över 2,5 mål @ 1.71
Celta de Vigo
Atlético Madrid


Vi riktar blickarna mot Estadio de Balaídos där Celta Vigo tar emot Atletico Madrid under torsdagskvällen. En match som jag tycker har alla förutsättningar för att bjuda på såväl mål som underhållning.

Celta obesegrade hemma, men historiken talar för gästerna

Det är en minst sagt underhållning tillställning som väntar när Celta Vigo och Atletico Madrid gör upp under torsdagen. Hemmalaget har inlett säsongen med tre vinster och tre förluster, där samtliga tre vinster plockats hemma på Estadio de Balaídos. Där är man i regel väldigt svårspelade och med ett hundraprocentigt hemmafacit hittills den här så säsongen kommer man definitivt att bjuda upp till dans här.

Atletico har i sin tur inlett säsongen med tre vinster och tre kryss. Likt förra säsongen har man fortsatt svårt att få bortaspelet att stämma, ska man ha någon chans att blanda sig i toppstriden den här säsongen så måste man börja plocka fler poäng på resande fot. Sett till säsongsinledningen så väntar en tuff match här, men ur ett historiskt perspektiv är det klar fördel Atletico, som vunnit de sex senaste mötena med Celta. Går vi ännu längre bak i tiden har Atletico vunnit 14 av de 18 senaste mötena.

Upplagt för en målrik och underhållande tillställning

Ser framför mig en vidöppen tillställning där båda lagen kommer att trycka på för segern. Finner därför över 2,5 mål i matchen som ett riktigt fint spel till 1,71 gånger pengarna. Celtas säsongsinledning bör vi definitivt titta närmare på - enorma svängdörrar såväl offensivt som defensivt, vilket tydligt återspeglas i lagets inledande resultat; samtliga av Celtas sex inledande matcher har bjudit på minst tre mål. De fem senaste matcherna har samtliga bjudit på minst fyra mål. Och i ärlighetens namn är vissa av resultaten i underkant, man har missat såväl straffar som solklara målchanser i mängder.

  • Celta Vigo-Deportivo Alaves, 2-1
  • Celta Vigo-Valencia, 3-1
  • Villarreal-Celta Vigo, 4-3
  • Osasuna-Celta Vigo, 3-2
  • Celta Vigo-Real Valladolid, 3-1
  • Athletic Club-Celta Vigo, 3-1

Det har varit rejäla svängdörrar och fulla fläktar åt båda hållen i Celtas samtliga matcher under säsongsinledningen och jag tror inte på något trendbrott när Atletico kommer besök. Samidigt som man haft förtvivlat svårt att hålla tätt defensivt så har den offensiva fronttrion Aspas-Iglesias-Swedberg stått för en dundrande säsongsinledning. Kommer defintivit att göra livet surt för gästerna som i sin tur kommer sätta hoppet till offensiv kapacitet i form av Sorloth, Correa, Griezmann och Gallagher.

Med tanke på den offensiva kapacitet båda lagen besitter så har jag svårt att se något av lagen gå mållösa här. Vad som ytterligare talar för målspelet är hemmalagets starka hemmafacit samt det faktum att Atletico inte alls är lika starka defensivt på resande fot. Två lag som läcker defensivt men som har alla förutsättningar för att få utdelning offensivt. Förväntar mig en böljande historia där båda lagen kommer att ha sina dominerande perioder i matchen. Har väldigt svårt att se något av lagen komma till den här matchen med en defensiv approach. Luktar målrikt lång väg och jag hugger över 2,5 mål i matchen till 1,71 gånger pengerna hos X3000.






Levande spel

2024-09-26 21:00
Över 2,5 mål @ 1.71
Celta de Vigo
Atlético Madrid


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.6
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.9
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 600 kr
9.7
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
Snabbare

100% upp till 2000 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya kunder, ett erbjudande per kund | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.