Speltips: Al Khor - Al Sadd : MAXbetet som räddar Er från parkbänken!

Snart onsdag och lillördag. Hade man varit bajare eller gaisare skulle man säkert firat dagen med ett besök hos bolaget för att sedan börja tidigt firande men nu är vi(tack och lov) varken bajare eller gaisare och njuter av fotboll mitt på dagen istället för att tillbringa den på parkbänken!

Onsdagen till trots bjuds vi på matcher från både Persian Gulf League och QNB Stars League. Det handlar om en match från respektive liga och vi tar en närmare titt på dessa!

Hoppas att detta kan åtminstone rädda någon eller ett par förlorade själar från parkbänken och alla som vi kan hjälpa ger oss karma framöver.

Al Khor – Al Sadd:

Försnack:

Vi börjar med Xavis Al Sadd och en uppskjuten match från QNB Stars League. Anledningen till detta är Al Sadds deltagande i AFC-CL och därför spelas matchen mitt i veckan istället för det normala helgmatchandet i ligan. Xavi själv dras med en muskelbristning(ådrog sig innan föregående match) och i skrivande stund är jag osäker på hans deltagande. Om jag får gissa så avstår han matchen då klubben vill ha en hel och skadefri Xavi till kommande matcher och vill inte ta några risker. Jag har nämnt detta tidigare men det tåls att upprepas, truppen besitter så mycket kunskaper och bra spelare att man skulle kunna spela med sitt B-uppställning och ändå vinna de flesta matcherna i ligan.

Hemmalaget Al Khor är ett mediokert bottenlag som inte lyckas med att göra mål i ligan på sina senaste matcher som samtliga slutat med förlust. Mellan ligamatcherna har man vunnit en cupmatch. Bör tilläggas att dessa cupmatcher spelas under landskampsuppehållen och lagen spelar många gånger med yngre och/eller spelare som normalt inte får många minuter i ligan värvad med en och annan ordinarie spelare.

Matchbild:

Jag såg Al Khors senaste match emot Al Duhail där man förlorade ”bara” med 1-0. Siffror helt i underkant och Al Duhail borde gjort minst 3-4 mål. Endast oskärpa i avsluten gjorde att Al Khor kom undan med hedern i behåll, iaf siffermässigt.

Vi kommer att få se ett Al Sadd som trycker på från avspark och maler sönder sitt motstånd. Man har fler avslutare av klass än Al Duhail och dessa är alltid hungriga på att göra målen. Man har gjort hela 15 mål senaste tre ligamatcherna och jakten på Al Duhail är i full gång.

Läget i ligan:

Al Sadd är just nu på andra plats och har med en match mindre hela åtta poäng upp till Al Duhail. Man kommer från tre raka ligavinster med siffrorna, 5-1, 7-1 och senast 3-0. På sina elva spelade matcher har man hela 48-10 i målskillnad.

Al Khor har som jag nämnt tidigare fyra raka förluster i ligan och 0-10 i målskillnad på dessa matcher. Tabellmässigt befinner man sig på elfte och nästsista platsen med endast åtta inspelade poäng på 12 matcher och 8-22 i målskillnad.

Hela tabellen finner ni här..

Speltips:

När jag tittade igenom vad marknaden hade att bjuda blev jag paff på linan och oddset som Unibet har ute. Jag är övertygad om att Al Sadd gör köttfärs av motståndet och vinner med minst två måls skillnad. Laget är rejält revanschsugna efter uttåget från AFC-CL och jakten på ligaguldet. Jag tror laget vinner matchen med minst två men troligtvis 3-4 mål.

Jag väljer ett MAXbet på -1,75 och rekommenderar tidigt spel för Er som har möjlighet att lägga spel hos EU-bolag då linan lär höjas till -2,25 eller tom -2,5 när marknaden i Asien öppnas. Båda dessa linor är spelbara men till normal insats.

MAXbet i matchen: Al Sadd -1,75 @ 1,71 hos Unibet

Foolad – ZobAhan:

Match från Persian Gulf League mellan två lag med ganska svag form. ZobAhan är laget som underpresterat mest i ligan och bytte tränare för ca en veckan sedan men det hjälpte inte senast emot Pars Jonoobi utan det blev ännu en förlust.

Foolad lyckades äntligen vinna en match senast med säsongens tredje tränare på bänken. Vinsten var dock väldigt tursamt och man kan tacka målvakten i Paykan som bjöd på två mål varav det avgörande i 94e.

Speltips:

Nej, det blir inget speltips i den här matchen utan #NoPlay som twitterprofilen @SMGuld2021 skulle uttrycka sig. Matchen kan gå precis hur som helst och vi skippar helt enkelt detta.

***Spel i matchen:

NoPlay*






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt