Speltips: Predators - Golden Knights - Värde på Vegas

Nashville 30/10

Predators

Som väntar har giganten och en av favoriterna till att ta hem bucklan öppnat säsongen starkt och har utan att någon spelare står ute avsevärt mycket gjort ett starkt intryck och spelat säkert speciellt på hemmaplan där man varit starka och hämtat hem mycket poäng hittills. Visserligen åkte man på stryk senast av Oilers av alla lag men överlag så förtjänar man helt klart att vara på toppen där. Predators har fått det betydligt enklare på toppen när Jets går sämre än väntat och Blues och Dallas ser också sämre ut. När Avs är centrals mest spännande namn efter Predators så vet man att det är något som inte stämmer riktigt. Men hur bra är Predators? jag skulle säga top5 lag utan tvekan men allt hänger på hur länge Rinne håller. För jag har länge varit skeptisk till honom och tycker han är en överskattad målvakt som påverkas för mycket av momentum.

Golden Knights

Vegas som gjorde en urstark säsong förra året har enligt mig börjat lika starkt i år även om resultaten är klart sämre än förra året och vi har inte fått en enorm effekt av Smith, Karlsson och JAM. Vegas dominerar sina matcher och på en nivå som inte många lag i ligan klarar av och har ofta väldigt stor kontroll över sina matcher och då snackar vi kanske top3 i ligan om man ska vara lite snäll. Jag är därför alltid väldigt försiktig med att spela emot Vegas av den anledningen, men också för att bolagen alltid har varit väldigt snälla mot Vegas och man får sällan spelvärde på det laget utan snarare tvärtom att laget får ett allt för lågt odds, speciellt på hemmaplan.

Jag har väntat länge på att man ska kunna trycka till ett bra odds på Vegas när man skiftar till bortaplan för det känns alltid så ovärt att röra ett ft odds på dessa när det alltid är under 2.00 på hemmaplan. Och ska vi snabbt byte ämne och fokusera lite på secondary scoring så hade jag dock hoppats lite mer på Pacioretty när man fick bort Tatar mot honom. Men å andra sidan tycker jag att Vegas tredje och fjärdekedja ser lysande ut så det gör inte så mycket att andrakedjan har lite att jobba på. Tycker dock man bör flytta bort Pacio från 1st PP.

Momentum

Laget har byggt upp ett rejält momentum nu efter 4-5 raka hemmamatcher där man i alla matcher gjort ett bra intryck på mig. Och ja jag vet man borde slagit Senators mycket enklare men man ska då veta att man bokstavligen körde över Senators spelmässigt och det snarare var otur att man inte gjorde 5-6 mål i den matchen sett till sina chanser. Man åkte på en uddamålsförlust hemma mot Tampa men den matchn hade lika gärna kunnat sluta med vinst och det är likt Vegas att ha många uddamålsförluster då man är ruggiga i sitt spelsätt och defensiven och man ser väldigt sällan Vegas åka på pisk.

Speltipset

Här tror jag vi har en klar övervärdering på hemmalaget Predators som alltså fått sin FT lina under 2.0 odds vilket är väldigt ovanligt när det är två bra lag det handlar om för oftast brukar vi få se ett 2.15-2.10 odds om det är bättre laget är hemma mot ett bra lag. Men här har man ändå tryckt ner Vegas så långt att det alltså finns ett 2.50+ Draw no bet odds samt ett 2.45+ Moneyline odds så klart värde på någon av dessa. Helst hade jag velat ha 3.50+ för att ta FT linan vilket nu inte finns då matchen ändå kommer vara så pass tight tror jag.

Predators kommer inte få spela sitt dominerade spel och det kommer inte Vegas heller och då är det alltid så att matchen blir helt låst, speciellt om starten blir lite trög. Så jag står kvar här med ett spel på DNB eller 2.40. Predators har just nu två raka hemmaförluster och där man också släppt in 10 mål på dom matcherna vilket är riktigt dåligt. Och jag tror Saros kommer stå för Predators även om det ej är confirmed än och vi kan räkna med Fleury för Vegas i en sån här tuff match.

Vad ska man spela?

  • Golden Knights ML @ 2.45+
  • Golden Knights DNB @ 2.50+
  • Jag spelar Golden Knights +0 @ 2.60 på Unibet
  • Finns hos alla spelbolag

Notes

Blir Fleury confirmed och +1.5 Vegas finns till 1.50+ så ska man ta det. Mindre varians i den oddsgenren och ändå nära samma värde.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.