Speltips: Två bra spel på lagmål till nattens spel

Jag blickade över oddsen lite på lagmål och brukar oftast inte hitta något då målsnittet ökat och överlinorna på lag inte alls blir lika roliga längre när bottenlagen ändå tagit ett större kliv fram i rätt riktning, men ibland dyker det upp fina odds och det är speciellt underdogs jag finner intressanta när det gäller Över 2.5 linor. Man ska komma ihåg att spelbolagens utbetalningsprocent är rätt dålig här så man ska ändå ha ett odds som är mycket felsatt innan man trycker av.

Vegas Golden Knights - Anaheim Ducks

Ducks har verkligen inte öppnat denna säsongen på ett bra sätt utan har i stort sett blivit utspelade match efter match och har sedan levt på att Gibson ska spela sitt absolut bästa match efter match. Ducks överlever och kan stjäla matcher för man har en väldigt stabil defensiv och målvakt och det är ganska logiskt att man hellre förlitar sig på den biten när det är rätt stora skadebekymmer hos Ducks just nu där i stort sett hela anfallet blivit isärplockat. Men bra nyheter är att Getzlaf har en stor chans att spela mot Vegas.

Matchen mot Vegas är extra viktig då det är en divisionsrival och när Getzlaf var tillbaka och halvt klar i spel innan så finns det en bra chans att man ändå tar ut honom här och då får man direkt mer dynamik i sina kedjor och kan till och med köra med Henrique på kanten slippa ha Troy Terry så högt upp. Men ska man summera Ducks insatser hittills så har man gått svagt offensiv pga sina skador sen har Rakell och Getzlalaf varit väldigt osynliga och det är ju en bidragande faktor till att vi fått se att ganska tamt Ducks jämfört med vad vi brukar få se. Men kan Ducks bli sämre än vad man är nu? Nej det tror jag absolut inte och just den här matchupen för vara bra för Ducks och jag tror det blir en väldigt jämn match när det gäller anfall och försvar men där Vegas har edgen på sin sida då man har hemmaplan och mycket mer medvind.

Jag tror dock att vi kan få se lite islossning från Ducks här och det är inte ofta om inte första gången på kanske 5-6 år vi får se en Över 2.5 lagmålslina på Ducks till oddsen 2.20. Vanligtvis brukar den vara 1.50-1.80 och som högst har jag sett den runt coinflip borta mot Tampa eller Predators. Rätt odds här vore rimligt närmare 2.00 så jag skulle säga att spelet är på coinflipnivån här. Ducks coach vet om att man inte kan fortsätta spela efter sin defensiv och jag tror man hellre tar risker i offensiven här än att konstant backa hem och förlorade skotten med det dubbla som man ändå gjort i flera av sina matcher.

San Jose Sharks - NY Islanders

Coachen i Islanders fick igång offensiven mot Kings senast och det är väl egentligen Islanders enda lösning för att klättra sig upp från botten och det krävs det att man varje natt gör minst tre mål med tanke på deras svaga defensiv och målvakt som inte alls håller hög klass medans deras anfall har en ganska fin bredd där bra kemi finns. Nu kommer man till en tuff bortamatch här och möter ett Sharks som också har en del kemiproblem. Man har flyttat om mycket mellan kedjorna och i deras PP vilket borde skada laget i defensiven och även i anfallet. Islanders som kommer med bra momentum från senaste matchen ska kunna mäta sig upp mot Sharks och skjuta minst lika mycket skott utan problem.

Sen tror jag att spetsen hos Islanders inte alls är lika tung så för mig kan det dessutom bli bra om det blir en riktig hawaiimatch där det går fram och tillbaka och där Islanders släpper in tidigt för att jaga hela matchen. Som spelet ovan på Ducks har jag även här riktat in mig på en lagmålslina och denna gången Islanders Över 2.5 mål till oddsen 2.25 och här tycker jag rätt odds är runt 2.05. Att se Sharks som ett absolut topplag rent truppmässigt köper jag helt men det är ganska stor skillnad på lag som tex Predators/Jets och Sharks. Sharks har ändå haft en rad tveksamma matcher och man verkar alltid bli nöjd med sina kedjor vilket bör gynna Islanders.

  • Islanders Over 2.5 @ 2.25 Coolbet - Medel
  • Ducks Over 2.5 @ 2.20 Coolbet - Medel





Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.