Speltips: Boston Bruins - Edmonton Oilers - Riktigt bra spel

Ludwig "NHLPlus",

Boston Bruins 11/10

Efter svarta natten i förrgår så vände vi på trenden och avslutade denna natten med ett bra resultat där vi bland annat fick in hela tre stycken spel på Ottawa Senators. Men nu ska jag inte sitta här och säga att jag är helt nöjd med min värdering på Ottawa eftersom man förlorade med 4-7, men man kunde ganska snabbt konstatera att Flyers har mer problem än Ottawa om man släppt in 12 mål på 2 matcher inom loppet av 30 timmar Lite fler spel gick också in men jag är fortfarande ytterst besviken på Arizona Coyotes som trots varit bättre i laget i nästan alla sina matcher aldrig riktigt får utdelning. Visserligen vann man nu tack och lov på straffar men vi fick inte in Ö 2.5-spelet som jag tycker borde ska gått in lätt med tanke på antalet skott och chanser man hade. Men jag får ändå ge målvakten i Ducks en eloge för att han håller kvar Ducks i matcherna när Ducks presterar på en nivå som Canucks brukar hålla. Men åter till dagens spel...

  • Match: Boston Bruins - Edmonton Oilers
  • Spel: Pastrnak (vs Draisaitl) H2H Points @ 1.72 (1.50)
  • Spelbolag: Betsson
  • Tid:: 12 Oktober 01:00

Boston Bruins - Oilers

Här hittar vi då dagens lag vi har hittat ett spel på och där vi faktiskt redan har tagit ett spel som kom ut på min twitter vid lunch, och det är nämligen Boston -0.5 till 2.25 i odds. Oddsen är long gone nu så det är ingen ide att motivera just det spelet ytterligare mer än att inleda med att jag inte tror att Boston gått ner sig alls som andra lag gjort. Boston har presterat otroligt bra och har öppnat samma dominanta stil som man hade över hela säsongen 17-18. Man har varit ett starkt hemmalag genom historien och nästan alltid får vi se Boston som riktigt stora favoriter på hemmaplan oavsett vilket lag man möter, och mycket tack vare nhls bästa kedja utan tvekan med Pastrnak, Bergeron och Marchand. Fortsätter Boston i samma takt kommer Marchand springa hem poängligan utan tvekan och skratta alla hatare rakt i ansiktet.

Oilers har lite mer att jobba på och jag har Oilers lågt värderat i min bok och har dom faktiskt på cirka 88 poäng i år i grundserien och min första tanke var att Oilers inte ens skulle spela i slutspel. Men efter att ha sett andra lag i Oilers Division (Pacific) så kan man nog säga att Oilers har chans att få årets räkmacka när hela deras Division ser ut att underprestera enormt. Kings, Ducks och Vegas kommer definitiv gå sämre än väntat i år medans Sharks springer undan med segern i Divisionen och jag har väldigt osäker kring Flames som truppmässigt har kanske bästa försvaret och en bredd som liknar Nashville men som ändå osar osäkerhet som aldrig förr. Perfekt läge för Oilers att smita åt sig en oförtjänad plats och det gör mig också mer frustrerad över nhls dumma system, jag menar varför inte bara gå efter top16 rakt av och inget snack om saken?

Speltipset

Men nu halka jag iväg lite off topic här och min poäng var mer att jag håller Oilers lägre i år än väntat och det gör att min syn på spelarpoäng inte är samma som bolagen då dessa fortfarande lever i någon slags illusion att Oilers är topplag och duon Draisaitl/McDavid fortfarande finns. Men det gör den inte, och faktum är att Unibet av alla faktiskt är rätt ute här när man satt Draisaitl poäng till 1.80. Här trodde jag verkligen att alla bolag skulle ha han runt 1.55 och att det skulle bli en total noplay för mig i natt men icke. Betsson har slängt upp sina H2H odds nu en vecka in på säsongen som väntat och redan i första matchen tycker jag mig se ett fint odds mellan Pastrnak och Draisaitl. Pastrnak är som jag nämnde ovan den spelare i Bruins som ska göra näst mest poäng enligt ooddsen och med ett poängodds i natt på 1.40 säger det ganska mycket.

Att då jämföra med Draisaitl som på bortaplan i ett svagare lag och med avsaknad av McDavid trillat upp på ett 1.80 odds i poäng. Nu är det ganska svårt att göra en H2H-beräkning enbart men två olika odds men min hjärna säger direkt att vi har ett värde i Pastrnak att göra fler poäng än Draisaitl till 1.72 också för att Bruins förväntas göra mer mål och att han är en betydligt vassare multipoint-spelare som har sin starka 5v5 kedja och inte enbart behöver förlita sig på PP som Draisaitl i detta fallet och med tanke på att Betsson har 1.55 odds på Draisaitl rak poäng så bevisar det min sak ännu mer att Betsson har en för positiv inställning till tysken fortfarande.

Highlights från lagens senaste matcher

Trupper


Föj mig gärna på twitter där jag går under namnet @PLUSNHL där speltips postas dagligen och länkar till inläggen kommer så fort jag släpper dom samt viktig info kring spelen.

Alla rekar
Pastrnak (vs Draisaitl) H2H Points
2018-10-12 01:00
Bruins - Oilers
3.00 u
2.16 u
Ett inlägg av
Ludwig "NHLPlus" Ludwig "NHLPlus"

Senaste speltips från NHL

Alla speltips från NHL
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord