Speltips: Tre spelarspecialer klara för nattens NHL

Natten som var gick ju inte direkt som planerat Det som dock började så bra med fina vinster på maxspelen gick över till mindre otur när Filppula och Ryan fick in poäng i sista perioden och förstörde poängspelen. Det följdes också upp över att Red Wings tappade ledning i tredje för att sedan förlora på straffar i matchen. Men efter många plusnätter ska man inte klaga allt för mycket trots allt. Idag tänkte jag ha fokus på lite spelarspecialer jag gått igenom och det blir i stort sett flat på alla här dvs samma insats

Spelarspecial 1

Denna spelarspecial hittar vi i nattens första match och i Carolina Hurricanes v Vancouver Canucks. Då Elias snott allt fokus från lagets primära målskyttar kan jag förstå att dessa spelare skjuter mindre och att spelare som Horvat och Boeser inte alls tar lika många skott. Också med tanke på att Canuck inte är ett lag som skjuter speciellt mycket då man är så pass dåliga. Jag tror ju verkligen inte alls på Canucks långsiktigt utan tror man kommer få det rätt tufft att göra något framåt mot många utav lagen vilket gör att jag tror Boeser, Horvat och någon mer tyngre spelare få axla rollen i förstakedjan med mer spelminuter än i nuläget.

Boeser ser jag som lagets stora målskytt och hade en kanonsäsong förra året och verkar få ordentligt med spelminuter även i år. Som jag sa innan så har han skjutt mindre i inledningen, visserligen bara 2 matcher men tillräckligt för att Betsson bestämt att linan ska höjas från 1.65 till 2.00. Här tycker jag att man inte ska bedöma något sådant efter enbart två matcher utan se det långsiktigt och där ska Boeser ligga kring 1.78 där vilket gör att 2.00 blir ett bra spel på en spelare som också ska vara lagets stora målskytt

Spelarspecial 2

Nu tänker ni säkert, Varför spelar dåren emot Mackinnon igen som har 15 skott på 2 matcher? Förklaringen är rätt enkel som spelet ovan att jag inte tror på oddssättning efter form utan jag backar gärna statistiken i alla former. Och speciellt i en match där Avalanche inte alls kommer föra spelet. Har svårt att se Jackets förlora skotten mot Avs på hemmaplan direkt och Avs på bortaplan är ju brutalt sämre för att inte tala om hur lite poäng Mackinnon gör på bortaplan kontra hemmaplan. Här spelar jag U 4.5 skott till 1.85 med en medelinsats och jag skulle säga att rätt odds här snarare är runt 1.55 så vi har 30 punkter värde här. Att Mackinnon fått in 15 skott på dessa två inledningsmatcher ser jag bara som lite flax från hans sida och inte som en förändring i hans spelsätt.

Spelarspecial 3

I samma Division som Jackets vi också Flyers som möter Sharks idag. En total noplay på raka wins i den matchen för mig då den är oerhört svårbedömd då Sharks är B2B och Flyers är ett riktigt lurigt lag i början som alltid ger och tar., Försvaret vet man inte vart man har, målvakten är värre än bingolotto och seg produktion av Giroux och Voracek. Men några skottspel här kan vi nog klämma in tycker jag. Och här tycker jag att Unibet har gjort fel på Voracek. Voracek har nämligen ett snitt på 2.75 skott förra säsongen och ska ha 2.00 som lina där helt klart. Giroux är inte alls lika sjutglad som han en gång var och tappet av JVR gör att att man tappar en skytt i laget. Här funkar det också att ta undern på Giroux till 2.00+ på Unibet men jag tycker det snarare är ett lite sämre värde av detta spelet då detta hänger på att Giroux skjuter mindre än Voracek.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt