Speltips: Speltips Inför NHL 18-19 - Arizona Coyotes - Förväntningarna ökar

Ishockey 6/9

Vad kan vi vänta oss av Coyotes i år? Min bedömningen är att nästan hela hockeyvärlden har bestämt sig för att detta år kommer bli året där vi får se Yotes lyfta och ta klivet närmare strecket. Man har gjord en rad smarta trades och även en del kostsamma, jag tycker inte att det var klokt att byta bort Max Domi även om man verkligen behövde en center för att avlasta Derek Stepan. Max Domi har haft det svårt och det är alltid svårt att vara anfallare i Yotes när det gått så dåligt och speciellt när Domi aldrig fått spela med riktigt duktiga playmakers. Lagets stora stjärna Keller har ändå fått mycket tid med Stepan och Panik medans man prövat Domi med Fischer, Dvorak och Perlini som alla är lite osäkra kort.

I år så har man en bra bredd på laget men saknar lite stjärnor som jag ser det. Om jag skulle ställa upp laget nu så skulle det vara ungefär så här.


Keller - Stepan - Panik

Perlini - Galchenyuk - Fischer

Grabner - Dvorak - Hinostroza

Crouse - Richardson - Cousins

Ekman-Larsson - Demers

Goligoski - Hjalmarsson

Chychrun - Connauton


Som vi kan se så har man ändå något på gång här även om man saknar spets på anfallet. Mycket denna säsong hänger på målvakten Raanta som avslutade förra säsongen glödhet och förväntningarna på honom är skyhöga och är den sista pusselbiten för att man ska lyckas gå långt i år. Jag tycker Yotes har en väldigt bra defensiv i år och bara OEL steppar upp sitt game lite i år så har man ett sylvasst försapar i OEL-Demers och bakom dessa också ett väldigt dynamiskt par med Goligoski och Hjalmarsson där jag ser Goligoski som offensiv och Hjalmarsson som defensiv.

Sen har man även en riktigt bra rookie o Chychrun men som ännu inte har visat framfötterna och jag tror inte man vill matcha honom stenhårt med mycket spelminuter denna säsong. Spännande att man gick in Grabner i år och jag tror coachen är smart här och sätter in honom med två andra snabba skaters och jag är ganska säker på att ett av namnen är Dvorak. Sen tror jag att det namnet som kommer bli årets utropstecken kommer vara Hinostroza. Hinostroza var riktigt bra i Blackhawks och jag tycker att det var en riktigt bra trade av Coyotes här men jag är lite orolig att han kommer få ganska låga spelminuter och att en spelare som Panik får lite för många minuter istället för Hinostroza som jag hellre sett i en förstakedja med Keller.

Så vad kommer Yotes sluta i år? Det är svårt att säga men jag tror vi landar över 80 strecket i poäng men jag är direkt tveksam till om vi får se det stora lyftet som ändå flera verkar tro på. Kollar vi hur Pinnacle satt linan så är det en 80.5 lina vilket är en relativt låg lina tycker jag så utan att direkt säga att den är fel så man man direkt säga att Pinnacle tycker lite som jag att det är svårbedömt läge där dom inte tror på full gas denna säsongen heller. Kollar vi hur olika predictionmodeller bedömt Yotes i år får vi fram följande


Emmanuel Perry, Corsica: 76.3 points, 28th

Rob Pizzola, Semi-Professional Sports Bettor: 82.4 points, 25th

Andy MacNeil, Vegas Stats & Information Network: 86.1 points, 23rd

Over/Under Point Total, Bodog: 80.5 points, T-25th


Plussidan hos Coyotes i år

  • Antti Rantaa och bra andrakeeper
  • Stabil defensiv
  • Slår från underläge
  • Snabbt lag

Minussidan hos Coyotes i år

  • Långsam utveckling på lagets top6
  • Kellers målproduktion utan duktiga playmakers
  • Ingen bra spets i anfallet utom Keller

Vilka spel finns det på Coyotes?

Antti Raanta Regular Season Shutouts 2018/19 Ö 2.5 @ 1.80+ William Hill/Nordicbet 2.5/5U

Arizona Coyotes (vs Ottawa Senators) @ 1.73 William Hill 4/5U

Arizona Coyotes Ö 80.5 Points @ 1.80 William Hill / Pinnacle 2.5/5U

Finns under Ishockey > NHL Specials > Poäng i grundserien på William Hill.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt