Speltips: Colorado Avalanche - Minnesota Wild - Avalanche ställer bra lag på hemmaplan

Colorado 18/9

Det börjar dra ihop sig nu och vi närmar os säsongen varje dag som börjar 4 Oktober. Extra intressant med en match i Sverige också tidigt mellan Oilers och Devils som går i Göteborg. Denna preseason överlag har varit lite blandat men mest positivt. Sett till öppningslinorna så har det varit mycket rörelse mot closing vilket innebär att det funnits mycket edge att hämta och det är ett bra tecken.

  • Colorado Avalanche - Minnesota Wild
  • Coolbet
  • NHL Preseason
  • Colorado Avalanche -0.5 @ 2.45
Avalanche

Avalanche är tillbaka i Pepsi Center och ställer ett bra lag här på hemmaplan mot Wild. Tillbaka i truppen så ser vi att hela förstakedjan kommer spela och det är Rantanen, Landeskog och Mackinnon som bildar Avs superkedja framåt .Bakom dessa så ser i stort sett full trupp och det är namn som Jost, Wilson och Kerfoot som förmodligen lär bilda en andrakedja här. Man kommer starta med Varlamov/Grubauer och alltså kör man med klubbens förstamålvakter. Avs kommer även med bästa backuppsättningen man kan ha med Barrie, Johsnon, Cole och Girard och sista backparet kan alltid diskuteras men overall ser det väldigt bra ut här på förhand och detta laget kommer likna laget man ställer upp med i sin första match.

Wild

Tillbaka till brottsplatsen direkt här med Wild och vi har Wild att tacka för maxspelet igår natt när dom gjorde en fin comeback mot Jets och tog hem segern på hemmaplan. Det var väl ganska väntat att man skulle ställa även bra här mot Avs och inte vilka speciellt många. I deras trupp som kom ut nyss så har man ändå confirmat spelare som Niederreiter, Zucker och Granlund och det gör att deras trupp ändå ser rätt så bra ut och vilas gör endast Suter, Eric Staal och Koivu som ändå är klubbens bästa spelare och då har jag inte nämnt än att man kommer låta målvakterna Stalock och Hammond splitta på speltiden i matchen och lagets förstamålvakt Dubnyk vilas alltså här. Med andra ord så ställer Wild okej men inte mer än så.

Speltipset

Med tanke på att Avs kommer gå med full trupp här mot ett Wild som saknar flera tongivande spelare inkl målvakten så tycker jag att värdet ligger på Avs här speciellt när man dessutom har en hemmafördel här och om man ska dra lite snabba drag från Wild senaste match så såg det många gånger väldigt slarvigt ut och Wild har absolut inte imponerat alls på mig senaste tiden som jag hade förväntat mig av det duktiga kollektivet. Avs gjorde kanske ingen supermatch som favorit mot Dallas senast men jag tyckte ändå ett Avs spelmässigt var nästan bättre än Dallas och Bishop stängde ner matchen ovanligt bra för att vara honom tyckte jag.

Rosters

Vad spelas?
  • Colorado Avalanche -0.5 @ 2.45 Coolbet
Var finns spelet?

Feelbet, Marsbet Ohmbet BetOnAces Coolbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt