Speltips: MAXSPEL - Minnesota Wild - Winnipeg Jets - Wild kör hela A-laget

Ishockey 26/9

Vindarna tar oss mot staden Saint Paul och till den kyliga delen av USA där minsugraderna snart gör sig till känna och likt ett intro till en episod av Fargo där man hör mördarens andetag så hör man någon viska maxspel maxspel maxspel. Det är inte ofta man ibland händer det även i NHL att man kan spela på info och speciellt när det inte finns mycket bolag öppnade och då om man har lite tur och grindmentalitet så hittar man dessa guldkorn klockan 05:02 på natten som ligger och glömmer sig för oss odödliga människor utan arbete.

  • Wild - Jets (Wild -0.5) @ 2.47
  • NHL Preseason
  • Feelbet
  • Maxspel

Minnesota Wild

Minnesota gick nyligen ut med sin trupp på twitter och det är en ganska förvånade trupp med tanke på att tränaren och media hela tiden gett intrycket av att det kommer bli en mindre bra trupp där man blandar igen med tanke på att man vet att Jets inte skulle skicka sin fulla trupp. Istället för man alltså tvärtom där man skickar ut en sylvass trupp direkt här på hemmaplan i Xcel Energy Center och det är inte bara en sylvass trupp utan man går verkligen hårt in på både forwards och backar.

En sak som gör att Wild blir extra intressanta jämfört med tex Avalanche är att Wild inte är lika beroende av sina stjärnor utan har en riktigt bra stomme och är helt enkelt ett bättre och mer jämnt kollektiv än andra lag. Och i ett pre-season game där ett helt samspelt Wild kommer med hela truppen gör att förutsättningarna ändras ganska drastiskt om nu spelet från början var tänkt att bli en 50/50 match.

Winnipeg Jets

En ganska förväntad trupp skickades igår ut av Winnipeg Jets PR på twitter och här var det inga utropstecken som tex Scheifele eller Wheeler hade varit utan man fortsätter rulla ut sin yngre trupp här blandat med Ehlers och Byfuglien. I mål har man också likt Wild sin andramålvakt som i detta fallet heter Eric Comrie och det ska erkännas att man är snäppet bättre än Alex Stalock som ska stå för Wild som inte riktigt faller mig i smaken alls.

Rent truppmässigt så kommer Wild med en betydligt sämre lag än Wild och inte bara sett till statusen på alla spelare utan här får man även ta till sig att med tanke på Jets nya trupp här så kommer dom inte alls vara lika samspelta som Wild och det är en himla mix Jets kommer med både i defensiven och anfallet och trots att man gjorde bra ifrån sig senast så kommer bli svårt här mot Wild som dessutom har en hemmaplansfördel här.

Slutsats

Jag bedömer att oddssättarna har blivit lite tagna på sängen här med tanke på Wilds starka roster och att Jets skickar ut b-truppen två gånger i rad vilket inte alls rimmade bra med spelbolagens logik att köra varannan favorit på lagen. Min bedömning sett till de olika faktorer jag radat upp ovan är att vi kommer nästan 100% få se en closing line närmare 2.00 på detta Wild vilket gör att plötsligt alla olika Asian hcp får ett värde och givetvis rak seger också och här är den fråga om vilken typ av varians man vill ha bara. Men med tanke på att det är två ganska dåliga målvakter som spelar jämfört med ordinarie i lagen så finns det bra chanser för större hcps här i och med att det kan bli en ganska stor svängning i målspannet och åt båda hållen såklart men då värdet är på wild så får har spelen samma värde för det.

Trupperna

Var finns spelet?

Spelet finns hos Marsbet, Feelbet, Betonaces, Ohmbet. Fanns tidigare hos Coolbet men som låste spelet.

Spelet har droppat lite odds i odds vad är den värderad till?

-0.5 (FT) 2.05 -1 Asian 2.35






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt