Speltips: New Jersey Devils - New York Rangers - 01:00 2018

Rangers 17/9

Pre-season matcherna har börjat för säsongen och jag har redan nu lagt ut en massa spel för natten. Problemet med att skriva inlägg om just pre-season matcher är att det ofta är snabb info om trupper och där odds slaktas på sekunder på grund av relativt dåligt limit och få okej bolag. Men som det ser ut nu så har oddset legat stilla och det brukar det oftast göra innan Pinnacle bestämmer sig för att gå ut med odds. I natt kommer Devils att splitta sin squad och det i sin tur innebär att man kommer spela två olika matcher med sitt lag där ena matchen går mot Rangers och den andra mot Montreal.

När Devils tweetade ut info om vilka trupper båda matcherna hade så trycktes snabbt Devils ner som stor favorit mot Rangers. Anledningen? Jo Hall och Hischier spelar mot Rangers och det ger alltid ett avsträckande nedstamp i oddsväg mot ett Rangers som aldrig någonsin blir annat än mediokert i mina ögon. Men överlag om man kollar på Devils trupp så ser den inte så speciellt bra ut bakom Hall och Hischier. Visserligen har man Vatanen som back men utöver det så ser det rätt svagt ut i deras defensiv och man har i mitt tyckte sitt bättre försvar i matchen mot Montreal istället. Anfallet känns somsagt inte heller värdigt en större favorit ner mot 2.00 odds som det är på alla sidor just nu.

Rangers kommer ändå med en helt okej trupp och med en spets med Kreider, Buchnevic och Hayes sen även svensken Fast så är jag tveksam till om Rangers odds ska vara så höga som det är nu. Jag är lite sugen på att spela Rangers -0.5 till oddsen 3.28 som finns hos spelbolagen Feelbet, Marsbet och Ohmbet. Även Devils U 3.0 lagmål lockar om man får 1.95+ odds. Tycker även att Devils har sämre målvakt än Rangers och även där ska Rangers ha en edge. Jag kan förstå att det finns en liten risk med så dåliga försvar lagen ändå kommer med, men tror det gynnar Rangers mer i detta mötet och det är en klar överreaktion från spelbolagens sida pga Hall-infon

Om vi ska ta en snabb take på hur jag ser på Montreal-Devils så är det rätt svår då Devils ändå kommer med en hyfsad andra/tredjekedja och bättre backuppsättningen än i matchen mot Rangers så spelar det ingen roll om Montreal toppar rätt bra där då Devils ändå ska stå pall mot ett ungt och bra Montreal. Håller med bolagen om 50/50 match där.

Finns på Coolbet med till 3.15+ på Rangers rak seger.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt